Οτι αγορασεις απο τα παραπανω δεν θα σε απογοητευσει , εσυ ενα πργμα να θυμασαι και να το τηρεις ευλαβικα . Με βρεγμενο προσωπο περνας ενα χερι αφρο τον αφηνεις 3 λεπτα στο προσωπο και μετα ξεπλενεις, επειτα ξαναπερνας αφρο και ξυριζεσαι.
Τι πετυχαινεις ? εκτος το οτι εχεις κανει καλη προετοιμασια μπορεις να δεις και τις διαφορές στα προιοντα που χρησιμοποιεις σε ελεγχομενο περιβαλον .
Ξεκινημα Αρχαριου
- simi
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 18 times
Αγαπητοι Ομορφαντρες μουυυυυ!!!!(μην παρεξηγηθει κανενας, πλακα κανω!!!! :bigsmilie
Καταρχην να σας ευχαριστησω ολους για την αποδοχη που μου κανατε και φυσικα για τις προτασεις σας.
Λεω να ξεκινησω με χαμηλο budget ετσι ωστε οπως ειπε και ο donp αν κατι δεν μου ταιριαξει να μην ¨ματωσω" οικονομικα, λεω να ξεκινησω με το ελληνικο site wellshaved για να τα παρω ολα μαζι, ετσι λοιπον εχουμε και λεμε:
-Μηχανη Edwin jagger DE89BL.
-Κρεμα Cella.
-Πινελο Omega 49.
-ASL Speick.
-ASB Speick.
-Ξυραφακια Persona Platinum- Astra superior Platinum.
-Αιμοστατικο gel proraso η απο Hondos καποιο που εγραψε στο forum καποιος απο εσας, θα το ψαξω.
-Σαπουνι καθαρισμου Sanex dermosept.
Ολα τα παραπανω θα ειναι περιπου στα 80 ευρο, πιστευω οτι για να ξεκινησω να μαθαινω ειναι καλα.
Αν εχω ξεχασει κατι η καποιο απο τα παραπανω πρεπει να αλλαξω για κανω το ξεκινημα μου εδω θα ειμαι δεν θα φυγω.
Να ρωτησω κατι ακομα, βαση για τη Μηχανη Edwin jagger DE89BL και για το πινελο???, που θα τα ακουμπαω???
Και παλι ευχαριστω!!!
Καταρχην να σας ευχαριστησω ολους για την αποδοχη που μου κανατε και φυσικα για τις προτασεις σας.
Λεω να ξεκινησω με χαμηλο budget ετσι ωστε οπως ειπε και ο donp αν κατι δεν μου ταιριαξει να μην ¨ματωσω" οικονομικα, λεω να ξεκινησω με το ελληνικο site wellshaved για να τα παρω ολα μαζι, ετσι λοιπον εχουμε και λεμε:
-Μηχανη Edwin jagger DE89BL.
-Κρεμα Cella.
-Πινελο Omega 49.
-ASL Speick.
-ASB Speick.
-Ξυραφακια Persona Platinum- Astra superior Platinum.
-Αιμοστατικο gel proraso η απο Hondos καποιο που εγραψε στο forum καποιος απο εσας, θα το ψαξω.
-Σαπουνι καθαρισμου Sanex dermosept.
Ολα τα παραπανω θα ειναι περιπου στα 80 ευρο, πιστευω οτι για να ξεκινησω να μαθαινω ειναι καλα.
Αν εχω ξεχασει κατι η καποιο απο τα παραπανω πρεπει να αλλαξω για κανω το ξεκινημα μου εδω θα ειμαι δεν θα φυγω.
Να ρωτησω κατι ακομα, βαση για τη Μηχανη Edwin jagger DE89BL και για το πινελο???, που θα τα ακουμπαω???
Και παλι ευχαριστω!!!
Seize the day!
- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Φίλε μου πολύ καλές οι τελικές σου επιλογές και με χαμηλό budget αλλά αν δεν διάβασα λάθος, δε μας είπες τι κρέμα/σαπούνι θα πάρεις? Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις και τα personna ξυραφάκια. Βάση δεν νομίζω ότι χρειάζεται μπορείς να το ακουμπάς πάνω στο μπάνιο, αλλά αν θες είναι βολική.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Όντως πάρα πολύ καλές επιλογές , οχι μόνο για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους θα πω εγω. Ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα.
Απλα το ξανατονίζω για τον φίλο simi . Διάβασε οπωσδήποτε τις οδηγίες για στρώσιμο και ξεβρώμισμα του πινέλου απο τρίχες χοίρου. Μην περιμένεις θαύματα στην αρχή , αλλά οταν στρώσει θα ανταμειφθείς πλήρως... :megagrin
Απλα το ξανατονίζω για τον φίλο simi . Διάβασε οπωσδήποτε τις οδηγίες για στρώσιμο και ξεβρώμισμα του πινέλου απο τρίχες χοίρου. Μην περιμένεις θαύματα στην αρχή , αλλά οταν στρώσει θα ανταμειφθείς πλήρως... :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Πολύ καλές επιλογές και όχι μόνο για αρχάριους ,είμαι σίγουρος ότι θα τα ευχαριστηθείς πολύ !!
