-= Κάτι μου βρομάει =-
- stratri1
- Δημοτικό

- 12
- Has thanked: 1318 times
- Been thanked: 923 times
Εμένα μου λες; Αυτός εδώ, που μας κουβάλησε εδώ πέρα, κάτι ξέρει. Αλλά δεν λέει τίποτα. Μας κάθησε κάτω, σαν τους ιππότες της στρογγυλής τραπέζης, να πίνουμε τούτο δω το... πως το είπες ρε Λάνσελοτ; Αυτό θα σου βρωμάει εσένα Πέτρο.
- mgm
- Γυμνάσιο

- 3
- Has thanked: 7731 times
- Been thanked: 4975 times
Ρίξε στο γυαλί φαρμάκι....
*χικ*
How you do anything is how you do Everything.
Γιώργος
Γιώργος
- qsplan
- Λύκειο

- 4
- Has thanked: 10718 times
- Been thanked: 8125 times
Φιλτατοι Ιππότες μου!!!
Νομίζω πως όλοι ξέρουμε τον λόγο που είμαστε εδώ, απλά πρέπει να βρούμε το γιατί από όλη την ξυριστικη κοινότητα μόνο εμείς οι 5 λάβαμε τα Σπλεντιντ...
Προσωπικά είχα κρατήσει, και για συναισθηματικούς αλλά και συλλεκτικός λόγους, 3 από τα σαπούνια αυτά και τώρα μετά από μια δεκαετία μου ήρθαν σε μια συσκευασία... Χωρίς όνομα αποστολέα...χωρίς τίποτε...
Δύο τινά... Είτε κάποιος κάνει πλάκα, είτε επέστρεψε ο Μαστρο-Μπριλος...
Κι αν συμβαίνει το δεύτερο δεν ξέρω κατά πόσον είναι καλό, έτσι που έγινε...
Νομίζω πως όλοι ξέρουμε τον λόγο που είμαστε εδώ, απλά πρέπει να βρούμε το γιατί από όλη την ξυριστικη κοινότητα μόνο εμείς οι 5 λάβαμε τα Σπλεντιντ...
Προσωπικά είχα κρατήσει, και για συναισθηματικούς αλλά και συλλεκτικός λόγους, 3 από τα σαπούνια αυτά και τώρα μετά από μια δεκαετία μου ήρθαν σε μια συσκευασία... Χωρίς όνομα αποστολέα...χωρίς τίποτε...
Δύο τινά... Είτε κάποιος κάνει πλάκα, είτε επέστρεψε ο Μαστρο-Μπριλος...
Κι αν συμβαίνει το δεύτερο δεν ξέρω κατά πόσον είναι καλό, έτσι που έγινε...
Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
- stratri1
- Δημοτικό

- 12
- Has thanked: 1318 times
- Been thanked: 923 times
Πως το είπες; Πως το είπες αυτό; Ποιόν λες Μαστρο-Μπρίλο; Και τι εννοείς ότι επέστρεψε;
Για καν' τα λιανά, γιατί αποκτά ενδιαφέρον το πράγμα. Όχι τίποτα άλλο. Είμαι και κουρασμένος και με κουδούνισε και αυτό το... πως το είπες ρε παλικάρι;
Για καν' τα λιανά, γιατί αποκτά ενδιαφέρον το πράγμα. Όχι τίποτα άλλο. Είμαι και κουρασμένος και με κουδούνισε και αυτό το... πως το είπες ρε παλικάρι;
- qsplan
- Λύκειο

