Κριτική για το σαπούνι του Δημήτρη

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Μπράβο Φώτη, εξαιρετική παρουσίαση.
Άρα μένουμε στην βελτίωση της ενυδάτωσης και του αρώματος. Πολύ ωραία.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Να σημειώσω ότι μετά από 2 ημέρες που άφησα ανοικτό το σαπούνι, το άρωμά του μεταμορφώθηκε σε διακριτική και πολύ όμορφη λεβάντα!
Χάρης
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 2662 times
Been thanked: 4669 times

Ωραία πράγματα!
Άντε να το δοκιμάσουμε και άλλοι στην επόμενη version.
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Άβαταρ μέλους
Kostas1979
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Αν το είχα θα έγραφα και 'γω......Δημήτρη αν είναι ακόμα διαθέσιμο ΠΜ σε παρακαλώ για τα περαιτερω 8)
Amat Victoria Curam
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Μετά απο δυο δοκιμες με το σαπούνι οφειω να πώ οτι είναι καθ'οδόνγια να γίνει ενα πάρα πολύ καλό σαπούνι.
Το άρωμα του αν κ σε beta εκδοση μου άρεσε πολύ.
Δημιουργια αφρού πολυ ευκολη
Εγώ δεν βρήκα κανενα προβλημα με την ενυδάτωση, αλλά με την προστασία. Και τις δυο φορες ειχα πολλά μικρά μικροκοψιματάκια.
Σε γενικές γραμμές, Δημήτρη προχώρα!!!
Άρης
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Άρη κοψίματα; Αυτό πρέπει να το μελετήσουμε.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Αφού έχω φτάσει αισίως στα τρία ξυρίσματα με το σαπούνι του Δημήτρη νομίζω οτι ήρθε η ώρα για να πω κάποια πράγματα. Το πρόβλημα είναι ότι αναγκαστικά η σύγκριση γίνεται με κορυφαία προϊόντα που όλοι έχουμε δοκιμάσει, κάτι που δυστυχώς αδικεί το σαπούνι του Δημήτρη , αλλά από την άλλη η σύγκριση με αυτά τα προϊόντα θα κάνει τον Δημήτρη να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το ήδη πολύ καλό σαπούνι που έφτιαξε.
Τα τρία ξυρίσματα έγιναν όλα με bowl lathering με τα ακόλουθα πινέλα : Semogue 2000 , Semogue 2 band badger , Omega No 48 . Μπορώ με σιγουριά να πω πως είναι ένα από τα καλύτερα σαπούνια που εχω δοκιμάσει στην εύκολη δημιουργία ποιοτικού και ποσοτικού αφρού ! Ο αφρός δημιουργείται τάχιστα και είναι συμπαγής , σταθερός , γενικά εντυπωσιακός. Και στις τρείς φορές που ξυρίστηκα ποτέ μα ποτέ δεν μου στέγνωσε ούτε χρειάστηκε να προσθέσω νερό στο ενδιάμεσο των περασμάτων. Ακόμη και στο τέλος του ξυρίσματος και μέχρι να ξεπλύνω πινέλο και μηχανή ο αφρός παρέμενε στην κατάσταση που ηταν στο πρώτο πέρασμα. Επίσης να επισημάνω ότι δεν είχα ούτε φαγούρα , ούτε κάποιο ερεθισμό από το σαπούνι ούτε κατά την διάρκεια του ξυρίσματος ούτε μετά.
Το άρωμα είναι ανεπαίσθητο αλλά αυτό έγινε σκοπίμως (η ποσότητα) από τον Δημήτρη , και είναι το πιο εύκολο να γίνει εντονότερο . Εμένα πάντως και έτσι που είναι δεν με πειράζει χωρίς να παραγνωρίζω ότι το αρωμα είναι πολύ σημαντικό για τους περισσότερους .
Εκεί που θέλει σίγουρα κάποια βελτίωση το σαπούνι είναι το γλίστρημα . Οσον αφορά την ενυδάτωση και την προστασία είναι γενικά σε καλό επίπεδο, αλλά σίγουρα μπορεί να υπάρξει βελτίωση και σε αυτούς τους τομείς.
Γενικά το σαπούνι ηταν υπεράνω των προσδοκιών μου . Πολλά μπράβο στον Δημήτρη που αν και με ενασχόληση λίγων μηνών στην σαπωνοποιεία έβγαλε ένα τόσο καλό σαπούνι ξυρίσματος , το οποίο με κάποιες βελτιώσεις θα φτάσει αρκετά ψηλά .
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

To σαπούνι μεταφέρθηκε σε πήλινο μπωλάκι, καθώς έχω μια αντιπάθεια προς τα πλαστικά που δεν έχουν φωτογένεια! Δεν είχα καταλάβει πόσο μαλακό είναι το σαπούνι. Ίσως περισσότερα και από το cella.

Σήμερα που το δούλεψα από το βαθύ, πήλινο μπωλ και ενθουσιάστηκα! Έκανα ακόμα καλύτερη σαπουνάδα, πραγματικά κορυφαία. Περιττό να πω ότι το Semogue 2000 είναι λες και έχει φτιαχτεί για το σαπούνι του Δημήτρη.
Δυστυχώς δεν έβγαλα φωτογραφία στο φόρτωμα, αλλά από το σημερινό set up φαίνεται το μέγεθος του μπωλ.

Εικόνα
Χάρης
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Έτσι ακριβώς Χάρη. Και εγω πιστεύω οτι το σαπούνι του Δημήτρη κατά γενική ομολογία βγάζει απο τους καλύτερους και ευκολότερους αφρούς .
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Σήμερα το χρησιμοποίησα και εγω.
Αρχίζει να γίνεται συνήθεια και οσο περνάει ο καιρός μου αρέσει και περισσότερο.
if you have a great shave you have a great day
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”