Gillette Tech

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29432 times
Been thanked: 29599 times

Σήμερα ήταν η πρώτη δοκιμή της Gillette Tech που πήρα προχτές. Είναι 3 τεμαχίων, μεταλλική κεφαλή και λαβή αλουμινίου, αγγλικής κατασκευής.

Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Οπλισμένη με μια καινούργια Personna*, είχα διαβάσει αρκετά εδώ και σε άλλα forum πως συμπεριφέρεται και μπορώ να πω ότι ήμουν προετοιμασμένος. Για το ξύρισμα, ότι και να πω είναι λίγο, δηλώνω απλά ενθουσιασμένος! Είναι πολύ ήπια και το καταλαβαίνεις από την πρώτη επαφή με το δέρμα. Με βάρος μόλις στα 36,4gr, ύψος 79mm και διάκενο στα 0,70mm, είναι ιδανική τόσο για κάποιον αρχάριο, όσο και για πιο έμεπιρο. Η φράση "πρέπει να προσπαθήσεις ιδιαίτερα για να κοπείς" αποκτά άλλο νόημα με αυτήν την μηχανή και το λέω σοβαρά, δεν είναι σχήμα λόγου. Η ευκολία στον χειρισμό της θεωρείται δεδομένη, η φιλικότητά της παροιμιώδης θα έλεγα, απλά έπαθα σοκ! Βέβαια βοήθησε στο υπέροχο αυτό αποτέλεσμα και η αγαπημένη μου κρέμα ToBS, που απογειώνει κάθε ξύρισμα. Ειλικρινά όταν ξυριζόμουνα, μου ήρθε στο μυαλό αυτό που είχα διαβάσει σε παλαιότερο νήμα:
Stefanos έγραψε:Την 38c την ειχα παρει πρωτη. Ο λογος ειναι οτι ειχα Μ3. Βολευει για να εχεις την αισθηση του μηκους που εχεις συνηθησει. Ασυγκριτα πιο βαρια βεβαια απο το πλαστικο παιχνιδακι, ετσι?

Πλεον το καλυτερο ξυρισμα για μενα ειναι με την Tech (τερμα αριστερα), παρεα με Feather. Η fatboy που θελω να παρω εχει το μηκος σχεδον της superspeed, ειναι η μηχανη διπλα στην Tech. Αλλα πιο χοντρη λαβη (οπως περιπου στην 38c) και διαφορετικη κεφαλη απο την slim (διπλα στην 38c).. Με αποτελεσμα αλλη διανομη αλλα και αλλο κεντρο βαρους! Επιμενω οτι αν δεν την παρεις στο χερι, να την γυρισεις ωστε να εξομοιωσεις τις κινησεις που κανεις στο ξυρισμα, δυσκολα θα πεις ποια μηχανη ταιριαζει. Με την 38c ειχα τυχη, με κολλησε απο την πρωτη στιγμη. Μεχρι που αρχες Σεπτεμβριου με εκατσε στο χερι η Tech...

Ισχυει το ΔΟΚΙΜΑΣΕ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ!!!!!! Δεν προκειται να μεινεις με μια μηχανη, στο λεω. Διοτι απλα, ακομη και αναλογα με τη διαθεση σου ειναι και το ξυρισμα σου με μια συγκεκριμενη μηχανη...
Και σκέφτηκα πόσο δίκιο είχες ρε Στέφο.

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.

* Το επόμενο ξύρισμα θα γίνει με feather, λόγω της ηπιότητας της μηχανής, νομίζω θα κάτσει καλύτερα με μια πιο επιθετική λεπίδα.
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 231 times
Been thanked: 349 times

Έτσι είναι Αντώνη. Λόγω του χαμηλού της βάρους, αλλά και της γεωμετρίας της κεφαλής, είναι μια μηχανή που συγχωρεί και όντως θέλει προσπάθεια για να κοπείς.
Και να φανταστείς ότι ήταν η πιο οικονομική λύση στην εποχή της
Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Pay your toll... :beah2 :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Βρε παιδιά μέχρι πόσα λέτε να δώσω για μια καινούργια ή σε πολύ καλή κατάσταση Tech για να μη με θωπεύσουν :eek άγρια στο ebay. Για τέτοια κομμάτια οι τιμές παίζουν απο 25 εως 50$.... :confused
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Εαν θες καινουριο, αφηνεις να σε θωπευσουν και θα βγαλεις και ενα αναστεναγμο ανακουφισης... :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Στέφανε δεν είναι απαραίτητο...Βέβαια αυτό που λές είναι ο κανόνας,αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις....Γμτ χθές έχασα λόγω απειρίας στο ποντάρισμα για 3 δευτερόλεπτα μια καινούργια στο λιμάνι για 18$.... :dash :dash :dash
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Εγινε καθαρισμος του νηματος....

Με το επομενο off ομως, πεφτει

Εικόνα

για μια εβδομαδα, γιατι απλα ο Αντωνης σας παρακαλεσε 2 φορες να επανελθετε..

:thnx για την κατανοηση..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

σήμερα έφτασε μία...πολύ μικρή λαβή...βέβαια αμφιβάλλω αν είναι αυθεντική γιατί δεν έγραφε τίποτα στο κάτω μέρος της κεφαλής...της έβαλα μια λαβή σιδερένια από μια κινέζικη μηχανή και όλα κομπλέ...με περσόνα μέσα έκοβε καλά είχα 1-2 κοψίματα λόγω σπυριών από παλιότερο ερεθισμό...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29432 times
Been thanked: 29599 times

Μάλλον πήρες την travel. Για δες την και πες μας ή ανέβασε φωτογραφίες.
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

travell? θα μπορούσε..δεν ξέρω όμως γιατί δεν είχε καν κουτί...11 ευρώ έκανε απ τον μιχαηλίδη...τωρα που την κοιτάζω καλύτερα δεν φαίνεται και τόσο καινούργια... εχει ψιλολερομένα τα άκρα της λαβής υποθέτω είναι το αλουμίνιο...κατα τα άλλα οκ..

υ.γ το μέγεθος της είναι όσο ένα απ τα μεσαία δάχτυλά μου
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”