Αποσμητικα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Εικόνα

Τρεις ενδιαφέρουσες προτάσεις
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Γιάννη το μεσαίο τι είναι;
Τα Speick απο που τα πήρες;
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Απόστολε , τα speick τα έχει το Φαρμακείο στην Ιπποκράτους μέσα στην Στοά του Hondos Center.
Απο οτι μου είπε και ο Φαρμακοποιός ,τα φέρνει γιατι τα χρησιμοποιεί και ο ίδιος. Εννοείται οτι έχει τις Lotion και το Balm
Εγώ τα πιο πολλά speick τα αγοράζω απευθείας απο την Αποθήκη στο Πολύγωνο.
http://www.johnz.gr/" onclick="window.open(this.href);return false; Ζαρμπή & Σια Μητροπέτροβα 38 Αθήνα (ακριβώς απέναντι κάνει στάση το Λεωφορείο).
Το άλλο, το Greenyard το έχει ο Hondos σε ειδικό stand της Εταιρείας.
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Γιαννη, ο συνονοματος σου (JohnnyBlade) εχει να τραγουδησει μια πικρη μελωδια για τον τυπο... Σε ο,τι αφορα τιμη, χρονους παραδοσης και σερβις...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
JohnnyBlade
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 38 times
Been thanked: 20 times

μην μου το θυμιζεις αυτο Στεφο. οταν το θυμαμαι ...
Άβαταρ μέλους
ανδρεας
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Value έγραψε:Αχμ αχμ... Πονεμένη ιστορία αυτή των αποσμητικών για τις μασχάλες.

Μετά τα διάφορα περί χημικών κου λου που, έψαξα στο internet πως θα μπορούσα να φτιάξω ένα δικό μου αποσμητικό προ καιρού. Επίσης, με προβλημάτιζε και το θέμα της τιμής, καθότι το θεωρώ λιγάκι τραβηγμένο να δίνω 5 ευρώ. Αυτό που ανακάλυψα με πολύ ενδιαφέρον, είναι ότι σχεδόν όλοι όσοι ανέφεραν συνταγές για αποσμητικό μασχάλης, ανέφεραν ένα βασικό συστατικό. Μαγειρική σόδα.
Κάτι τέτοιο χρησιμοποιώ και εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μόνο που είναι καθαρά αποσμητικό και όχι αφιδρωτικό. Δηλαδή δεν βουλώνει τούς ιδρωτοποιούς αδένες όπως κάνουν τα αλλά. Ιδρώνεις :dontpanik αλλά δεν μυρίζεις.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Δηλαδή, έχεις φτιάξει κάποιο; Τι μορφή; Ποια συνταγή;
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
xiopc
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Eγω χρησιμοποιώ ενα ΝΙVEA με πορτοκαλί καπάκι το οποιο λεει οτι είναι ειδικό για να μην αφηνει λεκεδες στα ρουχα, υπάρχει στα super market, ειναι καλό, κραταει παρά πολύ , και είναι αρκετά οικονομικό.

Τα πουκαμισα που εχουν λεκέδες απο αποσμητικό, καθαρίζουν αν τα αφήσετε σε νερο με ξύδι, εξαρτάτε βεβαια την ζημιά.
Άβαταρ μέλους
ανδρεας
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 10 times

Η συνταγή που είχα βρεί στο διαδύκτιο ήταν η εξής: 2 κουταλιές βαζελινη, 2 κουταλιες ταλκ, 2 κουταλιες μαγειρική σόδα. Σε ένα μπρίκι ζεστένεις ελαφρά σε μπεν μαρί και ανακατεύεις πολύ καλά. Εμένα μου έκαναν ερεθισμούς αυτές οι δοσολογίες, έτσι μείωσα την σόδα στο μισό αυξάνοντας ανάλογα το ταλκ και έκοψα την βαζελίνη στο μισό και πρόσθεσα κάτι λιγότερο πυρινέλαιο. Το μπρικι το ζέστανα σε πολυ χαμηλή φωτιά στο γρήγορο μάτι της κουζίνας και το χτύπησα με το αναδευτήρι του φραπέ, ΟΧΙ σε γκαζάκι η βαζελίνη είναι πολύ εύφλεκτη. Αν θες άρωμα βρες αρωματισμένη ταλκ, δεν θα συνηστούσα αιθέρια έλαια γιατι τα φτηνά είναι μόνο για αρωματίζουν τον χώρο μέσα σε κερί ή στα πύλινα με τα ρεσό και τα βιολογικά είναι πολύ ακριβά.
Μετα το βάζεις σε ένα βαζάκι ή διαλύεις ένα άδειο αποσμυτικό το πλένεις και χύνεις το μείγμα σου από το μπρίκι όπως είναι ζεστό. Το άδειο old spice είναι πολύ καλό έχει και ωραίο δοσομετρητή.
GrPsycho
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 1 time

Τι προτείνετε για ευαίσθητες μασχάλες; Τα περισσότερα μου δημιουργούν μια φαγούρα άστα, που κάποιες φορές δεν βάζω καθόλου αλλά αυτό δεν είναι και το καλύτερο για τους γύρω χαχα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αποσμητικά”