Οι εμπειρίες σας με τις λάμες (ξυράφια)
- eliakiss
- Δημοτικό
- 14
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 10 times
Από κανένα διαδυκτιακό κατάστημα δεν αξίζει ν΄αγοράσεις low budget αντικείμενα. Πάντα το συνδυάζεις και με άλλες παραγγελίες για να σου βγουν τα μεταφορικά. Το ebay δεν το εμπιστεύομαι. :thumbsdown
Clean face, clean heart...
Ηλίας
Ηλίας
- andreas
- Διαχειριστής
- 16
- Has thanked: 11686 times
- Been thanked: 11851 times
- Επικοινωνία:
:offtopic
Εγώ όσες αγορές έχω κάνει από το e-bay δεν είχα ποτέ πρόβλημα, παρά μόνο σε λάθος του αποστολέα όπου και είχα επιστροφή των χρημάτων χωρίς να επιστρέψω παρακαλώ το εμπόρευμα.
:btt1
Εγώ όσες αγορές έχω κάνει από το e-bay δεν είχα ποτέ πρόβλημα, παρά μόνο σε λάθος του αποστολέα όπου και είχα επιστροφή των χρημάτων χωρίς να επιστρέψω παρακαλώ το εμπόρευμα.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
και εγώ απο εκεί τις παίρνω...eliakiss έγραψε:Εγώ πήρα από εδώ, αλλά οι παλιοί ξέρουν καλύτερα.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24744 times
- Been thanked: 7864 times
Εγώ πήρα από αυτούς 10 πακέτα 20 λίρες (τώρα το έχουν πάει 21). Και τα μεταφορικά τους είναι χαμηλότερα από τους άλλους Εγγλέζους...
Γιάννης
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
:offtopic
Πρωτη φορα αγορασα αν θυμαμαι καλα καπου το 2003 απο το ebay. Ουτε μια φορα δεν ειχα προβλημα. Εχω πουλησει σχετικα λιγα, αλλα εχω αγορασει αρκετες δεκαδες παραγματα, και καποια πραγματικα ακριβα και εκει δεν υπηρχε προβλημα, ουτε με αυτο που αγορασα στην ποιοτητα του ουτε για το εαν παραδωθηκε! Την προηγουμενη βδομαδα με ηρθαν τα χρηματα για ενα αντικειμενο που εβαλα. Ποτε μα ποτε δεν υπηρξε προβλημα. Εφοσον πληρωνεις και με Ρaypal, δεν υπαρχει κινδυνος να χασεις τα χρηματα σου!
Πρωτη φορα αγορασα αν θυμαμαι καλα καπου το 2003 απο το ebay. Ουτε μια φορα δεν ειχα προβλημα. Εχω πουλησει σχετικα λιγα, αλλα εχω αγορασει αρκετες δεκαδες παραγματα, και καποια πραγματικα ακριβα και εκει δεν υπηρχε προβλημα, ουτε με αυτο που αγορασα στην ποιοτητα του ουτε για το εαν παραδωθηκε! Την προηγουμενη βδομαδα με ηρθαν τα χρηματα για ενα αντικειμενο που εβαλα. Ποτε μα ποτε δεν υπηρξε προβλημα. Εφοσον πληρωνεις και με Ρaypal, δεν υπαρχει κινδυνος να χασεις τα χρηματα σου!

Αφου λοιπον δοκιμασα και γω μια σειρα απο ξυραφακια, βρισκω πολυ καλα τα personna και με διαρκεια 4 ξυρισματα, μετα ερχονται τα merkur ,και διεκδικουν το πιο μαλακο ξυρισμα,με διαρκεια 5 ξυρισματα αλλα λιγοτερο κοφτερα,τα gillete τελεια κοψη, διαρκεια 5 ξυρισματα αλλα ερεθισμους, κατω στο λαιμο αγριο ξυρισμα.και τελος το astor αναγκαστικα να το αλλαξω στο πρωτο περασμα γιατι μου γδαρε το λαιμο,μην τυχον και ηταν αστοχια,αλλα και το δευτερο χειροτερεψε την κατασταση,ετσι σουταρα ολο το πακετο. Λοιπον επειδη δεν εχω αγορασει ξανα απο ιντερνετ, και ψαχνομαι να παρω με paypal τα feather και γενικα αλλα ειδη ξυρισματος,απο ποιο site να παω,ποσο θα μου βγουν τα μεταφορικα για Κρητη, και ποσες μερες θα κανουν,για πειτε ρε παιδια εσεις που ψαχνεστε.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Σταύρο δές εδώ, έχει κάποιες πληροφορίες.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard
- eliakiss
- Δημοτικό
- 14
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 10 times
Σήμερα δοκίμασα λεπίδα Streamline με 3 περάσματα (κατά τη φορά, κάθετα 90 μοίρες από τη μια κι από την άλλη) KAI κόντρα με αργή ταχύτητα κάτω απ'το πηγούνι. Αποτελέσματα: όχι βαθύ ξύρισμα μεν, αλλά και καθόλου κοψίματα ούτε στο κόντρα :bigsmilie
Clean face, clean heart...
Ηλίας
Ηλίας