Δειξτε τα πινελα σας!
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Μπράβο Κωνσταντίνε, φοβερή συλλογή και καλή περιγραφή!!Θα χαρούμε και άλλα τέτοιου είδους βιντεάκια αν ξαναβγάλεις.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Ηλίας
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Ωραιο βιντεο μα με κουρασε και δεν μπορεσα να το ευχαριστηθω οπτικα οσο επρεπε
Εχω ηδη προβλημα εκ γεννετης στα ματια αρα μου δημιουργει αυτο το αυτοματο εστιασμα τεραστιο προβλημα
Δεν μπορω να το βλεπω ετσι πρεπει καθε τοσο να το σταματαω να βλεπω λεπτομερειες παο τα πινελα
Με το καλο και το επομενο.
Εχω ηδη προβλημα εκ γεννετης στα ματια αρα μου δημιουργει αυτο το αυτοματο εστιασμα τεραστιο προβλημα
Δεν μπορω να το βλεπω ετσι πρεπει καθε τοσο να το σταματαω να βλεπω λεπτομερειες παο τα πινελα
Με το καλο και το επομενο.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Παιδιά ευχαριστώ, ζητώ πάλι συγνώμη για όλους που ταλαιπωρήθηκαν με το θέμα αυτό της συνεχούς αλλαγής της εστίασης. Θα το ξαναγυρίσω και με άλλα πινέλα επίσης μέσα.
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Ωχ τον βλέπω να παίρνει καμιά 3D κάμερα :bigsmilie !
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Ηλίας
Έφερα μερικά ακόμη πινέλα μαζί μου στην Ασία αυτή τη φορά, οπότε απόψε που ξύπνησα σχετικά νωρίς (λόγω jet lag όπως πάντα) είπα να κάνω μερικά test lathers. Πάμε λοιπόν:

Semogue Caravella (LE 2011, #33), Semogue 1800, Simpsons Milk Churn 2-band, Simpsons Tulip 3 Manchurian LE, Simspons Emperor 3 2-band custom.
Όλα δοκιμάστηκαν με Cella, πρώτα 2-3 λεπτά σε ζεστό νερό, μετά φόρτωμα στο σαπούνι και κατόπιν palm lather.

Semogue Caravella LE 2011 boar/badger πριν το test lather. Πυκνός θύσανος και πολύ βολική βάση.

Το 1800 με σχετικά μαλακή τρίχα, μου έκανε εντύπωση και μου θύμισε το Ωμέγα Νο. 42. Παρ'όλα αυτά θεωρείται πινέλο που είναι από τα καλύτερα 'πασπαρτού', δηλ. για σαπούνια/κρέμες και bowl/face lather.

Simpsons Milk Churn 2-band, αγορασμένο από το Shaving.ie.

Simpsons Milk Churn 2-band πριν το test lather.

Simpsons Emperor 3 2-band custom (σεταρισμένο στα 52χιλ. αν θυμάμαι καλά)

Simpsons Emperor 3 2-band custom πριν το test lather.

Simpsons Tulip 3 LE in Manchurian.

Πριν το test lather. Πολύ πυκνός θύσανος.

Simpsons Tulip 3 LE in Manchurian μετά το test lather.
Σε κάποιο σημείο έβαλα κι άλλα 2 πινέλα στο παιχνίδι, ήταν ευκαιρία τώρα που έκανα ούτως ή άλλως τον κόπο να έχω άλλα 2 έτοιμα ώστε αν θέλω κάποια μέρα να τα χρηιμοποιήσω να μην έχω να τα 'καθαρίσω' πρώτα.
Simpsons Duke 3 butterscotch LE in 2-band και Muehle Silvertip synthetic 21mm knot ivory handle:

Μετά το test lather.

Semogue Caravella (LE 2011, #33), Semogue 1800, Simpsons Milk Churn 2-band, Simpsons Tulip 3 Manchurian LE, Simspons Emperor 3 2-band custom.
Όλα δοκιμάστηκαν με Cella, πρώτα 2-3 λεπτά σε ζεστό νερό, μετά φόρτωμα στο σαπούνι και κατόπιν palm lather.

Semogue Caravella LE 2011 boar/badger πριν το test lather. Πυκνός θύσανος και πολύ βολική βάση.