Γιάννης
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Μπορεις να αποθηκευεις την μηχανη μεσα στο κουτακι της και το πινελο ορθιο σε καποιον παγκο-ραφι (οχι κλειστο, να αεριζεται)
Το Ιασονας με Ο
- donP
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 630 times
- Been thanked: 807 times
Εξαιρετικές επιλογές οι οποίες στο μεγαλύτερό τους ποσοστό θα σε ικανοποιήσουν.
Μακάρι να είχα ξεκινήσει και εγώ με την Edwin Jagger....θα είχα γλιτώσει τον εαυτό μου από 2 χρόνια ταλαιπωρία... :cry
Μακάρι να είχα ξεκινήσει και εγώ με την Edwin Jagger....θα είχα γλιτώσει τον εαυτό μου από 2 χρόνια ταλαιπωρία... :cry
Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
Δημόκριτος
Δημόκριτος
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
Καταρχή να πώ κι εγώ ότι οι επιλογές σου είναι ΑΑ.
Όσον αφορά το θέμα μηχανή=πινέλο μετά το ξύρισμα, επειδή κι εμένα μ απασχόλησε, και είχα ρωτήσει κι εγώ πώς και που είναι καλύτερα να τα βάζουμε, έψαξα και αρκετά ανάλογα θέματα.
Εγώ για μηχανή, πινέλο, μπολάκι και μπόλ σαπουνιού έχω μια "προσοψέ" λεπτή μικρή πετσέτα και τα σκουπίζω, ελαφρά, 'ταμποναριστά" που λένε. Επιπλέον το πινέλο το περνάω στην πετσέτα μερικές φορές σαν να την βάφω ασπουμε.
Το πινέλο το αφήνω αρκετές ώρες μέχρι να στεγνώσει έξω στο ράφι μπροστά από τον καθρέπτη,(το ίδιο και το τυχόν μπολ με σαπούνι) και μετά, με την βάση του μέσα στο ντουλαπάκι.
Τη μηχανή μετά το σκούπισμα, τη βάζω σε μιά ας το πώ custom θήκη που φτιαξα. Σε ένα μικρό στενό βαζάκι έχω βάλει μέσα ένα σωληνάριο από ντεπον μάξιμουμ , έτσι, για να ακουμπάει σε κάτι πιο μαλακό από γυαλί, έχω 2 τέτοια, ένα για την Jagger, ένα για την Weber. Στο κενό μεταξύ ¨ντεπόν" και γυαλινου βαζου έβαλα και πίεσα βαμβάκι, να μην κουνιέται. Κάτσε να βγάλω μια φωτό να σας το δείξω. Θα την βάλω κάτω κάτω.
Αλλά και σε ένα "ποτηράκι" σαν αυτά που βάζουμε πχ οδοντοβουρτσα δεν νομίζω ότι θα πάθει ποτέ τίποτε η μηχανή...

Όσον αφορά το θέμα μηχανή=πινέλο μετά το ξύρισμα, επειδή κι εμένα μ απασχόλησε, και είχα ρωτήσει κι εγώ πώς και που είναι καλύτερα να τα βάζουμε, έψαξα και αρκετά ανάλογα θέματα.
Εγώ για μηχανή, πινέλο, μπολάκι και μπόλ σαπουνιού έχω μια "προσοψέ" λεπτή μικρή πετσέτα και τα σκουπίζω, ελαφρά, 'ταμποναριστά" που λένε. Επιπλέον το πινέλο το περνάω στην πετσέτα μερικές φορές σαν να την βάφω ασπουμε.
Το πινέλο το αφήνω αρκετές ώρες μέχρι να στεγνώσει έξω στο ράφι μπροστά από τον καθρέπτη,(το ίδιο και το τυχόν μπολ με σαπούνι) και μετά, με την βάση του μέσα στο ντουλαπάκι.
Τη μηχανή μετά το σκούπισμα, τη βάζω σε μιά ας το πώ custom θήκη που φτιαξα. Σε ένα μικρό στενό βαζάκι έχω βάλει μέσα ένα σωληνάριο από ντεπον μάξιμουμ , έτσι, για να ακουμπάει σε κάτι πιο μαλακό από γυαλί, έχω 2 τέτοια, ένα για την Jagger, ένα για την Weber. Στο κενό μεταξύ ¨ντεπόν" και γυαλινου βαζου έβαλα και πίεσα βαμβάκι, να μην κουνιέται. Κάτσε να βγάλω μια φωτό να σας το δείξω. Θα την βάλω κάτω κάτω.
Αλλά και σε ένα "ποτηράκι" σαν αυτά που βάζουμε πχ οδοντοβουρτσα δεν νομίζω ότι θα πάθει ποτέ τίποτε η μηχανή...

- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Φίλε μου, οι επιλογές αυτές είναι εξαιρετικές και οχι μόνο για αρχή.
Είναι προϊόντα τα οποία πρέπει να έχεις.
Καλή Αρχή λοιπόν .
Είναι προϊόντα τα οποία πρέπει να έχεις.
Καλή Αρχή λοιπόν .
if you have a great shave you have a great day