Το ξύρισμα της ημέρας: Ιούνιος 2018
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
[mention]Iasonas[/mention] το Joseph Allen φαίνεται κούκλα!
Χάρης
- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2605 times
Μπαρουτοκαπνισμενη κουκλα Χαρη 
Το Ιασονας με Ο
-
Ilias-G
- Δημοτικό

- 8
- Has thanked: 5684 times
- Been thanked: 3923 times
Καλησπέρα σε όλους!
Με γενια 2.5 ημερων, σημερα το πρωί.
PS Papoutsanis Glycerine yellow
SS Le Pere Lucien Traditionnel
SB Omega S-10018
SR Lord L6 / SuperMax super platinum #2
ASL Brut Original
Δευτερο ξυρισμα με την supermax platinum αλλά με τη Lord σημερα (την πρωτη φορά με Feather popular). Λοιπόν κύριοι, την πρωτη φορά εκοβε απλώς αρκετά καλά, τώρα δυσκολευόταν, δεν εκοβε και τράβαγε πολύ, ειδικά στο μουστάκι. Δηλαδή για να καταλάβετε, το πράσινο Derby με αρκετά περισσότερα ξυρίσματα, κόβει καλύτερα!!
Ειναι φυσιολογικό αυτό στο δευτερο μόλις ξυρισμα? Φταιει η μηχανή ή το ξυραφακι, ειναι τόσο χάλια? Θα δοκιμάσω και το Σ/Κ με EJ89 ή Wilkinson classic και θα δούμε...
Με γενια 2.5 ημερων, σημερα το πρωί.
PS Papoutsanis Glycerine yellow
SS Le Pere Lucien Traditionnel
SB Omega S-10018
SR Lord L6 / SuperMax super platinum #2
ASL Brut Original
Δευτερο ξυρισμα με την supermax platinum αλλά με τη Lord σημερα (την πρωτη φορά με Feather popular). Λοιπόν κύριοι, την πρωτη φορά εκοβε απλώς αρκετά καλά, τώρα δυσκολευόταν, δεν εκοβε και τράβαγε πολύ, ειδικά στο μουστάκι. Δηλαδή για να καταλάβετε, το πράσινο Derby με αρκετά περισσότερα ξυρίσματα, κόβει καλύτερα!!
Ειναι φυσιολογικό αυτό στο δευτερο μόλις ξυρισμα? Φταιει η μηχανή ή το ξυραφακι, ειναι τόσο χάλια? Θα δοκιμάσω και το Σ/Κ με EJ89 ή Wilkinson classic και θα δούμε...
-
stergios
* Osma tradition ss alum & shea butter.
* Tuxedo 24mm.
* Gillette aristocrat jr No49.
* Speick asl.
* Korres καλεντουλα & ginseng.
* Polsilver #3.
Ααρρωστια!
Προστέθηκε μετά από 27 λεπτά 8 δευτερόλεπτα:
* Tuxedo 24mm.
* Gillette aristocrat jr No49.
* Speick asl.
* Korres καλεντουλα & ginseng.
* Polsilver #3.
Ααρρωστια!
Προστέθηκε μετά από 27 λεπτά 8 δευτερόλεπτα:
Δεν μπορω να το πω τεκμηριωμενα, αλλα εχω την εντυπωση πως αν παρω μια καλη λεπιδα για τα δεδομενα μου κ την βγαλω απο αλλη μηχανη, ακομα κ αν εχει ενα ξυρισμα, στη δευτερη μηχανη μου φαινεται λιγο παλια. Σημερα για παραδειγμα πηρα την polsilver απο R41 που χε 2 ξυρισματα κ την κούμπωσα σε Gillette aristocrat και μου δωσε την αισθηση πως εχει 5-6 ξυρισματα στην πλατη της. Ενω ταιριαζει με την aristo κ γενικα μου ταιριαζει σε ολες αλλα κ στο προσωπο. Θα λεγα πως διαφορετικα βγαζει 4 κοφτερα ξυρισματα.Ilias-G έγραψε: 15 Ιουν 2018, 20:39
- mengiorgos
- Δημοτικό

- 8
- Has thanked: 1275 times
- Been thanked: 2388 times
Νωρίτερα σήμερα με φόντο τον Κορινθιακό..
Dr K Soap Co Peppermint/ Bluebeards Revenge Shavvete/ Polsilver SI (5)/ Ω18/ Alpa378

Dr K Soap Co Peppermint/ Bluebeards Revenge Shavvete/ Polsilver SI (5)/ Ω18/ Alpa378

Αντί να στενοχωριέσαι για το σκοτάδι, άναψε ένα φως.
- theo's
- Γυμνάσιο

- 11
- Has thanked: 8873 times
- Been thanked: 8903 times

Πάντοτε Χαίρετε!
Εμπνευσμένο και αυτό...
Pincel de Barba Semogue Excelsior Texugo 2020
Cella Crema da Barba All'Olio Di Mandorla
Ever Ready 1912 Deluxe (Red) & GEM PTFE (4)
Floid Masaje Genuino mentolado VIGOROSO
Θεόδωρος
Τάς τε λεωφόρους μή βαδίζειν - Aut viam inveniam aut faciam
Τάς τε λεωφόρους μή βαδίζειν - Aut viam inveniam aut faciam
- tasos72
- Λύκειο

- 9
- Has thanked: 13923 times
- Been thanked: 17012 times
D.R. Harris Windsor ss + ASL + EdT
RR Black Hawk
KAI captain titan mild
APshave Tuxedo
Σαπουνάρες τα D.R. Harris, μεταξένιος αφρός, για βέλτιστο αποτέλεσμα βέβαια θέλουν bowl lathering.
Καλο ΣαββατοΚύριακο και καλο χειμώνα να έχουμε !!

