Bic Chrome Platinum

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14
Has thanked: 30076 times
Been thanked: 30482 times

Τρίτη και τελευταία σήμερα δοκιμή με την Bic. Τελευταία γιατί η συγκεκριμένη λεπίδα δεν είναι για παραπάνω, ήδη την ένιωθα να τραβάει. Η σημερινή δοκιμή έγινε με την Slim, μηχανή που είναι για κάποιον λόγο λίγο δύστροπη με το δέρμα μου. Οι εντυπώσεις μέτριες. Το ξύρισμα ούτε κρύο, ούτε ζέστη, στα επίπεδα της Personna στο 5ο ξύρισμα.

Έχοντας λοιπόν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι μια καλούτσικη-αδιάφορη, για έναν μέσο χρήστη, λειτουργεί καλύτερα με ήπιες μηχανές (για εμένα καλύτερος συνδυασμός με την 33C) και ιδιαίτερα στα πρώτα ξυρίσματα, όπου και δίνει κάποια αποδεκτά (και ωραία μερικές φορές) ξυρίσματα. Δεν είναι καθόλου καλή σε πιο επιθετικές μηχανές (όπως όλες κατ' εμέ της αυτής κατηγορίας) και δεν έχει να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο για πιο ψαγμένα ξυρίσματα. Με δεδομένο την δυσκολία εύρεσης στην ελληνική αγορά, δεν νομίζω ότι θα την ξαναπάρω.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14

Τελικά τις έχει δει κανείς αυτές τις λεπίδες στην Ελλάδα; Θα καταλήξω να τις πάρω από Τούρκο και με εκνευρίζει αφάνταστα. :dash
NavalArchitect

Τις είχα πάρει κάποια εποχή από Χόντο, δεν ξέρω αν έχει ακόμη...
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14

Μπα, σε όποιο Hondos και να πήγα δεν τις έχω δει, μάλλον δεν φέρνουν. Έδωσε κάποιες πληροφορίες ο Στέφος, αν βγάλω άκρη θα ενημερώσω, αλλιώς δυστυχώς τις παραγγέλνω από έξω. :cry
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Αντωνη νομίζω ότι είχα δει σε galerie de beaute.
Χάρης
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14

Όπως είπα και στο άλλο νήμα, δυστυχώς αναγκάστηκα σήμερα να παραγγείλω τις εν λόγω λεπίδες από τον Τούρκο. Λέω "δυστυχώς" και "αναγκάστηκα" γιατί αφενός, ένα καλό και φθηνό ελληνικό προϊόν θα έπρεπε να το βρίσκεις παντού στην χώρα που παράγεται και αντ' αυτού δεν το βρήκα πουθενά και αφετέρου γιατί αναγκάστηκα να το πάρω από Τουρκία, στην τιμή που θα ήταν λογικό να πουλιέται στην Ελλάδα (για να μην πω ότι τις πήρα και πιο φθηνά από όσο θα τις έπερνα εδώ-1,55€/δεκάδα). Διπλό το κακό δηλαδή. Και δεν έχω κάποιο πρόβλημα να ψωνίσω από τον Τούρκο, οτιδήποτε άλλο όμως, όχι κάτι ελληνικό. Είναι κρίμα πραγματικά αυτό που συμβαίνει.

Τέλως πάντων, για να μην βγω τελείως off, οι συγκεκριμένες λεπίδες δούλεψαν πολύ καλά με την 33C όπως ήδη είπα και παραπάνω, γιαυτό και τις πήρα. Και με αυτήν θα συνεχίζουν να δουλεύουν μόλις παραλάβω.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14

Μετά από 6 μήνες ξαναχρησιμοποίησα τις λεπίδες αυτές σήμερα με τον Ερμή. Το συμπέρασμα είναι ακριβώς το ίδιο. Μόνο όμως με αυτόν, όχι με κάποια άλλη μηχανή. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο ακόμα και από τα φτερά με την Merkur. Βαθύ κόψιμο και πολύ ανάλαφρο, πολύ γλυκό. Μου φαίνονται και πιο λεπτές αυτές οι λεπίδες σε σχέση με άλλες, δεν ξέρω αν ισχύει ή αν επηρεάζει κάπου. Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος που ξανασμίξαν οι δρόμοι μας!
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14

Ημέρα δοκιμών η σημερινή, οπότε ήρθε και η σειρά της εν λόγω λεπίδας με την Edwin Jagger. Ο συνδυασμός ήταν τέλειος. Αυτή η λεπίδα με εκπλήσει όλο και περισσότερο κάθε φορά. Η Jagger τόσο καιρό δούλευε με τις Feather, επειδή χρειάζεται πιο κοφτερές λεπίδες για να αναδειχτεί. Με τις Bic, σε όποια μηχανή και να τις δοκίμασα, είχα πάντα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι ιδιαίτερα κοφτερές και γλυκιές συνάμα. Έχουν καταλήξει να είναι οι απόλυτες "go to" λεπίδες. Μπράβο για άλλη μια φορά για κάτι καλό και ελληνικό! :hellas
Άβαταρ μέλους
YMMV
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 998 times
Been thanked: 1110 times

Τις έχει βρει κανείς σε ανταγωνιστική τιμή εδώ στην Ελλάδα; Ή πρέπει να πάρουμε απέξω...
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14

Δυστυχώς δεν τις βρήκα πουθενά, τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη και τις αγόρασα από τον Τουρκαλά. Βλέπω όμως ότι εδώ υπάρχουν, αν είναι να πάει κανείς ας με ενημερώσει με ένα ΠΜ πιο νωρίς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “To ξυραφάκι”