- 4
- Has thanked: 10718 times
- Been thanked: 8125 times
Όντως βαράει κάπως το Blair Athol, από τα κοσμήματα των single malts των Highlands, το εχω για εκλεκτούς φίλους...
Ο μπαρμπα-Μπριλιος, ο μπαμπάς του Σπλεντιντ...
Έπαιρνα όρκο ότι είχα τα τελευταία σαπούνια, μιας και είχα αγοράσει όλη την τελευταία σειρά παραγωγής για να τα δώσω σε φίλους και γνωστούς και μετά άφαντος... Εξαφανίστηκε... Σαν να άνοιξε η γη να τον καταπιεί...
Πουθενά... Κι όταν είχα πάει στο εργαστήριο του, ήταν σαν να έχει σταματήσει ο χροβος... Το μονο που βρήκα ήταν το σημειωματάριο του και οι σελίδες της συνταγής του σχισμένες...
Περίμενα να εμφανιστεί κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες, μάταια όμως...
Ο μπαρμπα-Μπριλιος, ο μπαμπάς του Σπλεντιντ...
Έπαιρνα όρκο ότι είχα τα τελευταία σαπούνια, μιας και είχα αγοράσει όλη την τελευταία σειρά παραγωγής για να τα δώσω σε φίλους και γνωστούς και μετά άφαντος... Εξαφανίστηκε... Σαν να άνοιξε η γη να τον καταπιεί...
Πουθενά... Κι όταν είχα πάει στο εργαστήριο του, ήταν σαν να έχει σταματήσει ο χροβος... Το μονο που βρήκα ήταν το σημειωματάριο του και οι σελίδες της συνταγής του σχισμένες...
Περίμενα να εμφανιστεί κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες, μάταια όμως...
Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
- Algebar
- Εξειδίκευση

- 5
- Has thanked: 18978 times
- Been thanked: 21312 times
Και τώρα τι ξέρουμε για αυτή τη περίεργη επανεμφάνιση Lancelot, τα σαπούνια τα έστειλε άραγε ο ίδιος ο μπάρμπα Μπρίλιος ή μήπως κάποιος άλλος που βρήκε τη χαμένη συνταγή ?
Και εάν συμβαίνει αυτό τι απέγινε ο μπάρμπα Μπρίλιος ?
Και εάν συμβαίνει αυτό τι απέγινε ο μπάρμπα Μπρίλιος ?
Γιάννης
- andreas
- Διαχειριστής

- 17
- Has thanked: 12295 times
- Been thanked: 12734 times
- Επικοινωνία:
Πολλές οι ερωτήσεις της παρέας και ο Lancelot προσπάθησε να τις απαντήσει όλες.
Πως παρέλαβε το πακέτο όπως και οι υπόλοιποι. Πως όντας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες σαπουνιών αισθάνθηκε την ανάγκη να ανακαλύψει το μυστήριο που κρύβεται.
Όλη αυτή η ιστορία πίσω από τον Σπλέντιτ τον ιντρίγκαρε ακόμα περισσότερο. Γιατί εξαφανίστηκε; Αφού τα σαπούνια του γίνονταν ανάρπαστα και οι πωλήσεις τους μόνο ανοδική πορεία είχαν.
Επίσης τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια, όλοι νόμιζαν πως είχε πεθάνει και γιατί επανεμφανίστηκε;
Μήπως είναι κάποιος απατεώνας και όχι ο Σπλέντιτ;
Αυτές και άλλες πολλές απορίες δημιουργήθηκαν και μπήκε η παρέα σε βαθύ συλλογισμό.
Μέσα στο μικρό χώρο του καταστήματος με τον καπνό να έχει σχεδόν ντουμανιάσει τους παρευρισκόμενους και με τα ποτά να έχουν χαλαρώσει την κουρασμένη τους διάθεση ένας ένας άρχισαν να λένε τις ιδέες τους για τα επόμενα βήματα.
Μέσα στην συζήτηση ο Lancelot φέρνει ένα από τα σαπούνια που παρέλαβε και το βάζει στο τραπεζάκι μπροστά τους.
-Πάντως κύριοι, αυτό το σαπούνι παίρνω όρκο πως είναι του Σπλεντιτ.
Πως παρέλαβε το πακέτο όπως και οι υπόλοιποι. Πως όντας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες σαπουνιών αισθάνθηκε την ανάγκη να ανακαλύψει το μυστήριο που κρύβεται.
Όλη αυτή η ιστορία πίσω από τον Σπλέντιτ τον ιντρίγκαρε ακόμα περισσότερο. Γιατί εξαφανίστηκε; Αφού τα σαπούνια του γίνονταν ανάρπαστα και οι πωλήσεις τους μόνο ανοδική πορεία είχαν.
Επίσης τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια, όλοι νόμιζαν πως είχε πεθάνει και γιατί επανεμφανίστηκε;
Μήπως είναι κάποιος απατεώνας και όχι ο Σπλέντιτ;
Αυτές και άλλες πολλές απορίες δημιουργήθηκαν και μπήκε η παρέα σε βαθύ συλλογισμό.
Μέσα στο μικρό χώρο του καταστήματος με τον καπνό να έχει σχεδόν ντουμανιάσει τους παρευρισκόμενους και με τα ποτά να έχουν χαλαρώσει την κουρασμένη τους διάθεση ένας ένας άρχισαν να λένε τις ιδέες τους για τα επόμενα βήματα.
Μέσα στην συζήτηση ο Lancelot φέρνει ένα από τα σαπούνια που παρέλαβε και το βάζει στο τραπεζάκι μπροστά τους.
-Πάντως κύριοι, αυτό το σαπούνι παίρνω όρκο πως είναι του Σπλεντιτ.
-Γιε μου που πας;
-Μάνα θα πάω στα καράβια.
-Μάνα θα πάω στα καράβια.
- Algebar
- Εξειδίκευση

