Sudocrem.για συγκαματα και αλλα πολλα...
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30356 times
- Been thanked: 41496 times
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες όλες οι ανωτέρω αναρτήσεις. Κύριοι, συγχαρητήρια. Καλύψατε κάθε απορία μου σχετικά με την σουντοκρέμ πριν καν μου δημιουργηθεί!
Ανδρέας, Μ.Δ.

-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
Αντωνη ειναι η πρωτη φορα που υποδεικνυεις συγκεκριμενα συστατικα τα οποια ειναι επικινδυνα και που βλαπτουν.
Σε ευχαριστω!!!
μετα απο αυτα που αναφερες αντιλαμβανομαι οτι ισως δεν ειναι και η καλυτερη κρεμα που κυκλοφορει.θα κοιταξω για κατι αλλο.
η μονη απορια που εχω ειναι:πως γινεται να κυκλοφορει η συγκεκριμενη κρεμα τοσα χρονια,να εχει την εγκριση του ΕΟΦ και μαλιστα η κυρια χρηση της να ειναι για μωρα;
Αντωνη και παλι ευχαριστω για τον κοπο που εκανες να απαντησεις και μαλιστα συγκεκριμενα.
να προσθεσω οτι δεν ειχα καμμια προθεση να διαφημισω τη συγκεκριμενη κρεμα ουτε και να κοροιδεψω καποιον.
απλα ετυχε να την χρησιμοποιησω ,μου αρεσε και θεωρησα σωστο να το μοιραστω.
Σε ευχαριστω!!!
μετα απο αυτα που αναφερες αντιλαμβανομαι οτι ισως δεν ειναι και η καλυτερη κρεμα που κυκλοφορει.θα κοιταξω για κατι αλλο.
η μονη απορια που εχω ειναι:πως γινεται να κυκλοφορει η συγκεκριμενη κρεμα τοσα χρονια,να εχει την εγκριση του ΕΟΦ και μαλιστα η κυρια χρηση της να ειναι για μωρα;
Αντωνη και παλι ευχαριστω για τον κοπο που εκανες να απαντησεις και μαλιστα συγκεκριμενα.
να προσθεσω οτι δεν ειχα καμμια προθεση να διαφημισω τη συγκεκριμενη κρεμα ουτε και να κοροιδεψω καποιον.
απλα ετυχε να την χρησιμοποιησω ,μου αρεσε και θεωρησα σωστο να το μοιραστω.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Μάχο και εγω αυτή την απορία είχα-έχω απο το ξεκίνημα του thread.macho έγραψε: η μονη απορια που εχω ειναι:πως γινεται να κυκλοφορει η συγκεκριμενη κρεμα τοσα χρονια,να εχει την εγκριση του ΕΟΦ και μαλιστα η κυρια χρηση της να ειναι για μωρα;

Βέβαια δεν πέφτω απο τα σύννεφα , αυτό είναι ενα μικρό δείγμα απο διάφορα τερατουργήματα που κυκλοφορούν και είναι εγκεκριμένα κανονικότατα.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Το ίδιο και με το SLS.
Είναι το δεύτερο συστατικό σε όλα τα αφρόλουτρα και σαμπουάν που πωλούνται στο ράφι του σούπερ μάρκετ.
Είναι το δεύτερο συστατικό σε όλα τα αφρόλουτρα και σαμπουάν που πωλούνται στο ράφι του σούπερ μάρκετ.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- drazen33
- Νήπιο
- 9
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 19 times
Μπραβο στο ποστ του Tony . Τελικα στο λαδακι θα παραμεινω . Τα μαλακωνει πολυ καλα και κανει καλο στους μαυρους κυκλους .

