Στο τσίπουρο του Σαββάτου;
Πάντως όση σχέση έχει το shore του dg με θάλασσα, άλλη τόση μου έβγαλε και αυτό.
Εμένα, λουκούμι περγαμόντο μου έβγαλε.
Θα το βάλω με το λουκούμι λεβάντα του Dr Jon's να κάνουν παρέα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tzimisce την 14 Οκτ 2020, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SOTD
- Merkur 37c Slant
- KAI Stainless Steel (6η χρήση και μάλλον τελευταία)
- Ωmega 48
- Μπολ custom made
- Martin de Candre Fougere
- asl Nassy lemon με witch Hazel & Menthol by @Tzimisce
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 15 Οκτ 2020, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος:Χρησιμοποίησε το tag, αντί να κάνεις ολική παράθεση. Φιλικά, Αντώνης.
Tzimisce έγραψε: ↑14 Οκτ 2020, 19:15
Έπεσε σύρμα με τους Γαλάτες, έτσι;
Ο μικρός Γαλάτης
Εξαιρετικό το σαπούνι !
Περιμένουμε ενημέρωση από ποιο κατάστημα (φυσικό ή ηλεκτρονικό έγινε η αγορά )
Ασφαλώς αναμένουμε και νεότερες εντυπώσεις για το σαπούνι.... κατατόπισέ μας ! Εύγε πάντως για την σημερινή επιλογή...
Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά 20 δευτερόλεπτα:
FSword έγραψε: ↑15 Οκτ 2020, 06:48@soulg
Το μπολ τα σπάει!
Πραγματικά το μπολ κερδίζει τις εντυπώσεις..... για το σαπούνι ψαγμένη επιλογή ! Μπράβο !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 15 Οκτ 2020, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος:Κάνε παράθεση μόνο το μέρος του κειμένου που θες να τονίσεις και όχι όλο το post. Φιλικά, Αντώνης.
-RR Gamechanger .84 JAWS
-Gillette 7 o'clock Sharp Edge (κίτρινες) #1
-Tony Forsyth Manchurian "Ocean Meets the Bush" 26mm
-SV Felce Aromatica SS
-SV Felce Aromatica AS
Πρώτη δοκιμή της gc. Περίμενα πετσόκομμα αλλά πήρα bbs χωρίς προβλήματα, εκτός της λεπίδας που ήθελε να τραβήξει στο πρώτο πέρασμα.
Αποτελεσματικότατη μηχανή με αρκετό blade feel χωρίς όμως να έχεις την αίσθηση του φόβου. Αναρωτιέμαι πως συγκρίνεται σε σχέση με την closed comb. Με άλλη λεπίδα θα κάνει παπάδες.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση άνισων ανθρώπων.