Καλημέρα.
Σήμερα το πρωί:
Muhler R41
ASP (#1)
Omega 11137
MWF
ASL: TOBS Eton College
Το ξύρισμα σήμερα ήταν πραγματικά απολαυστικό. Αν και με γένια μίας ημέρας (βέβαια αρκετά σκληρά και πυκνά), η R41 έκανε βαθύ ξύρισμα και νομίζω ότι η ASP της ταιριάζει. Με μόλις ένα πέρασμα (δεν ξυρίζομαι κόντρα) και μικρό-διορθώματα, είχα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα που θα είχα με την EJ89 σε δύο+. Κανένας ερεθισμός στο δέρμα ή κόψιμο. Όταν βρω χρόνο θα γράψω περισσότερες λεπτομέρειες στο ανάλογο thread.
Η σχετική φωτογραφία εδώ.
Το ξύρισμα της ημέρας: Οκτώβριος 2012
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Χάρης
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Proraso soap
Muhler r106
ASP
Tabac asl
Σημερα το ευχαριστηθηκα πραγματικα. Η 106 με το ASP κανουν ενα αχτυπητο δυδιμο. Μετα την χτεσινη μου απογοητευση με την 37c και ASP σημερα επανηλθα. Πολυ ερεθισμο χτες χωρις να ειναι συνηθες σε μενα. Ισως γιατι ηταν το τριτο ξυρισμα με την ιδια λεπιδα δεν ξερω. Απο οτι βλεπω ομως για καθημερινο ξυρισμα σε μενα η 106 ειναι θεα. Για να δουμε οταν ερθει και η futur.
Muhler r106
ASP
Tabac asl
Σημερα το ευχαριστηθηκα πραγματικα. Η 106 με το ASP κανουν ενα αχτυπητο δυδιμο. Μετα την χτεσινη μου απογοητευση με την 37c και ASP σημερα επανηλθα. Πολυ ερεθισμο χτες χωρις να ειναι συνηθες σε μενα. Ισως γιατι ηταν το τριτο ξυρισμα με την ιδια λεπιδα δεν ξερω. Απο οτι βλεπω ομως για καθημερινο ξυρισμα σε μενα η 106 ειναι θεα. Για να δουμε οταν ερθει και η futur.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Edwin Jagger SB
Toobs Levander Cream
Gillette new type open comp long
Feather
ASL Aqua Velva
Toobs Levander Cream
Feather
ASL Aqua Velva
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Τετάρτη 3/10, 3μμ
Feather AC RG Midnight Wood & Feather Light (#2)
Omega No. 48
MWF
Alt-Innsbruck
Feather AC RG Midnight Wood & Feather Light (#2)
Omega No. 48
MWF
Alt-Innsbruck
- coccolino
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
Κωνσταντίνε, TOBS δεν έχω ( :cry ).NavalArchitect έγραψε:
Προχτές είχες νομίζω το pre-shave της ToOBS (ή κάνω λάθος - πρέπει να γυρίσω πίσω να δώ τώρα...) Αυτό πόση ώρα το αφήνεις? Και πάλι, μετά το ξεπλένεις? Ή πάς απευθείας και κάνεις lather με το MWF χωρίς να έχεις 'ξεβγάλει' το pre-shave από το πρόσωπο?
Θενκς!
Επειδή είμαι και λίγο ψιλοσπαστικός πρίν βάλω σαπουνάδα για ξύρισμα πάντα ξεπλένω πολύ καλά το πρόσωπο. Οπότε το pre-shave gel ή κρέμα που μπορεί να βάλεις για μένα (ΙΜΗΟ) είναι καλύτερα να ξεπλυθεί καλά πρίν την κανονική σαπουνάδα.
Δεν το αφήνω καθόλου, μετά από 2-3 λεπτά παιδέματος με το πινέλο ξεπλένω.
Και για μένα προσωπικά δεν δουλεύει καλά το μασάζ με τα δάχτυλα, προτιμάω το πινέλο που χωρίς μεγάλη δυσκολία τις ισοπεδώνει τις τρίχες.
Γιώργος
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29533 times
- Been thanked: 29741 times
Καλημέρα.
-Arko ss
-Omega 11137
-Gillette Tech
-Personna Platinum (2)
-Insignia (Instinct)
Πιο οικονομικό ξύρισμα δεν γίνεται. Ήταν όμως άψογο!
-Arko ss
-Omega 11137
-Gillette Tech
-Personna Platinum (2)
-Insignia (Instinct)
Πιο οικονομικό ξύρισμα δεν γίνεται. Ήταν όμως άψογο!
Απόστολε σ'αρέσει η συγκεκριμένη κρέμα? Πώς τη βρίσκεις σε μυρωδιά και απόδοση?Apostolos έγραψε:Edwin Jagger SB
Toobs Levander Cream
Feather
ASL Aqua Velva
@Αντώνης - συγχαρητήρια για το upgrade σε mod...
- geobarou
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 70 times
Monsavon bol a Raser
pure badger
NPV
Feather (#...)
alum bloc
ASL Scorpio
1η επαφή με το σαπούνι. Πολύ ωραίο αλλά στέγνωσε γρήγορα στο δέρμα και δεν γλύστραγε η μηχανή. Άφησε πολύ ωραία αίσθηση στο πρόσωπο.
Επίσης, μισώ τις feather..... Έχω τόσο καιρό να την αλλάξω που έχω χάσει το μέτρημα και δεν μπορώ να δοκιμάσω καμμιά άλλη!!! Κατά τ' άλλα: είναι απίστευτες στο ξύρισμα. Χρονικά την είχα αλλάξει έλη Ιουλίου και ακόμα κόβει σα λιωμένο βούτυρο!
PS: Ευχαριστώ Βαγγέλη!
pure badger
NPV
Feather (#...)
alum bloc
ASL Scorpio
1η επαφή με το σαπούνι. Πολύ ωραίο αλλά στέγνωσε γρήγορα στο δέρμα και δεν γλύστραγε η μηχανή. Άφησε πολύ ωραία αίσθηση στο πρόσωπο.
Επίσης, μισώ τις feather..... Έχω τόσο καιρό να την αλλάξω που έχω χάσει το μέτρημα και δεν μπορώ να δοκιμάσω καμμιά άλλη!!! Κατά τ' άλλα: είναι απίστευτες στο ξύρισμα. Χρονικά την είχα αλλάξει έλη Ιουλίου και ακόμα κόβει σα λιωμένο βούτυρο!
PS: Ευχαριστώ Βαγγέλη!
Γιώργος