Καλησπέρα σε όλους. Μετά απο ένα αναζωογονητικό ντούζ με "Dimitris Shampoo Bar" και "Αθός Ελαιόλαδο", ακολούθησε:
- Σαπούνι Ξυρίσματος "Σάπων Τ"
- Πινέλο Ξυρίσματος Omega No48
- Safety Razor Gillette Rocket
- Λεπίδα Astra SP[4]
- ASL Light Blue
Το ξύρισμα της ημέρας : Φεβρουάριος 2016
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 1365 times
- Been thanked: 4915 times
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Nomad
- Γυμνάσιο

- 10
- Has thanked: 6648 times
- Been thanked: 3263 times
Καλησπέρα σε όλους!
- Πλύσιμο με χλιαρό νεράκι
- Pre Shave Proraso άσπρο
- Dimitri's Lavender
- Omega S-Brush 10081 - Bowl Lathering
- Parker 26c
- Personna Med Prep (2)
- ASL Φαένα Τριαντάφυλλο
- ΑSB Apivita
Δεύτερο ξύρισμα σήμερα με τις Personna Med Prep και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι πιο κοφτερές από τις Personna Platinum οπότε θέλουν περισσότερη προσοχή. Λόγω απροσεξίας, αποκόμισα και ένα κόψιμο στο δάχτυλο σήμερα καθώς φόρτωνα!
Μέχρι στιγμής μ' αρέσουν πολύ και οι Lord PC και οι Personna Med Prep με τη Parker. 'Ανετο, βαθύ και απολαυστικότατο ξύρισμα. Ωστόσο θα επαναξιολογηθούν όλες μου οι λεπίδες ελέω Parker. Ελπίζω μέσα στον επόμενο μήνα να αποφασίσω ποια μου αρέσει περισσότερο, ωστε να κινηθώ για 100άδα. Υποψιάζομαι οτι θα είναι δύσκολη η απόφαση με αυτή τη μηχανάρα! Οτι και να της έχω φορτώσει μέχρι στιγμής, ξυρίζει απίστευτα!

- Πλύσιμο με χλιαρό νεράκι
- Pre Shave Proraso άσπρο
- Dimitri's Lavender
- Omega S-Brush 10081 - Bowl Lathering
- Parker 26c
- Personna Med Prep (2)
- ASL Φαένα Τριαντάφυλλο
- ΑSB Apivita
Δεύτερο ξύρισμα σήμερα με τις Personna Med Prep και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι πιο κοφτερές από τις Personna Platinum οπότε θέλουν περισσότερη προσοχή. Λόγω απροσεξίας, αποκόμισα και ένα κόψιμο στο δάχτυλο σήμερα καθώς φόρτωνα!
Μέχρι στιγμής μ' αρέσουν πολύ και οι Lord PC και οι Personna Med Prep με τη Parker. 'Ανετο, βαθύ και απολαυστικότατο ξύρισμα. Ωστόσο θα επαναξιολογηθούν όλες μου οι λεπίδες ελέω Parker. Ελπίζω μέσα στον επόμενο μήνα να αποφασίσω ποια μου αρέσει περισσότερο, ωστε να κινηθώ για 100άδα. Υποψιάζομαι οτι θα είναι δύσκολη η απόφαση με αυτή τη μηχανάρα! Οτι και να της έχω φορτώσει μέχρι στιγμής, ξυρίζει απίστευτα!

