C&E Sienna ASB
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Δεν εχω ιδεα, αλλα υποθετω πως ναι

- xristos_metal
- Δημοτικό
- 15
- Been thanked: 15 times
35+ Ευρω δεν ειναι πολλα για τη Σιεννα? Μπορεις να παρεις καλυτερα αν ειναι να δωσεις τοσα.
- xristos_metal
- Δημοτικό
- 15
Και επειδη εχω δικιο στο βρηκα φθηνοτερα. 22 λιρες με μεταφορικα....Η γνωμη μου ειναι παρτο..
http://www.echemist.co.uk/p-crabtree-ev ... shave-balm
http://www.echemist.co.uk/p-crabtree-ev ... shave-balm
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Σιγουρα.
Αλλα για καποιον που δεν εχει καποιο μαγαζι κοντα του, το διαδικτυο ειναι ο καλυτερος φιλος. Προτιμω να δωσω 2-3 ευρω παραπανω, να το παρω να το δω με τα ματια μου και να το κρατησω, να βεβαιωθω οτι ειναι οκ και να το παρω αμεσως μαζι μου. Ευτωχως που εχουμε καποιον πιο πορωμενο απο μενα με την C&E και βρισκει για τους υπολοιπους καλες προσφορες! Α, ρε Χρησταρα! :megagrin
Αλλα για καποιον που δεν εχει καποιο μαγαζι κοντα του, το διαδικτυο ειναι ο καλυτερος φιλος. Προτιμω να δωσω 2-3 ευρω παραπανω, να το παρω να το δω με τα ματια μου και να το κρατησω, να βεβαιωθω οτι ειναι οκ και να το παρω αμεσως μαζι μου. Ευτωχως που εχουμε καποιον πιο πορωμενο απο μενα με την C&E και βρισκει για τους υπολοιπους καλες προσφορες! Α, ρε Χρησταρα! :megagrin

- xristos_metal
- Δημοτικό
- 15
Ενταξει αν ειναι 2 - 3 ευρω παραπανω, αλλα αυτο το μαγαζι ενω εχει τοσο μεγαλη ποικιλια ειναι φαρμακι (για το dutch λεω). Εγω θα περιμενω λιγο ακομη αλλιως θα το αγορασω απο το echemist. 25.5 ευρω τι να κανουμε....ξευφευγουμε 1,80. :hystericalbs1 :hystericalbs1
Και κατι ακομη μια που εβαλα το λινκ πιο πανω, τα μεταφορικα μεχρι 1kg ειναι 4 λιρες, επομενως μπορειτε να παρετε και αλλα πραματα.
Και κατι ακομη μια που εβαλα το λινκ πιο πανω, τα μεταφορικα μεχρι 1kg ειναι 4 λιρες, επομενως μπορειτε να παρετε και αλλα πραματα.
- xristos_metal
- Δημοτικό
- 15
- xristos_metal
- Δημοτικό
- 15
Μου ηρθε και εμενα η σιεννα. Στη παλιοτερη εκδοση ομως χωρις την αντλια. Οντως ειναι πολυ πιο αραιο αλλα καλυτερα για μενα που ειναι ετσι γιατι αποροφαται πιο ευκολα. Στα αρνητικα του ομως ειναι οτι ετσι τελειωνει πιο γρηγορα και δεν ειναι και πολυ πρακτικο γιατι δεν εχει καποιο προστατευτικο στο λαιμο και λερωνεται γυρω γυρω.