- 5
- Has thanked: 18978 times
- Been thanked: 21312 times
Νομίζω πως βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, ίσως πρέπει να περιμένουμε την επόμενη κίνηση του μυστηριώδους αποστολέα, η αποστολή των σαπουνιών πρέπει να είναι μέρος κάποιου μεγαλύτερου σχεδίου που δεν θα αργήσει να εξελιχθεί.
Γιάννης
-
Gian_Arg
- Δημοτικό

- 2
- Has thanked: 5888 times
- Been thanked: 3346 times
Εγώ λόγο εμπειρίας λέω να συγκεντρώσουμε όλα τα απτά στοιχεία που έχουμε , έστω και αυτά τα λιγοστά! Να τα βάλουμε κάτω και να προσπαθήσουμε να βρούμε την άκρη του νήματος βήμα βήμα!
Λοιπόν, ποτέ παραλάβαμε τα σαπούνια? Ήταν την ίδια μέρα ? Πως στάλθηκαν? Τα παραλάβαμε όλοι με τον ίδιο τρόπο? Είχαν όλα το ίδιο σημείωμα? Πείτε ρε παιδιά , τι μας ξεφεύγει!
Λοιπόν, ποτέ παραλάβαμε τα σαπούνια? Ήταν την ίδια μέρα ? Πως στάλθηκαν? Τα παραλάβαμε όλοι με τον ίδιο τρόπο? Είχαν όλα το ίδιο σημείωμα? Πείτε ρε παιδιά , τι μας ξεφεύγει!
- mgm
- Γυμνάσιο

- 3
- Has thanked: 7731 times
- Been thanked: 4975 times
Η έλλειψη στοιχείων είναι εκνευριστική αλλά δεν πρέπει να συμπληρώσουμε με φαντασία τα στοιχεία που λείπουν. Ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από την ξαφνική αναβίωση αλλά μέχρι την επόμενη κίνηση δεν έχουμε κάπου να πιαστούμε.
Αλήθεια δοκίμασε κανείς σας το σαπούνι? Είναι όντως σαν αυτά που απολαμβάναμε?
Αλήθεια δοκίμασε κανείς σας το σαπούνι? Είναι όντως σαν αυτά που απολαμβάναμε?
How you do anything is how you do Everything.
Γιώργος
Γιώργος