Νίκος
- captain_hx
- Εξειδίκευση

- 11
- Has thanked: 16281 times
- Been thanked: 16451 times
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα,
+ Czech & Speake No.88
+ New Forest 2213
+ Muhle R41
+ Personna Platinum
+ Denim Gold
Οι Περσόνες δεν κάνουν για μένα, το είχα διαπιστώσει πριν μερικούς μήνες όταν τις είχα πρωτοδοκιμάσει και τα τελευταία μου ξυρίσματα με αυτές ήρθαν να επιβεβαίωσουν την αρχική μου εκτίμηση.
Το σαπούνι είναι κορυφαίο σε απόδοση, αναμενόμενο θα έλεγα αφού το παράγει η Valobra, αλλά αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το σοφιστικέ άρωμά του. Άρωμα πολυσύνθετο στο οποίο κυριαρχούν μυρωδιές άνθεων με κυρίαρχο το ρόδο που η δική μου μύτη δεν μπορεί να προσδιορίσει επαρκώς.
+ Czech & Speake No.88
+ New Forest 2213
+ Muhle R41
+ Personna Platinum
+ Denim Gold
Οι Περσόνες δεν κάνουν για μένα, το είχα διαπιστώσει πριν μερικούς μήνες όταν τις είχα πρωτοδοκιμάσει και τα τελευταία μου ξυρίσματα με αυτές ήρθαν να επιβεβαίωσουν την αρχική μου εκτίμηση.
Το σαπούνι είναι κορυφαίο σε απόδοση, αναμενόμενο θα έλεγα αφού το παράγει η Valobra, αλλά αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το σοφιστικέ άρωμά του. Άρωμα πολυσύνθετο στο οποίο κυριαρχούν μυρωδιές άνθεων με κυρίαρχο το ρόδο που η δική μου μύτη δεν μπορεί να προσδιορίσει επαρκώς.
- natnat
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 2833 times
- Been thanked: 4720 times
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12135 times
Καλησπερα σας
- Γλυκερινης Παπουτσανη
- Parker SR1
- Gillette Nacet
- Simpsons The Duke 2 best
- Speick stick
- Floid Vigoroso
- Γλυκερινης Παπουτσανη
- Parker SR1
- Gillette Nacet
- Simpsons The Duke 2 best
- Speick stick
- Floid Vigoroso

- Vavous
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 30780 times
- Been thanked: 41688 times
- Seygus razor + Voskhod blade
- Knize Τen soap (δείγμα)
- Shavemac Colonia no 1 D01 silvertip
- Institut Karite asb
Η Seygus έχει αποδειχθεί πολύ καλή μηχανή για καθημερινό ξύρισμα. Όντας ακόμη στην αναζήτηση ταιριαστής λεπίδας, μέχρι στιγμής προηγείται -ποιά άλλη;- η Viking's Sword, με την Voskhod να ακολουθεί κατά πόδας.
Το σαπούνι της Βιεννέζικης ιστορικής φίρμας (έτος ίδρυσης 1858) Knize Ten, δεν λέει και πολλά. Μπορεί την περίοδο της Αυστρουγγρικής αυτοκρατορίας να θεωρείτο κορυφαίο σαπούνι και να ξύριζε μ' αυτό τις γαμπίτσες της η πργκήπισσα Σίσυ, αλλά με τόσα εξαιρετικά άρτιζαν που κυκλοφορούν σήμερα, το μόνο που δικαιολογεί την πανάκριβη τιμή του είναι το όνομα που κουβαλάει.
Το ίδιο θα πω για το σαπούνι Boellis Panama 1924 που δοκίμασα χθες και προχθές. Αδικαιολόγητα ακριβό γι'αυτό που προσφέρει. Έχει ξεπεραστεί από άλλα και χρήζει, όπως και το Knize Ten, άμεσου reformulation αν θέλουν να παραμείνουν στην αγορά για άλλα 100 χρόνια.
Ευτυχώς που υπάρχουν τύποι σαν τον Shavedash Jim που επιτελούν Θεάρεστο έργο με τα δείγματα που πωλούν.
Μπονζούρες ολούθε! Φωτό δεν έχει.
- Knize Τen soap (δείγμα)
- Shavemac Colonia no 1 D01 silvertip
- Institut Karite asb
Η Seygus έχει αποδειχθεί πολύ καλή μηχανή για καθημερινό ξύρισμα. Όντας ακόμη στην αναζήτηση ταιριαστής λεπίδας, μέχρι στιγμής προηγείται -ποιά άλλη;- η Viking's Sword, με την Voskhod να ακολουθεί κατά πόδας.
Το σαπούνι της Βιεννέζικης ιστορικής φίρμας (έτος ίδρυσης 1858) Knize Ten, δεν λέει και πολλά. Μπορεί την περίοδο της Αυστρουγγρικής αυτοκρατορίας να θεωρείτο κορυφαίο σαπούνι και να ξύριζε μ' αυτό τις γαμπίτσες της η πργκήπισσα Σίσυ, αλλά με τόσα εξαιρετικά άρτιζαν που κυκλοφορούν σήμερα, το μόνο που δικαιολογεί την πανάκριβη τιμή του είναι το όνομα που κουβαλάει.
Το ίδιο θα πω για το σαπούνι Boellis Panama 1924 που δοκίμασα χθες και προχθές. Αδικαιολόγητα ακριβό γι'αυτό που προσφέρει. Έχει ξεπεραστεί από άλλα και χρήζει, όπως και το Knize Ten, άμεσου reformulation αν θέλουν να παραμείνουν στην αγορά για άλλα 100 χρόνια.
Ευτυχώς που υπάρχουν τύποι σαν τον Shavedash Jim που επιτελούν Θεάρεστο έργο με τα δείγματα που πωλούν.
Μπονζούρες ολούθε! Φωτό δεν έχει.
Ανδρέας, Μ.Δ.

