Το ξύρισμα της ημέρας: Μάρτιος 2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
yakoumis
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 1197 times
Been thanked: 1280 times
Επικοινωνία:

Εικόνα
semogue 1250// gillette tech '48// feather (#1)// dapper doc ss // JPG + 444

Το Dapper Doc (Ντάπερ Ντόκ, τουτέστιν Τσαχπίνης Ντοκ) είναι ένα σαπούνι του γνωστού και μη εξαιρετέου κ. Χότζες, της νεότευκτης Phoenix Accoutrements. Δανείζεται την ονομασία του απο τον λωποδύτη Ντοκ Χόλιντεϊ, και τα βασικά του αρώματα απο την πασχαλιά και το συκαλάκι. Το εν λόγω σαπούνι,προσφέρει ενα δυνατό και αρωματικά πολυεπίπεδο μπουκέτο. Και εξηγούμαι: μπουκέτο, με την έννοια της μπουνιάς, ένα ντιρέκτ δλδ έντονου αρώματος που στουμπώνει τους αισθητήρες της μύτης σου . Πολυεπίπεδο, γιατί με την πρώτη ρουφιξά εναλλάσσονται παράλληλα με τις σύνθετες αρωματικές νότες, και οι εντυπώσεις μαρέσει / δεμαρέσει / φανταστικό! / μάπα το καρπούζι / Εύρημα! / Τ΄ειντούτο; σα σε ρουλέτα (επιστημονικά τεκμηριωμένο¹).

Τελικά η μπίλια έκατσε στο 0! Είναι μεθυστικό, ναι, αλλά παράλληλα τόσο έντονα λουλουδάτο που και ο ίδιος ο Χότζες προεξοφλεί πιθανά αστειάκια βάζοντας τον φανταστικό Ντοκ να λέει "Μπορεί να μυρίζεις σαν πασχαλιά και σύκο, αλλά δεν είσαι συκιά!

Για τις ιδιότητες του σαπουνιού έχουν γραφτεί πολλά κιλομπάι, δε χρειάζονται τα δικά μου.

Περισσότερο ενδιαφέρον τελικά έχει η σημειολογία του κουτιού παρά το περιεχόμενο, με το τοπικιστικό/εκλεκτικό Made in Arizona ( ΠΟΠ / ΠΓΕ), τις μουστακιές του παράνομου καϊμπόι και το γαλλίζων Accoutrement...

Καλημέρα!

Υποσημειώσεις:
1.Ρώτησα και τη σύζυγο η οποία είχε την ίδια αντίδραση - τραβάει μια, "Ωραίο άρωμα..." με την πάροδο 2 δεύτερων γίνεται "Χμμ..τελικά όχι και τόσο καλό", μετά απο 3 δεύτερα, "ιδιαίτερό άρωμα δε λέω.." , για να καταλήξει "Το άλλο ήταν σίγουρα καλύτερο!" (το άλλο=το περγαμόντο του Δημήτρη)
2. "You may smell like Lilac & Fig but you ain't no daisy!" πηγή , (δική μου απόδοση)
Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5633 times

Εγώ έτσι που το είδα στην αρχή και βιαστικά είπα απο μέσα μου, Τί λες ; Βγάλανε σαπούνι φόρο τιμής στον Freddie Mercury ;!
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Αφού πήρα και φιλοφρόνηση από σύζυγο, έκλεισα! Να δω η δική μου πότε θα μου δώσει τα εύσημα!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

Σανδαλοξυλο.
Υγεια σε ολους
-merkur progress
-bic cp
-omega80097
-toobs sandalwood ss(Γιωργο σε ευχαριστω!)
-alum block
-floid mento.vigo.
-proraso asb
-equateur bourjois paris edt
3passes(2atg,wtg)/bbs.Απολαψη ασουμε!
το σαπουνι πρωτη φορα το δοκιμαζω και επαθα πλακα.χωρις υπερβολη το σαπουνι ειναι αριστο σε ολα.Γιωργο και παλι σε ευχαριστω!
001.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Μάχο πες και καμία γνώμη για την κολώνια αν θες.Πώς σου φάνηκε?
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

Τηλεμαχε η κολωνια μυριζει θεικα.μου αρεσει παρα πολυ και ταιριαζει και με το συγκεκριμενο σαπουνι.δεν μυριζει καθαρο σανδαλοξυλο αλλα αυτο δεν με χαλαει γιατι δεν μου αρεσει το καθαρο σανδαλοξυλο(πολυ βαρυ).ειναι μια spicy κολωνια με πολλα εσπεριδοειδη,λεβαντα και λιγο σανδαλοξυλο να ολοκληρωνει το μπουκετο.εχει καλη διαρκεια 3-4 ωρες(τουλαχιστον)και πολυ καλο projection.γενικα ειναι δροσερη,δεν σε μπουχτιζει και ειναι και λιγο barber shop.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Συμφωνώ 100%.Περίμενα να δω αν από τοτε που μίλησα για αυτήν θα την πάρει κάποιος.Τελικά χάρηκα ακόμα πιο πολύ που συμφωνεί κι ολας με την κριτική μου.Τέλεια κολώνια ειδικά για τα λεφτά της.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Papoutsanis facial soap
Proraso Pre
PAA Eh+
Brushguy 22mm super silvertip
Gillette Tech
Supermax Super Platinum #3
Old Spice Sensitive ASL

WOW που λεει και ο φιλος Νικος! Το πινελο εδωσε ρεστα στο ντεμπουτο του!!!
Το Ιασονας με Ο
desperado
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 3820 times
Been thanked: 4324 times

Harry έγραψε:Θοδωρή, ωραία η σημερινή φωτογραφία. Ατμοσφαιρική με τον πλαϊνό φωτισμό.
Σε ευχαριστώ πολύ Χάρη! Έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα όταν το λες συγκεκριμένα εσύ.
Να πω και την "πατέντα" μου για τον φωτισμό: Είναι μία τηλεόραση. :) Ανάλογα με τα χρώματα που έχει η οθόνη, καμιά φορά βγαίνουν ενδιαφέροντες χρωματισμοί στις φωτογραφίες. Πάντως δηλώνω παντελώς ασχετίδης από φωτογραφία.
Θοδωρής

"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times

Καλησπέρα κύριοι εν πλώ !!

Muhle R89Twist
Personna Platinum