Έχει ο πατέρας μου την Ε200 του '08 και τα έξοδα συντήρησης είναι όντως πολλά.Harry έγραψε:Δεν ξέρω πως είναι στην Κύπρο οι τιμές, αλλά αυτή σή στιγμή στην Ελλάδα τα μεταχειρισμένα έχουν πραγματικές ευκαιρίες, ειδικά στα μεγάλα κυβισμού.
Φίλος μου πήρε S-350, του 06' με 85.000km €20.000! Όσο ένα καλο εξοπλισμένο μικρομεσαίο..αν αντέχει βέβαια κανείς τα έξοδα λειτουργίας.
Υπάρχουν και εδώ ευκαιρίες σε αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, τα μικρότερα όμως διατηρούν υψηλή αξία μεταπώλησης.
Added in 1 minute 4 seconds:
macho έγραψε:περτε χοντα να σωθειται.ακριβα μεν αθανατα δε.

Μάχο συμφωνώ απόλυτα!
Added in 21 minutes 30 seconds:
Είναι μερικές εταιρείες που εχουν συνδέσει το όνομα τους με αξιόπιστους κινητήρες και ποιότητα κατασκευής και αυτό είναι από μόνο του διαφήμιση (BMW, Mercedes, Honda, Toyota κλπ)paratairosexthros έγραψε:Δεν θα σου προτείνω αμάξι Ηλία -άλλωστε δεν ξέρω από αυτοκίνητα- ,θα πω μόνο πως τα τελευταία χρόνια η KIA είναι επίσημος χορηγός του ΝΒΑ και για όποιον γνωρίζει πόσο μεγάλο εμπορικό προιόν είναι,αυτό σημαίνει πολλάααα λεφτά.
Η ΚΙΑ δεν έχει τη φήμη της καλής αυτοκινήτοβιομηχανίας να συνοδεύει το όνομα της γι αυτό ξοδεύει αρκετά για διαφήμιση και μάρκετινγκ ώστε να μπορεί να είναι ανταγωνιστικη.
Αν θυμάμαι καλά η ΚΙΑ ήτανε χορηγός στο τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο.