Με τη σκέψη σε ανθρώπους φίλους και συγγενείς που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες το ξύρισμα της ημέρας αν και απόλαυση έχει χάσει λίγο την ευχαρίστηση που μου έδινε.
Ζητώ συγγνώμη από τους διαχειριστές αλλά ένιωσα την ανάγκη να το πω
Υπέροχο ξύρισμα με το σαπούνι των θεών!
Αν και αρχικά δυσκολεύτηκα να δημιουργήσω αφρό, στο τέλος ανακάλυψα πως τον είχε καταπιεί το πινέλο. Τουλάχιστον 2 χέρια εντός του.
Προστασία ακόμα και με τον "σχετικά λίγο" αυτόν αφρό. Γλίστρημ αλλά και καλό residual slickness...
Το άρωμά του όπως όλα σχεδόν τα σαπούνια της Μόνικα (με κάποιες εξαιρέσεις) έχει μια λαδερή ιδιότητα που "κολλάει" στην μύτη και το λαιμό καθώς το μυρίζεις αλλά και αδύναμο για μένα. Δεν είναι σαν τα περισσότερα αμερικάνικα που σε κοπανάνε αρωματικά με μπαζουκας.
Το αφτερ τώρα είναι άλλη ιστορία.
Αρωματικά (γαι την μύτη μου) υπέροχο. Δεν ξέρω αν μυρίζει έτσι το tabaco vanilla του TF (από εκεί λέει η Μόνικα ότι εμπνεύστηκε το άρωμα του) εγώ που έχω μια μαϊμού δεν έχει καμία ομοιότητα και δυστυχώς δεν γνωρίζω πως μυρίζει το πρωτότυπο.
ιδιότητες, η κόρη μου όταν με φίλησε στο μάγουλο είπε:ουάου smooth μάγουλο! Και το smoothness καλά κρατεί ακόμα.
Ενα απολαυστικότατο ξύρισμα.
Καλό ξημέρωμα κύριοι!