RR Lupo.95 cc λαβή halo SS
Treet Carbon Steel
Yaqi Ever hopeful 24mm
Tabac tallow ss & asl
Garden Aloe Vera gel
Το ξύρισμα της ημέρας: Αύγουστος 2024
- andreop
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 14719 times
- Been thanked: 16176 times
Παναγιώτης
- foxtrot
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 31293 times
- Been thanked: 32772 times

Semoque.Torga.C5
Antica.Barbieria.Colla sc
Merkur.Progress (@3, @2.5, @2)
Treet.New.Steel
Alt-Innsbruck edc
Η σφεντόνα της Semoque, έστρωσε επιτέλους και δουλεύει μια χαρά.
Βέβαια σαν τα χοιρινά της Ωμεγα δεν υπάρχει. Φθηνά, στρώνουν γρήγορα, vfm

Η κρέμα του Μιλανέζου μπαρμπέρη, δεν είναι κρέμα ακριβώς, αλλά ένα σκληρό croap.
Κανένα πρόβλημα, την δουλειά της την κάνει, επιπλέον το άρωμα αμύγδαλο, από τα αγαπημένα μου.
Οσο για την λεπίδα της Treet δεν μπορώ να πω, πως με ενθουσίασε, αλλά δοκιμή ήταν το κουτάκι και σε αυτό θα παραμείνω.
Γιάννης
- mgm
- Γυμνάσιο
- 2
- Has thanked: 6297 times
- Been thanked: 4412 times
Μετά από τις βόλτες και τις βουτιές μαζευτήκαμε και ήρθε η ώρα να δοκιμάσω την Yaqi Ghost 90 SB. Της έβαλα μια Tatara, έκανα και ένα εξαιρετικό αφρό με το West Indies και άρχισα τις κατεβασιές.
Eνθουσιάστηκα.
Πολύ ωραία και συμμαζεμένη αίσθηση λεπίδας. Σαν στήσιμο μοιάζει με την Tile αλλά αφήνει μεγαλύτερο περιθώριο να χειριστείς την γωνία. Γλυστράει εξαιρετικά αλλά εξαφανίζει τα γένια ακόμα κι αν δεν το νιώθεις τόσο. Σε κανένα σημείο δεν ένιωσα τραβήγματα και τραχύτητα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το νέο απόκτημα λοιπόν.
Tallow & Steel West Indies set
Ap Shave Co Boar Badger Mix
Yaqi Ghost 90 SB
Tatara blade
Yaqi Shave Bowl

Eνθουσιάστηκα.
Πολύ ωραία και συμμαζεμένη αίσθηση λεπίδας. Σαν στήσιμο μοιάζει με την Tile αλλά αφήνει μεγαλύτερο περιθώριο να χειριστείς την γωνία. Γλυστράει εξαιρετικά αλλά εξαφανίζει τα γένια ακόμα κι αν δεν το νιώθεις τόσο. Σε κανένα σημείο δεν ένιωσα τραβήγματα και τραχύτητα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το νέο απόκτημα λοιπόν.
Tallow & Steel West Indies set
Ap Shave Co Boar Badger Mix
Yaqi Ghost 90 SB
Tatara blade
Yaqi Shave Bowl

How you do anything is how you do Everything.
Γιώργος
Γιώργος
- qsplan
- Λύκειο
- 3
- Has thanked: 9779 times
- Been thanked: 7921 times
Την καλησπέρα μου στους κυρίους!!!
PreShave Unscented DIY
Yaqi Cat Whiskers Caramel
Los Jabones De Joserra - Nexus ss
Tatara Full Nodachi w/.Boker blade
Los Jabones De Joserra - Nexus asl

Καλό βράδυ σε όλους και καλή εβδομάδα!!!
PreShave Unscented DIY
Yaqi Cat Whiskers Caramel
Los Jabones De Joserra - Nexus ss
Tatara Full Nodachi w/.Boker blade
Los Jabones De Joserra - Nexus asl

Καλό βράδυ σε όλους και καλή εβδομάδα!!!

Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
- Algebar
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 17339 times
- Been thanked: 19103 times
SOTN

iKon Standard
Feather
Zenith 506 two band
Qsplan Terre d'Hermes
SV Cubebe
Armani
Λόγω ζέστης είχα καιρό να χρησιμοποιήσω Varesino καθώς το λιώνω στο scuttle ώστε να "δουλέψει" το κερί που περιέχει και είχα ξεχάσει πόσο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ σαπούνι είναι, καλό σας βράδυ και καλή εβδομάδα !!!