Once you go black you never go back...
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
να πω παλι οτι δεν απολογουμε σε κανεναν και για τιποτα.
δεν γνωριζα οτι η συγκεκριμενη κρεμα ειναι τοσο επικινδυνη.θεωρησα οτι αφου ειναι νομιμη και εγκεκριμενη(ΕΟΦ) δεν θα εβλαπτε.
ουτε χημικος ειμαι,ουτε ιατρικες γνωσεις εχω.
παντως επειδη σε θεμα αποδοσης ειναι κορυφαια,μπορει μια στο τοσο να τη χρησιμοποιω.δεν τη συστηνω ομως σε καποιον.
δεν γνωριζα οτι η συγκεκριμενη κρεμα ειναι τοσο επικινδυνη.θεωρησα οτι αφου ειναι νομιμη και εγκεκριμενη(ΕΟΦ) δεν θα εβλαπτε.
ουτε χημικος ειμαι,ουτε ιατρικες γνωσεις εχω.
παντως επειδη σε θεμα αποδοσης ειναι κορυφαια,μπορει μια στο τοσο να τη χρησιμοποιω.δεν τη συστηνω ομως σε καποιον.

- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Γρηγορα υποχωρησες Λυσιμαχε
κανονικα θα πρεπε να υπερασπιστεις τις εγκρισεις του ΕΟΦ (που ο ιδιος επικαλεστηκες) - επιστημονες ανθρωποι ειναι και αυτοι.
Το να βγαινει μια ουσια ενοχη για κατι, εχει αμεση σχεση με τις δημοσιευμενες μελετες/εργασιες στα επιστημονικα περιοδικα και ακομα πιο σημαντικο σε ποια ποσοτητα/συγκεντρωση υφισταται στο εξεταζομενο προιον.
Πχ Μικρες ποσοτητες πετρελαιου χρησιμοποιουνταν απο πολυ παλια σε διαφορα δερματικα (και στο τριχωτο της κεφαλης) - το να χρησιμοποιησεις μισο μιλιγραμμαριο παραφινης (αποδεδειγμενα μη βρωσιμη ουσια) σε 200 γραμμαρια τελικου προιοντος για επαλειψη μπορει να μην ειναι επικινδυνο. Δεν το ξερω - αλλα το ξερουν οι χημικοι του ΕΟΦ με βαση αυτα που γνωριζουν μεσα απο τα επιστημονικα καναλια.
Προφανως και υπαρχουν επικινδυνες ουσιες και δικαιολογω τις ανησυχιες του Τονυ (και εν μερει τις μοιραζομαι) αλλα σε τι μορφη (οι χημικες ενωσεις ειναι ατελειωτες) και σε ποια ποσοτητα ειναι πραγματικα επικινδυνες δεν το γνωριζουμε ακριβως και αναγκαστικα σε καποιον πρεπει να δειξουμε εμπιστοσυνη.
Το σε ποιον - ειναι μια αλλη ιστορια :-)

Το να βγαινει μια ουσια ενοχη για κατι, εχει αμεση σχεση με τις δημοσιευμενες μελετες/εργασιες στα επιστημονικα περιοδικα και ακομα πιο σημαντικο σε ποια ποσοτητα/συγκεντρωση υφισταται στο εξεταζομενο προιον.
Πχ Μικρες ποσοτητες πετρελαιου χρησιμοποιουνταν απο πολυ παλια σε διαφορα δερματικα (και στο τριχωτο της κεφαλης) - το να χρησιμοποιησεις μισο μιλιγραμμαριο παραφινης (αποδεδειγμενα μη βρωσιμη ουσια) σε 200 γραμμαρια τελικου προιοντος για επαλειψη μπορει να μην ειναι επικινδυνο. Δεν το ξερω - αλλα το ξερουν οι χημικοι του ΕΟΦ με βαση αυτα που γνωριζουν μεσα απο τα επιστημονικα καναλια.
Προφανως και υπαρχουν επικινδυνες ουσιες και δικαιολογω τις ανησυχιες του Τονυ (και εν μερει τις μοιραζομαι) αλλα σε τι μορφη (οι χημικες ενωσεις ειναι ατελειωτες) και σε ποια ποσοτητα ειναι πραγματικα επικινδυνες δεν το γνωριζουμε ακριβως και αναγκαστικα σε καποιον πρεπει να δειξουμε εμπιστοσυνη.
Το σε ποιον - ειναι μια αλλη ιστορια :-)

-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
δεν ειναι θεμα υποχωρησης Ηρακλη.οταν κατι δεν το γνωριζω ,δεν επιμενω.αφου υπονοηθηκε οτι ο ΕΟΦ εχει υποπτες συνδιαλλαγες(δεν το γνωριζα),δεν θα επιμεινω επι του θεματος.