RR Black Hawk
KAI captain titan mild
APshave Tuxedo
Σαπουνάρες τα D.R. Harris, μεταξένιος αφρός, για βέλτιστο αποτέλεσμα βέβαια θέλουν bowl lathering.
Καλο ΣαββατοΚύριακο και καλο χειμώνα να έχουμε !!

- Vavous
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 30780 times
- Been thanked: 41688 times
Aesop bowl
Thater 2band
Saponificio Bignoli
Standard
Wizamet
Fine Barbershop

Μου άρεσε η μυρωδιά, περισσότερο μπαχάρια παρά σανταλόξυλο βέβαια. Γλίστρημα καταπληκτικό, προστασία ανύπαρκτη.
Είχα να δω αίμα κάτι μήνες.
Thater 2band
Saponificio Bignoli
Standard
Wizamet
Fine Barbershop

Μου άρεσε η μυρωδιά, περισσότερο μπαχάρια παρά σανταλόξυλο βέβαια. Γλίστρημα καταπληκτικό, προστασία ανύπαρκτη.
Είχα να δω αίμα κάτι μήνες.
Ανδρέας, Μ.Δ.

- omegasnik
- Νήπιο

- 10
- Has thanked: 216 times
- Been thanked: 887 times
Πανελλήνιες Τέλος! Τα παιδιά μου (μαθητές μου) αρίστευσαν και ο γιος μου επίσης! Από δω και πέρα θα τα λέμε συχνότερα ελπίζω φίλοι μου!
Για σήμερα το χαλαρό ξύρισμα είχε:
Gillette Slim Adjustable #6
Treet Dura Sharp #1
Yaqi BarberPole
Savon Mystere Cuba
Απόλυτα πετυχημένο ξύρισμα με εύκολο ΒΒS και χωρίς ανάγκη after shave τόσο στο πρόσωπο (4 περάσματα) όσο και στο κεφάλι (2 περάσματα)
Το πάντρεμα παραδοσιακής μηχανής με σύγχρονο πινέλο, αγνό εκπληκτικό σαπούνι με καλοκαιρινές νότες και με ξυραφάκι απλό και αποτελεσματικό χωρίς φοβερή απόδοση έγινε με επιτυχία! Όσο ανεβαίνει το επίπεδο τεχνικής τόσο μειώνονται τα προβλήματα και οι διαφορές στον εξοπλισμό!
Καλό Σαββατοκύριακο φίλοι μου!
Με Υγεία!

Για σήμερα το χαλαρό ξύρισμα είχε:
Gillette Slim Adjustable #6
Treet Dura Sharp #1
Yaqi BarberPole
Savon Mystere Cuba
Απόλυτα πετυχημένο ξύρισμα με εύκολο ΒΒS και χωρίς ανάγκη after shave τόσο στο πρόσωπο (4 περάσματα) όσο και στο κεφάλι (2 περάσματα)
Το πάντρεμα παραδοσιακής μηχανής με σύγχρονο πινέλο, αγνό εκπληκτικό σαπούνι με καλοκαιρινές νότες και με ξυραφάκι απλό και αποτελεσματικό χωρίς φοβερή απόδοση έγινε με επιτυχία! Όσο ανεβαίνει το επίπεδο τεχνικής τόσο μειώνονται τα προβλήματα και οι διαφορές στον εξοπλισμό!
Καλό Σαββατοκύριακο φίλοι μου!
Με Υγεία!

Χρόνου φείδου!
- the_greek_shaver
- Νήπιο

- 8
- Has thanked: 3378 times
- Been thanked: 2640 times
- Επικοινωνία:
Συγχαρητήρια για τον γιό σου! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά (και στους δικούς μου μαθητές) να ακολουθήσουν ότι επιθυμούν στην ζωή τους, να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς!
Πολύ ωραία επιλογή ξυρίσματος! Το gilllette slim είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο, bbs με ευκολία χωρίς ιδιαίτερους ερεθισμούς. Από Δευτέρα παραλαμβάνω και εγώ το Savon Mystere Cuba, για το οποίο ακούω πολύ καλά λόγια εδώ πέρα. Περιμένω πως και πως να το δοκιμάσω!
Πολύ ωραία επιλογή ξυρίσματος! Το gilllette slim είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο, bbs με ευκολία χωρίς ιδιαίτερους ερεθισμούς. Από Δευτέρα παραλαμβάνω και εγώ το Savon Mystere Cuba, για το οποίο ακούω πολύ καλά λόγια εδώ πέρα. Περιμένω πως και πως να το δοκιμάσω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vavous την 16 Ιουν 2018, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Οταν απαντάμε στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση, το 'quote' είναι περιττό. :)
Λόγος: Οταν απαντάμε στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση, το 'quote' είναι περιττό. :)
Ιωακείμ
Like & subscribe!
https://www.youtube.com/c/TheGreekShaver
https://www.instagram.com/the_greek_shaver/
Like & subscribe!
https://www.youtube.com/c/TheGreekShaver
https://www.instagram.com/the_greek_shaver/