Το ξύρισμα της ημέρας: Οκτώβριος 2015.

Απάντηση
NavalArchitect

Καλημέρα,

Braun Series 9 - 9090cc
Alt-Innsbruck

Σούπερ.
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5740 times
Been thanked: 5633 times

Καλημέρα !

Εικόνα

- Έρχεται το τέλος αφεντικό. Το νιώθω.
- Σώπα τώρα ! Τί είναι αυτά που λές ;
- Μιά φλούδα στη παλάμη σου έχω μείνει. Θα με θυμάσαι όταν βρέχει ; :(
- Άλλους δύο χειμώνες θα βγάλουμε μαζί και μη μιλάς έτσι και μου σπαράζεις τη καρδιά !
- Ποιός θα πάρει τη θέση μου τώρα ;
- Κανείς είσαι αναντικατάστατος ! ...αλλά και το Valobra Fougere δε το λές και άσχημο, :think: ή το SV Felce Aromatica που δεν έχω δοκιμάσει...
- Tί είπες ; :shock:
- Τίποτα ! Τίποτα ! Ησύχασε.. O:)

:lmao
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 25637 times
Been thanked: 7889 times

Εικόνα

- SB Semogue 1438
- SS I Coloniali
- SR Parker 26C
- RB Astra Keramik (7)
- ASL Pino Silvestre
Γιάννης
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17339 times

Υγεια σε ολους .

*preshave soap-papoutsanis glycerine
*razor-merkur39c slant''sledgehammer''
*blade-personna barber
*brush-soc2band
*soap-cella
*as balm-proraso
2περασματα/Απολαψη ασουμε!
002.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Link

- Pannacrema Nostalgia italian ss
- Muehle "silvertrip fibre" (c)
- iKon DLC slant on Well Shaved ss handle
- Feather #3
- Alum (για αυτοψία, αλλά ήτονε βιλούδο, δεν ήτονε ξούρισμα τούτο!)
- Welleda Rasierwasser

BBS---> γαμπριάτικο, με wtg+xtg διότι η iKon DLC slant είναι -κατά την άποψή μου - η μανούλα όλων των slant.
Έτσι απλά!

Όλα καλά - Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Roadrunner
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 3611 times
Been thanked: 4505 times

Καλησπέρα σας. Κατά τις 2-2:30, με γένια ημέρας, ύστερα από ζεστό ντους:

Phoenix Malbolge
Omega 10015
Lord L6
Rapira Swedish Supersteel (#3)
Φαένα Oriental Spicy

Καλό, χρυσό το Phoenix Malbolge στο θέμα προστασίας κατά το ξύρισμα, ωραίο το άρωμά του, αλλά αυτό το τσούξιμο που μου προκαλεί 3-4 λεπτά μετά την εφαρμογή της «λάσπης» στο πρόσωπο, μάλλον θα γίνει αιτία για να φύγει από το ντουλάπι μου. Δεύτερη δοκιμή σήμερα και πάλι τα ίδια. Δεν είναι κάτι τραγικό ούτε προκαλεί κοκκινίλες κ.λπ., αλλά το να νιώθεις ένα έντονο τσούξιμο που να σε κάνει να θες να τελειώσεις την ξούρα μια ώρα αρχύτερα, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Κι απ' ό,τι είδα, ψάχνοντας στο φόρουμ, υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι δύο φίλοι που παραπονέθηκαν για το ίδιο πράγμα. Οπότε...

Το Φαένα Oriental Spicy, αντίθετα, είναι ήπια λοσιόν με πολύ ωραίο άρωμα που με έχει κερδίσει -σε αντίθεση με το... gay, για μένα, Amber & Musk.
Άβαταρ μέλους
theo's
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 8873 times
Been thanked: 8903 times

Εικόνα
Πάντοτε Χαίρετε, και καλό μήνα!

