Το πινέλο είναι εξαιρετικό, με μαλακό ωραίο θύσανο που φορτώνει άνετα και ανοίγει στο πρόσωπο πολύ όμορφα. Πραγματικά η τρίχα του είναι πολύ μαλακή και αεράτη. Ευτυχώς δεν έχει καμία σχέση με το Trafalgar. Αξίζει κάθε πένι του και είναι το καλύτερο συνθετικό που έχω. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι το 4ο Simpsons που έχω. Πάλι καλά που δεν άκουσα τα άσχετα review μερικών και το πήρα!
Sotnight again.τιμιο το σαπούνι.
Πινελαρα!!!
Μηχαναρα αν και προτιμώ την lupo 1.27 cc
Aftbalm τύπου tobacco vanilia
Αλλά την παράσταση έκλεψαν οι λεπίδες temu-shein που πήρε από προτροπή ενός Βρετανού wannabe influencer. Γλυκές και αποτελεσματικές!
Καλησπέρα σας κύριοι.
Η δοκιμή της iKon Tech 104 στέφθηκε με επιτυχία.
Δεν με τρόμαξε καθόλου.
Η Merkur Futur και παλιότερα η Yaqi Top Aggressive (slant) με τρόμαξαν περισσότερο.
(ΟΚ η R41 ηταν η πρωτη μου μηχανη και την εχω παιχνιδακι πλεον)
Η αίσθηση της λεπίδας δεν μου έκανε εντύπωση καθώς εχω συνηθίσει και με άλλες μηχανές.
Η επιλογή της ελαφριάς λαβής χρωμίου της R41 (αντί της ατσάλινης και βαριάς μαμίσιας) ήταν κι αυτή επιτυχημένη, όπως και η razolution λεπίδα που πήγε πολύ καλά και με τη Futur.
Πάει κι αυτό.
SOTD
Razor: iKon Shave Craft - Tech 104 (R41 chrome handle)
Blade: Razolution Ice-Tempered Teflon-Coated Stainless Steel Blade by Simbatec (#2)
Brush: Maseto Manchurian Silver Tip Badger 26mm w/ Oumo Metal New Chubby Defender Handle
Accessories: KuZHEN 13,35mm Aluminum Razor Stand, Dscosmetic Deluxe Chrome Stand ds003 32mm, Skull Armor Mug, Yaqi Shaving Bowl, High Pressure Atomizer, Microfiber Towels.
Pre: Shower, Proraso Eucalyptus & Menthol Pre Shave Cream
Shaving Soap: Ariana & Evans - Empyrean Bay Rum (Ultima Base)
Post: Empyrean Bay Rum Face Mask, Cold Water, Empyrean Bay Rum asl