Παναγιώτη η Preppy είναι κυριολεκτικά πάφθηνη 2-4 € να κάνει ; κάπου εκει. Να ξέρεις ότι η preppy μπορεί να μετατραπεί άνετα και σε eyedropper χρησιμοποιώντας silicone grease και o rubber ring. Το ανταλλακτικό ο-ring το έχει και αυτό ο ζαφειρίου αν σε ενδιαφέρει να την κάνεις και eyedropper. Επίσης, άλλη χρησιμότητα της preppy είναι ότι μπορείς να την μετατρέψεις και σε highlighter ή/και μαρκαδοράκι γενικών σημειώσεων. Όμως τα ανταλλακτικά για τις μύτες δεν τις έχει ο ζαφειρίου αλλά ένα αγγλικό κατάστημα cult pens αν σε ενδιαφέρει να την κάνεις highlighter ή/και μαρκαδοράκι. Η Lamy νομίζω και η Loom το πραγματικό F είναι EF, καθώς το F τους είναι λίγο πιο "medium" απ' ότι πρέπει. Τώρα για τη μύτη με την 6359 δεν γνωρίζω να σου πω. Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα υπάρχουν και οι νέες Jinhao 991, 992 & 559 (αντιγραφή της Lamy Vista) που είναι απο πλαστικό το body και με πιο μικρή F nib σε σχέση με τις χ450 κτλ... Τις εν λόγω τις έχει το αγγλικό κατάστημα pure pens. Άσε και εγώ θέλω να βάζω κάτι στην άκρη για να πάρω την πένα των ονείρων μου

την ASC Brown Arco Bologna Extra, αλλά αν δεις το κόστος θα σου έρθει εγκεφαλικό χαχα. Οψόμεθα..
Υ.Γ.: Έχω παραγγείλει και από τα 2 καταστήματα και έχω μείνει ευχαριστημένος, αλλά αυτό που είναι γρήγορο (πύραυλος..χαχα) είναι το cult pens, το οποίο έχει τεράστια ποικιλία και το μοναδικό απ'όσα γνωρίζω που φέρνει το καλύτερο κατά παγκόσμια κοινή ομολογία χαρτί για πένα Tomoe River Paper.