-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17340 times
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ.
-e.j.de89l
-lord pc.
-omega80097
-valobra
-proraso white asb
Απολαψη ασουμε!
πολυ ηπια μηχανη. 6 περασματα για να παρω το ΒΒS. ιδανικη για μαλακα γενια και αραιη τριχοφυια.συμπερασματικα , ουχι δι εμε(αγριανθρωπος).
-e.j.de89l
-lord pc.
-omega80097
-valobra
-proraso white asb
Απολαψη ασουμε!
πολυ ηπια μηχανη. 6 περασματα για να παρω το ΒΒS. ιδανικη για μαλακα γενια και αραιη τριχοφυια.συμπερασματικα , ουχι δι εμε(αγριανθρωπος).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Muhle R89 Twist
Rapira Super Stainless (10)
Men's Only Brush No 38
Tabac Shaving Soap Stick
Norina Fougere Eau de Cologne
Korres Calendoula & Ginseng

Αλλαγή κλίματος σήμερα !!
Rapira Super Stainless (10)
Men's Only Brush No 38
Tabac Shaving Soap Stick
Norina Fougere Eau de Cologne
Korres Calendoula & Ginseng

Αλλαγή κλίματος σήμερα !!
Γιάννης
- Roadrunner
- Γυμνάσιο

- 11
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
Καλησπέρα στην παρέα.
Παπουτσάνης Tabac (pre-shave)
Tabac Original
Omega 10005
Parkur 24c (κεφαλή Parker open comb + λαβή Merkur 39c - τα λέω καλά, macho?)
Racer Super Stainless (#1)
Φαένα Oriental Spicy
Εχμ, ποτέ μη λες ποτέ τελικά... Ωραία ήταν. Περισσότερα σε κάποιο Parker-οθρεντ.
Παπουτσάνης Tabac (pre-shave)
Tabac Original
Omega 10005
Parkur 24c (κεφαλή Parker open comb + λαβή Merkur 39c - τα λέω καλά, macho?)
Racer Super Stainless (#1)
Φαένα Oriental Spicy
Εχμ, ποτέ μη λες ποτέ τελικά... Ωραία ήταν. Περισσότερα σε κάποιο Parker-οθρεντ.
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17340 times
η κεφαλη ειναι απο parker open comb(24c) και η λαβη παλι parker(98r).
οποτε η μηχανη που ξυριστηκες ηταν η parker 98c.
οποτε η μηχανη που ξυριστηκες ηταν η parker 98c.