Χθες το απόγευμα μετά από επίσκεψη σε μασατζίδικο. Ήλπιζα να με περιποιηθεί μασατζού με δάχτυλα βελούδο. Φευ, με περίλαβε ένας μάστορας και μου χάλασε το σχέδιο αλλά ήταν τρομερός expert! Από τα καλύτερα μασάζ που έχω κάνει ποτέ (προ κρίσης ήμουν συνέχεια σε μασατζούδες). Μασατζούδες είπα, όχι "τύπου μασάζ"
Σκόπευα να χρησιμοποιήσω ανοιξιάτικο σετάπ αλλά κάτι η βρόχα, κάτι το ξενέρωμα που έφαγα, το γύρισα σε χειμωνιάτικο:
Ss B&M Promises
Ω 48
RR Black Hawk + Schick (2η χρήση)
OSMA alum
Asl B&M Promises
Ξανά τα ίδια με τη λεπίδα. Τσούξιμο-κάψιμο αλλά λιγότερο από την πρώτη χρήση.
Θεϊκό άρωμα το Promises. Ουισκάκι. Η ενζενί περνώντας έξω από το μπάνιο το μύρισε και μου έφερε στραγάλια με σταφίδες! Έχει βγάλει και ο Tom Ford ή ο Nasomato ένα άρωμα ουίσκι που το μυρίζεις και σε πιάνει το αλκοτέστ!
Δεν ανεβάζω άλλες Φωτό μέσα στη σαρακοστή. Οι δικές μου είναι ύβρις μπροστά σε αυτές των Biennalisti. Τι νεκρή φύση, τι still life, τι μεταμοντερνισμός, τι υπαρκτός σοσιαλισμός, τι ντανταϊσμός. Δεν άφησαν τίποτα για εμάς τους ατάλαντους
[mention]NavalArchitect[/mention] Δεν σου έδωσα εγώ το Savon Mystere! Άλλον να ευχαριστήσεις! Εγώ σου έδωσα ένα Smooth Operator και εσύ μου έδωσες ένα GFT
Coconut!