Το Ξύρισμα της ημέρας: Φεβρουάριος 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ch2700
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 672 times
Been thanked: 1639 times

Απο πλευρας αποτελεσματος σε σχεση με τον χρονο δεν θα ηταν καλλιτερο το DE(αποτελεσμα ιδιο χρονος δυο λεπτα ισωσ περισσοτερα). Αλλα απο πλευρας αισθησης πολυ καλλιτερο. Ουτε εγω χρειαζομουν πολυ ξυρισμα γιαυτο ειπα να κανω ενα γρηγορο αλλα το μετανοιωσα.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

aris22 έγραψε: Χθες με 50 γυρισιές φόρτωμα, έκανα σχετικά καλό αφρό για το πρώτο πέρασμα,αλλά στο δεύτερο δεν υπήρχε αφρός στο πινέλο... :boeller Φόρτωσα ξανά για δεύτερο πέρασμα, και ξανά για το τρίτο...Η στραβός είν ο γυαλός η στραβά αρμενίζουμε....Κάτι πρέπει να τρέχει....Μου έκανε κάτι κουφά αυτός ο συνδιασμός και σε bowl lathering εξού και η επιμονή μου. Ο πειραματισμός θα συνεχισθεί μέχρι να βρω τι φταίει...

Υποσεινήδητα δεν κάνεις σωστό αφρό για να τελειώσεις γρήγορα το σαπούνι και να πάρεις άλλο.

Άκου 50 γυρισιές .... και φαντάζομαι άλλες τόσες σε κάθε πέρασμα....λόχο θα ξυρίσεις? :shocking
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29306 times
Been thanked: 29432 times

-TOBS Sandalwood sc
-Edwin Jagger super badger
-Edwin Jagger DE89L
-Feather (1)
-4711 asl
-L'oreal Men Expert Hydra Sensitive

"I feel good..."
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Πάνος έγραψε:
aris22 έγραψε: Χθες με 50 γυρισιές φόρτωμα, έκανα σχετικά καλό αφρό για το πρώτο πέρασμα,αλλά στο δεύτερο δεν υπήρχε αφρός στο πινέλο... :boeller Φόρτωσα ξανά για δεύτερο πέρασμα, και ξανά για το τρίτο...Η στραβός είν ο γυαλός η στραβά αρμενίζουμε....Κάτι πρέπει να τρέχει....Μου έκανε κάτι κουφά αυτός ο συνδιασμός και σε bowl lathering εξού και η επιμονή μου. Ο πειραματισμός θα συνεχισθεί μέχρι να βρω τι φταίει...

Υποσεινήδητα δεν κάνεις σωστό αφρό για να τελειώσεις γρήγορα το σαπούνι και να πάρεις άλλο.

Άκου 50 γυρισιές .... και φαντάζομαι άλλες τόσες σε κάθε πέρασμα....λόχο θα ξυρίσεις? :shocking
Oxι βρε Πάνο μου... :bigsmilie Στό δεύτερο και τρίτο πέρασμα έγιναν απο 3-4 γυρισιές αντίστοιχα. Πάντως ενω το σαπούνι απο θέμα ιδιοτήτων και αρώματος είναι πολύ καλό στο θέμα δημιουργίας αφρού δεν με έχει εντυπωσιάσει όπως άλλα...Επίσης εχω παρατηρήσει το εξής (στο Face lathering). Oτι ενω μπορεί να φορτώσω ενα πινέλο με 50-60 γυρισιές, το τρίτο πέρασμα δεν βγαίνει και θέλει λίιιιγο ακόμη φόρτωμα. Ενώ αν φορτώσεις την πρώτη φορά 20-30 γυρισιές σου βγάζει τέλεια το πρώτο πέρασμα , και ψιλοφορτώνεις στα άλλα δυο περάσματα με καλύτερα αποτελέσματα απο οτι ενα και μοναδικό φόρτωμα με 50-60 γυρίσματα...
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Καλημέρα,

Πινέλο Semogue LE 2011 Fine 2
Μηχανή EJ89L
Σαπούνι Maca Root Body Shop
Λεπίδα Bolzano
ASL SPEICK
ASB SPEICK
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 24706 times
Been thanked: 7863 times

Εικόνα

- SB SOC 2 Band
- SS Palmolive stick
- SR Gillette Contour
- RB Contour Plus (1)
- Bloc Osma
- ASL 4711

Επιστροφή στο παρελθόν και για μένα. Βέβαια η Contour αυτή δεν μπορώ να πω ότι είναι ακριβώς πλαστικούρα... Πρέπει να είναι η πρώτη (σαν μοντέλο) που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, η λαβή είναι αλουμινένια, αρκετά βαριά και αρκετά όμορφη ΙΜΟ. Δυστυχώς οι μόνες λεπίδες που βρίσκεις με λίγο ψάξιμο είναι οι Plus με την λιπαντική βλακεία... BBS με ένα πέρασμα κόντρα και μερικά touch up. Είχα την δυνατότητα να επιμείνω περισσότερο σε ένα "δύσκολο" σημείο στην δεξιά πλευρά του λαιμό και το αποτέλεσμα (μόνο σε αυτό το κομμάτι) ήταν ανώτερο από ότι με DE.

ΥΓ. Αν θα επιστρέψω στα cartridge σε μόνιμη βάση? Οχι βέβαια! :winkcool
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Scuttle mug by R.Becker
Simpsons PJ2 two band βουτηγμένο σε Old Spice mug :megagrin
Castle Forbes Lavender
Heljestrand MK32
Marcus ASL

Αρχοντικά ξυρίσματα αυτά.Τι να ξαναπώ για το σαπούνι αυτό, κάθε φορά λέω τι μαλακία έκανα που πήρα πολύ κρέμα στην αρχή κατα το lathering, το φορτωμά του είναι απίστευτο συν ότι επακολουθεί ύστερα!Είναι απο τα σαπούνια που θα ήθελα να μου ρίξετε μαζί μου στο τάφο μου..
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
hero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 73 times
Been thanked: 249 times

Μας ανατριχιασες ρε Ηλια .Παντως εαν κανεις διαθηκη μην με ξεχασεις :hystericalbs1
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 42 times
Been thanked: 241 times

Νικολα χλωμο το βλεπω να τα μοιραση ! Τον κοβω να φτιαχνη πυραμιδα σαν τους φαραω και μεσα να βαζη ολα τα ξυριστικα, σαπουνια, μαχαιρια, πινελα, κτλ + το αυτοκινητο :hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1
Ολα ειναι δρομος
dgn
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 21 times
Been thanked: 18 times

Προσοχή να χωραέι και η βιτρίνα :-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”