Μπύρα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αυτή η συζήτηση είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών.
Αυτή η συζήτηση είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Εγω πριν λίγο με το φαγητο απόλαυσα μία Mythos. Για τα λεφτά της εξαιρετική!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29628 times
- Been thanked: 29900 times
Από την στιγμή που δοκίμασα τον "καίσαρα", όπου την βρίσκω είναι η πρώτη μου επιλογή. Ελαφρώς πικρή, ραφιναρισμένη γεύση, είναι μια πολύ καλή ελληνική μπύρα. Ναι, είναι ελληνική (από το 1976) με γερμανικά πρότυπα. Και εγώ δεν το ήξερα, μέχρι που το διάβασα στο internet.

- coccolino
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
Νοιώθω πολύ γέρος τώρα :hystericalbs1
Είναι μια από τις μπύρες που πρωτοδοκίμασα την δεκαετία του '70 (πιτσιρίκος, κόλλαγα του πατέρα μου να μου δώσει καμμιά γουλιά) και μέχρι σήμερα μου αρέσει αυτή η πικράδα στην γεύση και μια εξάδα πάντα την έχω πρόχειρη.
Καμμιά φορά τι σου είναι το παιδικό μυαλό; Μένουν ρε παιδάκι μου εικόνες, μυρωδιές και γεύσεις από την παιδική μας ηλικία και μας "στοιχειώνουν" μέχρι τα βαθιά γεράματα... Κάπως έτσι (σε άλλους λιγότερο και σε άλλους περισσότερο) νομίζω ήρθαμε και σε επαφή με το ΠΞ...
Είναι μια από τις μπύρες που πρωτοδοκίμασα την δεκαετία του '70 (πιτσιρίκος, κόλλαγα του πατέρα μου να μου δώσει καμμιά γουλιά) και μέχρι σήμερα μου αρέσει αυτή η πικράδα στην γεύση και μια εξάδα πάντα την έχω πρόχειρη.
Καμμιά φορά τι σου είναι το παιδικό μυαλό; Μένουν ρε παιδάκι μου εικόνες, μυρωδιές και γεύσεις από την παιδική μας ηλικία και μας "στοιχειώνουν" μέχρι τα βαθιά γεράματα... Κάπως έτσι (σε άλλους λιγότερο και σε άλλους περισσότερο) νομίζω ήρθαμε και σε επαφή με το ΠΞ...
Γιώργος
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Ξερω τουλαχιστον 2 που θια με κραξουν, αλλα μπορω να ζησω με αυτο... :megagrin
Οποτε τη δοκιμασα, με ερχοταν ενα πραγμα στο μυαλο: Σαπουνονερο! Και μιλαμε, την πρωτη τη δοκιμασα ΠΡΙΝ ανεβω στην ευρωπαϊκη πατριδα της μπυρας! Το ιδιο και με τη Spaten!
Οποτε τη δοκιμασα, με ερχοταν ενα πραγμα στο μυαλο: Σαπουνονερο! Και μιλαμε, την πρωτη τη δοκιμασα ΠΡΙΝ ανεβω στην ευρωπαϊκη πατριδα της μπυρας! Το ιδιο και με τη Spaten!

- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29628 times
- Been thanked: 29900 times
Αν εννοείς εμένα και τον Γιώργο, εγώ τουλάχιστον δεν θα το κάνω. Ότι αρέσει στον καθένα... :megagrin
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Για επίπεδο SuperMarket νομίζω είναι απο τις καλύτερες. Στέφανε προτείνεις κάποια άλλη;
Εγώ από φτηνές supermarket προτιμώ lager και παίρνω πλέον mythos.
Εγώ από φτηνές supermarket προτιμώ lager και παίρνω πλέον mythos.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Georgelap έγραψε:Στέφανε, φαντάζομαι εννοείς το Βέλγιο έτσι;
Τη Γερμανια εννοω, Γιωργο.. Kαι πιο συγκεκριμενα εδω στη Βαυαρια, που βρισκεται και η πιο παλια ζυθοποιια της Ευρωπης που ειναι ακομη σε λειτουργια (962 ετων)!

-
- Νήπιο
- 13
- Been thanked: 35 times
Στο φαγητό μου αρέσει πάρα πολύ η Kaizer ή η Φιξ.
Σε πιο ιδιαίτερες καταστάσεις προτιμώ την Guinness στο κουτί. Αν βρεθώ Θησείο περνάω από μια Ιρλανδέζικη πάμπ, το James Joyce και πίνω Guinness σε ποτήρι. Επειδή έχει μεγάλη κατανάλωση ξέρω ότι είναι φρέσκια( το βαρέλι δε μένει πολύ και δε ταγκιάζει).Σε αυτό το μαγαζί επίσης βρίσκεις και την Kilkenny, μία μπύρα σε ποτήρι που είναι σαν τη Guinness, κρεμώδης αφρός χωρίς ανθρακικό,κόκινη και πιο "καλοκαιρινή"-ελαφριά γεύση.
Η erdiger και paulaner μου αρέσουν αλλά δε θα τις πεθυμήσω.
Επίσης η μαύρη Φιξ πιστεύω ότι είναι πολύ καλή.
Αν πετύχω πουθενά, πίνω και την Ρεθύμνου.
Σε πιο ιδιαίτερες καταστάσεις προτιμώ την Guinness στο κουτί. Αν βρεθώ Θησείο περνάω από μια Ιρλανδέζικη πάμπ, το James Joyce και πίνω Guinness σε ποτήρι. Επειδή έχει μεγάλη κατανάλωση ξέρω ότι είναι φρέσκια( το βαρέλι δε μένει πολύ και δε ταγκιάζει).Σε αυτό το μαγαζί επίσης βρίσκεις και την Kilkenny, μία μπύρα σε ποτήρι που είναι σαν τη Guinness, κρεμώδης αφρός χωρίς ανθρακικό,κόκινη και πιο "καλοκαιρινή"-ελαφριά γεύση.
Η erdiger και paulaner μου αρέσουν αλλά δε θα τις πεθυμήσω.
Επίσης η μαύρη Φιξ πιστεύω ότι είναι πολύ καλή.
Αν πετύχω πουθενά, πίνω και την Ρεθύμνου.
- FotisPl
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 252 times
O κανόνας λέει ότι πρέπει να καταλήξουν περίπου 2 μπουκάλια στο νεροχύτη πριν σου καθίσει καλά στη γεύση.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
“Civilization begins with distillation,” William Faulkner