Συμφωνω με τον Αποστολο και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ απο μενα στο Γιωργο.
Εδω, θα ηθελα να τονισω οτι οκ, τωρα κατι made in Germany το πηρατε απο τον Γιωργο και ο ιδιος εχει δειξει και τωρα αλλα και στο παρελθον οτι τη δουλεια του την εκλαμβανει ως λειτουργημα. Για τις περιπτωσεις που δεν εχετε παρει απο τον ιδιο, σας το εχω πει (αλλα μαλλον οι νεοτεροι δεν το ξερουν, ειδικα λογω του οτι εχω μειωσει τη συμμετοχη μου εδω ελλείψει χρονου), πως αν εχετε καποιο προβλημα με Mühle, hjm, Dovo-Merkur, Puma, κλπ κλπ κλπ κλπ, απευθυνθειτε σε μενα. Μενω στη Γερμανια, ξερω τη νοοτροπια, ξερω τη γλωσσα, για μενα δεν ειναι τπτ να παρω ενα δυο τηλεφωνα να ξεκαθαρισω το τι παιζει, και εν αναγκη να τους μιλησω οπως πρεπει!
Αυτα. Παω να κανω εναν φραπε, και ας βρεχει! Α! Με καλαμακι... :beah2 :megagrin
Muhle R107 και το ρήγμα της Ανατολίας
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:

- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Στέφανε καλησπέρα
Και τώρα που το είπες μου ξεκόλησε ο θύσανος του Pure Badger Hjm 81P3S που πήρα απ τον Γιώργο την 15/03/2013,μπορεί απ'το μαλάκωμα σε ζεστό νερό,το κόλησα με Logo !!
Και τώρα που το είπες μου ξεκόλησε ο θύσανος του Pure Badger Hjm 81P3S που πήρα απ τον Γιώργο την 15/03/2013,μπορεί απ'το μαλάκωμα σε ζεστό νερό,το κόλησα με Logo !!
Γιάννης
- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Χοιρινο ή κοτοπουλο;Stefanos έγραψε: Παω να κανω εναν φραπε, και ας βρεχει! Α! Με καλαμακι... :beah2 :megagrin
Το Ιασονας με Ο
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
H Logo δεν κανει γιαυτη τη δουλεια. Θες εποξικη 2 component!
Κυριως αναφερομαι σε εργαλεια αξιας, οπως μηχανες ασφαλειας και οχι πινελακι 10€
Οκ για πιο ακριβα πινελα αλλαζει. Απο την αλλη καθε πινελο εχει οδηγιες χρησης. Εαν δεν τις ακολουτθει ο χρηστης, η εταιρεια δεν αντικαθιστα. Αλλιως θα το κλεινανε στο εξαμηνο το μαγαζι!
Κυριως αναφερομαι σε εργαλεια αξιας, οπως μηχανες ασφαλειας και οχι πινελακι 10€

-
kostas1972
- Νήπιο

- 11
Παιδιά καλησπέρα.. καλώς σας βρήκα... την τυχη μου μέσα!... και η R101 μου ... 2η βδομαδα την εχω και εσκασε η λαβή...
και σίγουρα δεν έπεσε ή χτυπήθηκε ή ζεστάθηκε κτλ... κτλ.... σε θερμοκρασία περιβάλλοντος στο ραφάκι ακουμπισμένη και τι να δώωωωω!

από το κατάστημα δεν τίθεται θέμα κανένα... ήρθε κανονικά συσκευασμένη και άθικτη... δεν το συζητάμε αυτό! Με το κατάστημα δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα για δυνατότητες αλλαγής αντικατάστασης κτλ... αλλά αυτό δεν είναι το θέμα...
το θέμα ειναι τελικά αυτή η πλαστική, ρητίνη ή ότι άλλο λαβή είναι αν την αντικαταστήσω με άλλη ίδια ... θα μου κάνει πάλη "ΝΕΡΑ"...
τι λένε οι χρήστες που τις άλλαξαν?
να πάρω την μαυρη πλαστική ή να τραβιξω μια και καλή να κάνω την 101 ==> R89 :confused
YG. Είμαι νέος στο Π.Ξ. και έχω βρει την υγειά μου... καλώς σας βρήκα!!!!
και σίγουρα δεν έπεσε ή χτυπήθηκε ή ζεστάθηκε κτλ... κτλ.... σε θερμοκρασία περιβάλλοντος στο ραφάκι ακουμπισμένη και τι να δώωωωω!