Προετοιμασία:
• Nτους

Μέσα και τρόπος:
• Proraso Shaving Brush
• Williams Mug Shaving Soap (αρτυμένο με μπόλικες σταγόνες Aqua Velva)
• Merkur Super(1)
• Merkur 11c
• Aqua Velva After Shave Ice Blue
• Nivea Sensitive After Shave Balsam
• WTG, XTG#2

Αποτέλεσμα:
...Κλασικό ξύρισμα εργατικής τάξης!
Τι να λέμε τώρα με τον παραπάνω εξοπλισμό είσαι οπωσδήποτε a Working Class Hero! …

Βάπτισμα πυρός της Merkur 11c (από Αντρέα aka Vavous). Άψογη! Το πεδίο εντελώς εχθρικό (όρα σάπωνα!), μα αυτή, ακάματη εκτέλεσε το χρέος της. Το παρελκόμενο Ξυραφάκι της ομώνυμης εταιρείας δεν νομίζω να τιμά την παράδοση της Krupp!
Σε σχέση με την Merkur 15c είναι αρκετά πιο τολμηρή και προκλητική, μα ως μεγαλόψυχη συγχωρεί το όποιο άγχος του πρωτάρη.
Γνώμη μου είναι ότι, οι φίλοι μας οι Αλαμανοί κατάφεραν να κατασκευάσουν στο χώρο των DE ξυριστικών μηχανών πραγματικά τεθωρακισμένα άρματα*.

Ο Γουιλιέλμος πάλι (will + helm=επιθυμώ προστασία!!! πάλι οι φίλοι μας Αλαμανοί), υποστηρίζει δυστυχώς το όνομά του και παραμένει φτωχός πλην τίμιος!

*(Panzer όπως θα έλεγαν οι φίλοι μας)
Θεόδωρος
Τάς τε λεωφόρους μή βαδίζειν - Aut viam inveniam aut faciam
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 2803 times
Been thanked: 4710 times

Roadrunner έγραψε:Καλησπέρα σας. Κατά τις 2-2:30, με γένια ημέρας, ύστερα από ζεστό ντους:

Phoenix Malbolge
Omega 10015
Lord L6
Φαένα Oriental Spicy

Καλό, χρυσό το Phoenix Malbolge στο θέμα προστασίας κατά το ξύρισμα, ωραίο το άρωμά του, αλλά αυτό το τσούξιμο που μου προκαλεί 3-4 λεπτά μετά την εφαρμογή της «λάσπης» στο πρόσωπο, μάλλον θα γίνει αιτία για να φύγει από το ντουλάπι μου. Δεύτερη δοκιμή σήμερα και πάλι τα ίδια. Δεν είναι κάτι τραγικό ούτε προκαλεί κοκκινίλες κ.λπ., αλλά το να νιώθεις ένα έντονο τσούξιμο που να σε κάνει να θες να τελειώσεις την ξούρα μια ώρα αρχύτερα, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Κι απ' ό,τι είδα, ψάχνοντας στο φόρουμ, υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι δύο φίλοι που παραπονέθηκαν για το ίδιο πράγμα. Οπότε...

Το Φαένα Oriental Spicy, αντίθετα, είναι ήπια λοσιόν με πολύ ωραίο άρωμα που με έχει κερδίσει -σε αντίθεση με το... gay, για μένα, Amber & Musk.
Για το σαπουνι:
Η' εβαλε πολυ αρωμα, η' ειναι ακομα αγουρο.
Το δευτερο το ειχα παθει με 1 απο τα stirling μου και με το dimitri's bergamot μολις ειχαν ερθει. Μετα απο 10 μερες, αγνωριστα.
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Άβαταρ μέλους
RAZORBLADE
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 130 times
Been thanked: 205 times

Θα συμβεί σε λίγο με...

Ζεστό ντους
Παπουτσάνης γλυκερίνης κίτρινο
Οmega 6736
cella
EJ chatsworht
Bic Astor
Speick Active

Ολα θα πάνε καλά, καλό βράδυ σε όλους.
DSCN0574.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

natnat έγραψε:
Roadrunner έγραψε:Καλησπέρα σας. Κατά τις 2-2:30, με γένια ημέρας, ύστερα από ζεστό ντους:

Phoenix Malbolge
Omega 10015
Lord L6
Φαένα Oriental Spicy

Για το σαπουνι:
Η' εβαλε πολυ αρωμα, η' ειναι ακομα αγουρο.
Το δευτερο το ειχα παθει με 1 απο τα stirling μου και με το dimitri's bergamot μολις ειχαν ερθει. Μετα απο 10 μερες, αγνωριστα.
Το πιθανοτερο ειναι πως φταινε τα αρωματικα του ελαια. Με ειχε πειραξει κι εμενα παλιοτερα το Eh+ με αντιστοιχο τροπο...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”