Το 1800 με σχετικά μαλακή τρίχα, μου έκανε εντύπωση και μου θύμισε το Ωμέγα Νο. 42. Παρ'όλα αυτά θεωρείται πινέλο που είναι από τα καλύτερα 'πασπαρτού', δηλ. για σαπούνια/κρέμες και bowl/face lather.

Simpsons Milk Churn 2-band, αγορασμένο από το Shaving.ie.

Simpsons Milk Churn 2-band πριν το test lather.

Simpsons Emperor 3 2-band custom (σεταρισμένο στα 52χιλ. αν θυμάμαι καλά)

Simpsons Emperor 3 2-band custom πριν το test lather.

Simpsons Tulip 3 LE in Manchurian.

Πριν το test lather. Πολύ πυκνός θύσανος.

Simpsons Tulip 3 LE in Manchurian μετά το test lather.
Σε κάποιο σημείο έβαλα κι άλλα 2 πινέλα στο παιχνίδι, ήταν ευκαιρία τώρα που έκανα ούτως ή άλλως τον κόπο να έχω άλλα 2 έτοιμα ώστε αν θέλω κάποια μέρα να τα χρηιμοποιήσω να μην έχω να τα 'καθαρίσω' πρώτα.
Simpsons Duke 3 butterscotch LE in 2-band και Muehle Silvertip synthetic 21mm knot ivory handle:

Μετά το test lather.
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
Ωραια πραγματα !
Να ρωτησω το Muehle Silvertip synthetic 21mm knot ivory πως το ειδες;
Εκανε "γουβα" εν ωρα γυρισματων;
Να ρωτησω το Muehle Silvertip synthetic 21mm knot ivory πως το ειδες;
Εκανε "γουβα" εν ωρα γυρισματων;
Δόρυ ευχαριστώ.
Αν με τη λέξη 'γούβα' εννοείς το πόσο 'δυνατό' ήταν την ώρα που το φόρτωνα στο σαπούνι, ε, τότε ναι, έκανε. Δεν έχει δυνατό backbone βάζοντάς το πάνω σε τόσο μεγάλη επιφάνεια σαπουνιού για να φορτώσεις, κάπου χάνεται και δεν έχει τόση πολλή δύναμη να φορτώσει σαπούνι εύκολα.
Για εμένα προσωπικά είναι πινέλο που αρκετά πιό πολύ ταιριάζει για κρέμες και στικάκια (πάντα σε face lather).
Αν με τη λέξη 'γούβα' εννοείς το πόσο 'δυνατό' ήταν την ώρα που το φόρτωνα στο σαπούνι, ε, τότε ναι, έκανε. Δεν έχει δυνατό backbone βάζοντάς το πάνω σε τόσο μεγάλη επιφάνεια σαπουνιού για να φορτώσεις, κάπου χάνεται και δεν έχει τόση πολλή δύναμη να φορτώσει σαπούνι εύκολα.
Για εμένα προσωπικά είναι πινέλο που αρκετά πιό πολύ ταιριάζει για κρέμες και στικάκια (πάντα σε face lather).
- Loizos
- Νήπιο
- 13
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα να φορτώσω από όποιοδήποτε σαπούνι με αυτό το πινέλο (στα 23mm). Φορτώνω κανονικά και από μαλακά αλλά και σκληρά σαπούνια. Ναι μπορεί να κάνει γούβα στο φόρτωμα αλλά και στο lathering (όπως και να το κάνουμε το συνθετικό είναι συνθετικό) αλλά παρ' όλα αυτά κάνει πολύ καλό αφρό, κάνει καλό face lathering και δεν μετανιώνω δευτερόλεπτο που το αγόρασα. Για μένα είναι ένα πολύ καλό πινέλο.
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
Αγαπητοι εννοω σε αφρο στο προσωπο μετα απο λιγο να κανει την "γουβα"
Δηλαδη σαν ενας μικρος κρατηρας στο κεντρο
Να ανοιγει ο θυσανος σαν \_/ και να μενει ενα κενο στον μεσο του
Αυτο μου εχει συμβει σε πολυ φθηνα πινελα Ασβου μα και σε ακριβοτερους θυσανους κατηγοριας Super.
Δηλαδη σαν ενας μικρος κρατηρας στο κεντρο
Να ανοιγει ο θυσανος σαν \_/ και να μενει ενα κενο στον μεσο του
Αυτο μου εχει συμβει σε πολυ φθηνα πινελα Ασβου μα και σε ακριβοτερους θυσανους κατηγοριας Super.