Σελίδα 21 από 40
Re: ΣΠΛΕΝΤΙΤ
Δημοσιεύτηκε: 06 Μάι 2011, 13:53
από Apostolos
Πάμε στο θέμα μας κύριοι! :megagrin
Re: ΣΠΛΕΝΤΙΤ
Δημοσιεύτηκε: 25 Οκτ 2011, 18:05
από Fotakas
Το μεσημέρι που πέρασα από τον Ξένο για κάποιες αγορές, συζητώντας με τον πωλητή μου πρότεινε την αγορά του Splentit, τονίζοντάς μου ότι σε συνδυασμό με την Derby Limon την οποία αγόρασα, κάνει εξαιρετική σαπουνάδα. Δοκιμάσει κανένας κάποιον τέτοιο συνδυασμό (νομίζω ο Apostolos είχε αναφέρει κάτι). Είχε αποτέλεσμα?
Re: ΣΠΛΕΝΤΙΤ
Δημοσιεύτηκε: 25 Οκτ 2011, 18:49
από Apostolos
Ναι στο παρελθόν, με kappus αν θυμάμαι καλά. Ο αφρός είναι αυτός που θα σου αποδώσει η κρέμα, το σπλέντιτ δεν διαφοροποιεί τα πράγματα. Γνώμη μου.
Re: ΣΠΛΕΝΤΙΤ
Δημοσιεύτηκε: 25 Οκτ 2011, 20:02
από Slur
Καλά έκανες και αγόρασες το Σπλέντιτ. Όλοι το αγοράσαμε κάποτε ενώ ξέρουμε ότι είναι απαράδεκτο σαπούνι. Είναι απαραίτητη εμπειρία όμως για τον Έλληνα κλασσικό ξυριστή.
Αν δεις τα προηγούμενα ποστ περιγράφω πως το κάνω κανονικό σαπούνι πλάκα με ελάχιστο νερό και γλυκερίνη.
Δε νομίζω να σε ξυρίσει ποτέ καλά, είναι παράδοση όμως.
Re: ΣΠΛΕΝΤΙΤ
Δημοσιεύτηκε: 25 Οκτ 2011, 22:12
από Δορυφέρων
Fotakas έγραψε:Το μεσημέρι που πέρασα από τον Ξένο για κάποιες αγορές, συζητώντας με τον πωλητή μου πρότεινε την αγορά του Splentit,
Μηπως σου ειπε οτι ειναι και το πιο αγνο σε σχεση με αυτα που κυκλοφορουν;
Re: ΣΠΛΕΝΤΙΤ
Δημοσιεύτηκε: 25 Οκτ 2011, 22:19
από Fotakas
Δεν μου το είπε, αλλά το υποψιαζόμουν. :cool4
Re: ΣΠΛΕΝΤΙΤ
Δημοσιεύτηκε: 25 Οκτ 2011, 22:25
από Δορυφέρων
Συνηθως το λεει σε καπως χαμηλο τονο κι αφου ηδη το εχεις αγορασει
Λεει οτι το χρησιμοποιουσαν οι παλιοι μπαρμπαρηδες επι τοσα χρονια,δεν υπαρχει κανενα προβλημα κλπ.
Re: ΣΠΛΕΝΤΙΤ
Δημοσιεύτηκε: 26 Οκτ 2011, 07:43
από Thanos
Την συνταγή της χρήσης ΣΠΛΕΝΤΙΤ με κρέμα μου την έδωσε και εμένα ο κ. Ξένος.
Για να πω την αλήθεια δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα...
Θα το δοκιμάσω αύριο το πρωί με DERBY levander και θα σας πω τις εντυπώσεις μου....
Re: ΣΠΛΕΝΤΙΤ
Δημοσιεύτηκε: 27 Οκτ 2011, 07:57
από Thanos
Το πείραμα της ανάμειξης ΣΠΛΕΝΤΙΤ με κρέμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.
Λοιπόν κύριοι, αυτή η συνταγή θα μπορούσε να ονομαστεί και η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ!!!
Η αιτία είναι ότι το μείγμα αυτό, χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτα στην ποιότητα της κρέμας (ούτε βέβαια και να της αφαιρεί) αφρίζει άφθονα σε ελάχιστο χρόνο και με ελάχιστο χτύπημα!!!
Είναι ιδανικό για όταν βιάζεσαι (ισως για αυτό το λόγο να έκαναν αυτό το κόλπο οι παλιοί μπαρμέρηδες)...
άσε δεν που βοηθάει στο να απαλλαγείς από το ΣΠΛΕΝΤΙΤ που πιάνει ένα σκασμό χώρο στο ντουλάπι!!!
Re: ΣΠΛΕΝΤΙΤ
Δημοσιεύτηκε: 27 Οκτ 2011, 14:20
από JohnnyBlade
Το σπλεντιτ ειναι ενα μηδενικο απο μονο του, οποτε οτι καταφερες το εκανες λογο τις κρεμας.Δεν πιστευω οτι οι παλιοι μπαρμπερηδες εβαζαν κρεμα με σπλεντιτ. Οπως εχω ξανα πει δεν γνωριζουμε αν ηταν παντα ετσι το σπλεντιτ.
Ποιος ξερει αν εχουν αλλαξει την συνταγη?