Ένα περίεργο αλλά γλυκό setup...
Semogue 2020
T&H West Indian Limes
R41
7 O'clock Gilette (Πράσινες) (1)
Dr Harris Milk (γιατί έφυγε το ΙΚ στο φίλο)
To έχω πάρει απόφαση (αμαρτία δηλαδή) θα μείνω με ένα πινελο για το face lather (semogue2020) και τον χοίρο (SOC) για την προετοιμασία αν δεν είμαι από ντους. Αυτά μέχρι το καλοκαίρι που θα κάνω την επόμενη αγορά. Nivea κρέμα για την προετοιμασία, αρκετό νεράκι στο πρόσωπο, τον χοίρο στο χέρι και 1ο χέρι μέχρι να αδειάσω τη Merkur από την Treet να τη πλύνω και να τη στεγνώσω. Καλό ξέπλυμα 2ο χέρι και ξανά κρέμα... Η Nivea δεν μου κάθεται καθόλου καλά τόσο στη μυρωδιά αλλά για ένα περίεργο λόγο ούτε και στους χοίρους. Ανοίγω το συρτάρι ανακατεύω να βρω λεπίδες που τελειώνουν από διάσπαρτα κουτάκια βρίσκω τα gilette 7 super την φοράω στη r41 και ξεπλένομαι... Ξανά νεράκι, η διαδικασία κρατάει 8-9 λεπτά, βγάζω τη T&H απλώνω με το δάχτυλο στα γένια τη κρέμα και με τον ασβό face lather ... λεμόνια και αρχοντιά !!! Κάτσε να ετοιμάσω και το Lotion με το Gin απο Δευτέρα... Κόλαση !!!
Λοιπόν η 7super πέρασε και θέρισε στο πρώτο πέρασμα. Ένιωθα όμως ότι δε κόλωνε μου θύμισε Shark, στο ανάποδο στο λαιμό έχασα τη γωνία και με κέρασε ένα μικρό nick. Ξέπλυμα και 2ο χέρι οριζόντια στα μάγουλα και στο πηγούνι... Κοιτάζω στο καθρέπτη... τα πάντα θερισμένα. Δε πήγα κόντρα, ξέπλυνα το πρόσωπο, ένιωθα όμως σε σημεία που ακουμπούσα ότι καιγόμουν. 3ο χέρι πέρασμα κόντρα από το λαιμό και τέλος. Ξεπλένω με κρύο νερό και ερευνώ μήπως βρω σημεία που δε πέρασε καλά... ελάχιστα.
7/10