από το κατάστημα δεν τίθεται θέμα κανένα... ήρθε κανονικά συσκευασμένη και άθικτη... δεν το συζητάμε αυτό! Με το κατάστημα δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα για δυνατότητες αλλαγής αντικατάστασης κτλ... αλλά αυτό δεν είναι το θέμα...
το θέμα ειναι τελικά αυτή η πλαστική, ρητίνη ή ότι άλλο λαβή είναι αν την αντικαταστήσω με άλλη ίδια ... θα μου κάνει πάλη "ΝΕΡΑ"...
τι λένε οι χρήστες που τις άλλαξαν?
να πάρω την μαυρη πλαστική ή να τραβιξω μια και καλή να κάνω την 101 ==> R89 :confused
YG. Είμαι νέος στο Π.Ξ. και έχω βρει την υγειά μου... καλώς σας βρήκα!!!!
- Antonis
- Διαχειριστής

- 13
- Has thanked: 29946 times
- Been thanked: 30303 times
Καλωσήρθες κατ' αρχήν Κώστα και καλές δημοσιεύσεις. Αν μπορώ να διακρίνω από τις φωτογραφίες, υπάρχει και αποχρωμίωση στην κεφαλή, μήπως έχεις κάνει κάτι (πχ κάποιο οξύ, κάποιον καθαρισμό με κάποιο υγρό κλπ); Γιατί δεν φαίνεται φυσιολογικό αυτό.
-
kostas1972
- Νήπιο

- 11
όχι δεν υπάρχει θέμα αποχρωμιώσης κτλ... είναι θέμα φλασ φωτογραφικής....
η R106(oxi 101) μου λάμπει και δεν εχω ρίξει τίποτα εκτός από νερακι χλιαρο και ελαφρό σκούπισμα...
δεν προλαβε καν να πιάσει πουρι από σαπούνια .... ακόμα Λάμπει σαν καινούρια
η R106(oxi 101) μου λάμπει και δεν εχω ρίξει τίποτα εκτός από νερακι χλιαρο και ελαφρό σκούπισμα...
δεν προλαβε καν να πιάσει πουρι από σαπούνια .... ακόμα Λάμπει σαν καινούρια
- Antonis
- Διαχειριστής

- 13
- Has thanked: 29946 times
- Been thanked: 30303 times
Τότε επικοινώνησε αρχικά με το κατάστημα που την πήρες και περίμενε να δεις πως θα εξελιχθεί.
EDIT: Το σημαντικό για μένα είναιπρώτα να γίνει λειτουργική και μετά τα υπόλοιπα. Το ναναφέρω γιατί είπες ότι δεν το θέτεις σε πρώτη προτεραιότητα την επικοινωνία με το κατάστημα.
EDIT: Το σημαντικό για μένα είναιπρώτα να γίνει λειτουργική και μετά τα υπόλοιπα. Το ναναφέρω γιατί είπες ότι δεν το θέτεις σε πρώτη προτεραιότητα την επικοινωνία με το κατάστημα.
-
kostas1972
- Νήπιο

- 11
απλά δεν είναι το θέμα εδώ τι θα κάνει το κατάστημα... σίγουρα θα επικοινωνήσω αλλά θέλω να ξέρω πρώτα αν αξίζει να πάρω πάλι την ίδια λαβή ή να πάρω καλύτερα αυτή της 89 την μεταλλικη.... αυτές οι ρωγμές είναι από μια σκάρτη παρτίδα ή είναι έτσι και οι λαβές που αλλάχτηκαν???
βασικά ποστάρω και ρωτώ για να δω τελικά τι έγινε με τους χρηστες που πήραν καινούργιες λαβές από την εταιρία????
οι νέες είναι οκ??? ή να ζητήσω και να πληρώσω στην τελική μια νέα(αν μπορώ και υπάρχει σκέτη λαβή) από την 89 που είναι μεταλλική και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο?
Υ.γ σε ευχαριστώ
βασικά ποστάρω και ρωτώ για να δω τελικά τι έγινε με τους χρηστες που πήραν καινούργιες λαβές από την εταιρία????
οι νέες είναι οκ??? ή να ζητήσω και να πληρώσω στην τελική μια νέα(αν μπορώ και υπάρχει σκέτη λαβή) από την 89 που είναι μεταλλική και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο?
Υ.γ σε ευχαριστώ
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
οι λαβές αυτές είναι ευαίσθητες όπως και να χει...στη θέση σου θα ζητούσα να μου την αλάξουν αλλά επειδή πάλι υπάρχει πιθανότητα να συμβεί το ίδιο θα αγόραζα μια λαβή bulldog που έχει φοβερό ατσάλι βάρος και grip και κάνεικανα 30άρι όσο δηλαδή να έπαιρνες την R89
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.