iKon Standard
Feather
Zenith 506 two band
Qsplan Terre d'Hermes
SV Cubebe
Armani
Λόγω ζέστης είχα καιρό να χρησιμοποιήσω Varesino καθώς το λιώνω στο scuttle ώστε να "δουλέψει" το κερί που περιέχει και είχα ξεχάσει πόσο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ σαπούνι είναι, καλό σας βράδυ και καλή εβδομάδα !!!
Γιάννης
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 14057 times
- Been thanked: 8954 times
-
- Νήπιο
- 1
- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 1582 times
- babkoug
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 11521 times
- Been thanked: 15098 times

Πρι σειβ PREP
Simpson Synthetic 26mm Trafalgar 3
E&S Oasis (Tallow)
Tatara Full Nodachi
Gillette 7 o'Clock Permasharp #2
Pitralon Polar
Καλημέρα Κύριοι.
Με δεδομένες τις κουφαίες ιδιότητες των σαπουνιών που χρησιμοποιούμε, δεν είμαι κάποιος θιασώτης της χρησιμότητας των πρι σέιβς κ τα αντιλαμβάνομαι περισσότερο σαν κομμάτι του τελετουργικού, οπότε δεν είμαι και κάποιος ειδικός ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Ωστόσο έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο και να κλικ παραπάνω έδωσε στις μηχανικές ιδιότητες του σαπουνιού, αλλά κυρίως νομίζω είμαι σχεδόν σίγουρος πώς έκανε πιο πλούσιο το ποστ σέιβ. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για τσιμπήματα από κουνούπια. Σε μυρωδιά κυριαρχεί ο ευκάλυπτος. Με αυτά και αυτά άψογο ξύρισμα χωρίς πολλά πολλά σε γένια 3+ ημερών, με μόλις 1wtg+1atg κ γλίστρημα σαν βούτυρο στην κόντρα.
Μπάμπης
- nikos55
- Δημοτικό
- 1
- Has thanked: 3618 times
- Been thanked: 4573 times
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30446 times
- Been thanked: 41555 times
Χωρίς φωτογραφία σήμερα.
Rex Ambassador #3, 3, 2
London Bridge NOS England
Yaqi Caramel
Occult Bros Menthol Mango δείγμα
Chiseled Face Cryogen lotion
Το πινέλο Yaqi Caramel με το μαλλί Cat's Whiskers έχει στρώσει και είναι κορυφαίο. Σπάει όλα τα σαπούνια, κρατάει μέσα του σχεδόν όλο το λάδερ και στο δίνει πίσω σταδιακά με τσιγκουνιά. Τέλειο backbone και σφιχτό flow. Δε θυμάμαι να το ξεπερνούσαν σε αίσθηση οι μεγάλοι ασβοί που είχα κάποτε, τα παλιά καλά batches Simpsons Manchurian, Paladin κλπ
Ευχαριστώ το φίλο Αλέξανδρο @AlexFocus για τη δοκιμή του Menthol Mango. Το συγκεκριμένο των Occult δε με ξετρέλανε αλλά πάλι εμένα δε μ' αρέσουν τα χαμηλού αφρισμού σαπούνια οπότε μην παίρνετε τοις μετρητοίς τα σχόλιά μου. Μάνγκο άρωμα δε μου μύρισε, μενθόλη τόση όση για να μην είναι ενοχλητική.
Η Ρεξ έχει αρχίσει να μη με ευχαριστεί. Σύντομα στις αγγελίες σε τιμή ξεφτίλα. Ας στείλει ΠΜ όποιος σκέφτεται να την αποκτήσει.
Rex Ambassador #3, 3, 2
London Bridge NOS England
Yaqi Caramel
Occult Bros Menthol Mango δείγμα
Chiseled Face Cryogen lotion
Το πινέλο Yaqi Caramel με το μαλλί Cat's Whiskers έχει στρώσει και είναι κορυφαίο. Σπάει όλα τα σαπούνια, κρατάει μέσα του σχεδόν όλο το λάδερ και στο δίνει πίσω σταδιακά με τσιγκουνιά. Τέλειο backbone και σφιχτό flow. Δε θυμάμαι να το ξεπερνούσαν σε αίσθηση οι μεγάλοι ασβοί που είχα κάποτε, τα παλιά καλά batches Simpsons Manchurian, Paladin κλπ
Ευχαριστώ το φίλο Αλέξανδρο @AlexFocus για τη δοκιμή του Menthol Mango. Το συγκεκριμένο των Occult δε με ξετρέλανε αλλά πάλι εμένα δε μ' αρέσουν τα χαμηλού αφρισμού σαπούνια οπότε μην παίρνετε τοις μετρητοίς τα σχόλιά μου. Μάνγκο άρωμα δε μου μύρισε, μενθόλη τόση όση για να μην είναι ενοχλητική.
Η Ρεξ έχει αρχίσει να μη με ευχαριστεί. Σύντομα στις αγγελίες σε τιμή ξεφτίλα. Ας στείλει ΠΜ όποιος σκέφτεται να την αποκτήσει.
Ανδρέας, Μ.Δ.