Δειξτε τα πινελα σας!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Μπράβο Κωνσταντίνε, φοβερή συλλογή και καλή περιγραφή!!Θα χαρούμε και άλλα τέτοιου είδους βιντεάκια αν ξαναβγάλεις.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Ωραιο βιντεο μα με κουρασε και δεν μπορεσα να το ευχαριστηθω οπτικα οσο επρεπε
Εχω ηδη προβλημα εκ γεννετης στα ματια αρα μου δημιουργει αυτο το αυτοματο εστιασμα τεραστιο προβλημα
Δεν μπορω να το βλεπω ετσι πρεπει καθε τοσο να το σταματαω να βλεπω λεπτομερειες παο τα πινελα
Με το καλο και το επομενο.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
NavalArchitect

Παιδιά ευχαριστώ, ζητώ πάλι συγνώμη για όλους που ταλαιπωρήθηκαν με το θέμα αυτό της συνεχούς αλλαγής της εστίασης. Θα το ξαναγυρίσω και με άλλα πινέλα επίσης μέσα.
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Ωχ τον βλέπω να παίρνει καμιά 3D κάμερα :bigsmilie !
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
NavalArchitect

Είμαι ικανός ακόμη και γι'αυτό!
NavalArchitect

Έφερα μερικά ακόμη πινέλα μαζί μου στην Ασία αυτή τη φορά, οπότε απόψε που ξύπνησα σχετικά νωρίς (λόγω jet lag όπως πάντα) είπα να κάνω μερικά test lathers. Πάμε λοιπόν:

Εικόνα
Semogue Caravella (LE 2011, #33), Semogue 1800, Simpsons Milk Churn 2-band, Simpsons Tulip 3 Manchurian LE, Simspons Emperor 3 2-band custom.

Όλα δοκιμάστηκαν με Cella, πρώτα 2-3 λεπτά σε ζεστό νερό, μετά φόρτωμα στο σαπούνι και κατόπιν palm lather.

Εικόνα

Εικόνα
Semogue Caravella LE 2011 boar/badger πριν το test lather. Πυκνός θύσανος και πολύ βολική βάση.

Εικόνα

Εικόνα
Το 1800 με σχετικά μαλακή τρίχα, μου έκανε εντύπωση και μου θύμισε το Ωμέγα Νο. 42. Παρ'όλα αυτά θεωρείται πινέλο που είναι από τα καλύτερα 'πασπαρτού', δηλ. για σαπούνια/κρέμες και bowl/face lather.

Εικόνα
Simpsons Milk Churn 2-band, αγορασμένο από το Shaving.ie.

Εικόνα
Simpsons Milk Churn 2-band πριν το test lather.

Εικόνα
Simpsons Emperor 3 2-band custom (σεταρισμένο στα 52χιλ. αν θυμάμαι καλά)

Εικόνα

Εικόνα
Simpsons Emperor 3 2-band custom πριν το test lather.

Εικόνα
Simpsons Tulip 3 LE in Manchurian.

Εικόνα
Πριν το test lather. Πολύ πυκνός θύσανος.

Εικόνα
Simpsons Tulip 3 LE in Manchurian μετά το test lather.

Σε κάποιο σημείο έβαλα κι άλλα 2 πινέλα στο παιχνίδι, ήταν ευκαιρία τώρα που έκανα ούτως ή άλλως τον κόπο να έχω άλλα 2 έτοιμα ώστε αν θέλω κάποια μέρα να τα χρηιμοποιήσω να μην έχω να τα 'καθαρίσω' πρώτα.

Simpsons Duke 3 butterscotch LE in 2-band και Muehle Silvertip synthetic 21mm knot ivory handle:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Μετά το test lather.
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Ωραια πραγματα !
Να ρωτησω το Muehle Silvertip synthetic 21mm knot ivory πως το ειδες;
Εκανε "γουβα" εν ωρα γυρισματων;

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
NavalArchitect

Δόρυ ευχαριστώ.

Αν με τη λέξη 'γούβα' εννοείς το πόσο 'δυνατό' ήταν την ώρα που το φόρτωνα στο σαπούνι, ε, τότε ναι, έκανε. Δεν έχει δυνατό backbone βάζοντάς το πάνω σε τόσο μεγάλη επιφάνεια σαπουνιού για να φορτώσεις, κάπου χάνεται και δεν έχει τόση πολλή δύναμη να φορτώσει σαπούνι εύκολα.

Για εμένα προσωπικά είναι πινέλο που αρκετά πιό πολύ ταιριάζει για κρέμες και στικάκια (πάντα σε face lather).
Άβαταρ μέλους
Loizos
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 4 times
Been thanked: 10 times

Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα να φορτώσω από όποιοδήποτε σαπούνι με αυτό το πινέλο (στα 23mm). Φορτώνω κανονικά και από μαλακά αλλά και σκληρά σαπούνια. Ναι μπορεί να κάνει γούβα στο φόρτωμα αλλά και στο lathering (όπως και να το κάνουμε το συνθετικό είναι συνθετικό) αλλά παρ' όλα αυτά κάνει πολύ καλό αφρό, κάνει καλό face lathering και δεν μετανιώνω δευτερόλεπτο που το αγόρασα. Για μένα είναι ένα πολύ καλό πινέλο.
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Αγαπητοι εννοω σε αφρο στο προσωπο μετα απο λιγο να κανει την "γουβα"
Δηλαδη σαν ενας μικρος κρατηρας στο κεντρο
Να ανοιγει ο θυσανος σαν \_/ και να μενει ενα κενο στον μεσο του
Αυτο μου εχει συμβει σε πολυ φθηνα πινελα Ασβου μα και σε ακριβοτερους θυσανους κατηγοριας Super.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”