Το ξύρισμα της ημέρας: Ιούνιος 2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

Χτες μου ηρθαν (ενα superhazel κι ενα λεβαντα) και δοκιμασα το πρωτο. Σε ενα μετριο γενικα ξυρισμα ειδα οτι εκανε δουλιτσα, αλλα η καμφορα τουμου φανηκε αρκεταεντονη (σε βαθμο που σκεφτομαι να το πουλησω / ανταλλαξω!) Η λεβαντα απο την αλλη ειναι αρκετα ενδιαφερουσα, κανει δουλεια, ειναι ηπια αρωματικα και μπορεις να βαλεις κι ενα αρωμα απο πανω. Εκ των υστερων σκεφτομαι πως κακως δεν πηρα το λεμονι :-)
Άβαταρ μέλους
ch2700
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 672 times
Been thanked: 1639 times

aris22 έγραψε: αλλά με τόσα asl κατάντησα να το βάζω μόνο οταν με πιάνει καμιά φαγούρα (κάνει δουλειά) ή αν έχω κανένα πολύ άσχημο ξύρισμα ( δλδ ποτέ :megagrin )
Γιατι εσυ το βαζεις αντι αφτερ σειβ? Αυτο μπαινει πριν το αφτερ σειβ αντι για αλουμ. Ετσι τουλαχιστον το χρησημοποιω εγω καθημερινα. Για την φαγουρα ειναι επισης πολυ καλο οπως λες.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

Μετα τη χρηση thayers δεν ειναι αναγκαια η εφαρμογη asl. Απολυμαινει και ανακουφιζει, οποτε κανουν την ιδια δουλεια - προσθετεις ασλ μονο για το αρωμα...
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
14
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Νίκο ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο Βασίλης . Τουλάχιστον εγω έτσι κάνω ή θα βάλω Thayers ή Asl , οχι και τα δυο το θεωρώ περιττό .
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
NavalArchitect

digibill έγραψε:Μετα τη χρηση thayers δεν ειναι αναγκαια η εφαρμογη asl. Απολυμαινει και ανακουφιζει, οποτε κανουν την ιδια δουλεια - προσθετεις ασλ μονο για το αρωμα...
+1
Άβαταρ μέλους
ch2700
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 672 times
Been thanked: 1639 times

Ο Βασιλης λεει οτι προσθετης μετα αφτερ σειβ για αρωμα. Το ιδιο λεω και εγω νομιζω. Ο Αρης λεει μονο αφτερ σειβ η μονο ταιερς. ΟΚ δεκτο.Τελος παντων για μενα ειναι αντι του αλουμ. Οπως βολευεται ο καθενας.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
14
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Νίκο εγω μετά την εφαρμογή του asl πάντα βάζω asb . Οπότε μετά το Thayers να βάλω asl μόνο για το άρωμα δεν λέει , αφού θα το καλύψει μετά το asb . Έτσι αρκούμαι στην εφαρμογή μόνο ενός εκ των δυο (asl ή Thayers ) Αλλά όπως πολύ σωστά είπες όπως βολεύει τον καθένα. :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
NavalArchitect

Eτοιμάζοντας να διαλέξω για το αυριανό set-up...
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12135 times

Εικόνα

Καλησπερα σας

- VanYulay preshave oil
- Parker SR1
- Personna Platinum
- Kent Infinity Silvertex
- VanYulay Kronos
- Vitos Aftershaving
Εικόνα
Link

aris22 έγραψε:Νίκο εγω μετά την εφαρμογή του asl πάντα βάζω asb . Οπότε μετά το Thayers να βάλω asl μόνο για το άρωμα δεν λέει , αφού θα το καλύψει μετά το asb . Έτσι αρκούμαι στην εφαρμογή μόνο ενός εκ των δυο (asl ή Thayers ) Αλλά όπως πολύ σωστά είπες όπως βολεύει τον καθένα. :megagrin
Θα συμφωνήσω με τον Άρη: YMMV.

Εγώ πχ πολλές φορές θα βάλω anti razor burn βάλσαμο ή και ελαφριά κρέμα και μόλις καθήσει και απορροφηθεί καλά, αν είμαι ακόμα σπίτι θα βάλω από πάνω after shave (με αλκοόλ ή όχι) για το άρωμα ή και για πρόσθετη δράση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”