τι είναι τα WTG- XTG- ATG ?
WTG = με τη φορά της τρίχας
XTG = διαγώνια
ATG = κόντρα
καλά το κατάλαβα;
Κανείς δεν είχε ικανοποιητικά αποτελέσματα στο 1ο ξύρισμα με DE.
Από την στιγμή που έχεις πυκνά και σκληρά γένια, η Merkur 33 θα ζοριστεί πάρα πολύ γιά να σου δώσει καλό αποτέλεσμα με γένια 3 ημερών.
ή εχω πολυ σκληροτερα γενια απο οσο νομιζα, πυκνά ειναι σιγουρα, ή η μηχανη και το Astra που χρησιμοποιησα δεν ειναι εμενα.
Διάβασε προσεκτικά αυτά που σου γράφει και ο Μιχάλης @Tzimisce παραπάνω.μου φανηκε οτι δεν κοβει το ξυραφι αυτη την αισθηση ειχα.. την γωνια κοπης την βρηκα ευκολα παντως
σαφως θα δοκιμασω και αλλα ξυραφια που εχω αλλα θα ηθελα να ακουσω και τις σκεψεις σας. Γουσταρω τη διαδικασια, μαρεσει αλλα θελω και αποτελεσμα![]()
περιπου 10' για τα 4 περάσματα
Δεν ενιωσα ιδιαιτερο τραβηγμα εαν εξαιρεσεις τα δυο πλαινα σημεια χαμηλα στον λαιμο που ηταν δικο μου λαθος γωνιας οπως καταλαβα. Αν τραβουσε θα αλλαζα ξυραφακι, απλα ειπα να τα κανω ολα τα περασματα με το Astra για να βγαλω συμπερασμα σε σχεση και με τις επομενες που θα χρησιμοποιησω.
Εχεις απολυτο δικιο, δεν το παιζω εξυπνος αλλα τουλαχιστον για την φορα και τη κοντρα το ξερω καλα διοτι ουτε τα 5λεπιδα τα επαιρναν καλα οταν ηταν μερικων ημερων οποτε επαιρνα κοντρα. Το πιο πιθανο ειναι να εχω κανει λαθος στην γωνια
Παραδοξως(;) δεν ειχα κοψιματα, κοκκινιλες χαμηλα στον λαιμο μονο. Σιγουρα ομως δεν εκανα σωστο ξυρισμα γιατι οταν περασα την πετρα μετα το ξεπλυμμα με τσιμπησε αρκετα, ενιωσα 'βελονιασμα'..
Το φοβαμαι αυτο που λες, ισως χρειαστω πιο 'επιθετικη' μηχανη.
Σαφως δεν απογοητευτηκα και δεν περιμενα τελεια αποτελεσματα απο το πρωτο ξυρισμα, θα ηταν ομως ψεμα να πω οτι ενθουσιαστηκα με το πρωτο αποτελεσμα. Θα το βρω με υπομονη καθως οπως προανεφερα γουσταρω την διαδικασια.