Χωρίς λυση το πρόβλημα.
Μικρά πράγματα της μέρας που μας τσατίσανε!
- babkoug
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 11614 times
- Been thanked: 15173 times
Πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι βουλωμένο το κεντρικό φρεατιο προς την αποχέτευση. Το καλό πως ήρθε το συνεργείο σε 1 ώρα, όσο ακριβώς μου είχαν πει. Το κακό πως έδωσα 80€ χωρίς απόδειξη, σε μονοκατοικία για μισή ώρα δουλειά. Αλλά δε θα χρεωνόμουν την Επίσκεψη αν δεν τα βρίσκαμε στην τιμή, όπως με ενημέρωσαν από την Γραμματεία των αποφράξεων. Ρε γυναίκα πόσα παίρνεις την εφημερία, κανα 80άρι; Ναι κάπου τόσο, γιατί; Τίποτα εχω εδώ εναν συνάδελφό σου. Τι έφταιγε, ρωτάω τον γιατρό; Λίπη μου λέει δεν είχε κατι άλλο. Από τι, από τα φαγητά; Από τα σαπούνια κυρίως. 

Χωρίς λυση το πρόβλημα.
Χωρίς λυση το πρόβλημα.
Μπάμπης
Πρώτη μου ψύξη έβερ στο δεξί μπράτσο, χριστουγεννιάτικα, ύπνος χάλια και πόνος στο χέρι όπως κι αν σταθώ/κάτσω. Ούτε να πληκτρολογήσω. Γ@μ# τα υπουργεία μου.
- stratri1
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 1254 times
- Been thanked: 864 times
Είχα δυο κάλπες στην υπηρεσία, μέσα στα κουτιά τους (πλαστικό βαλιτσάκι μεταφοράς, με κουμπώματα και χεράκι), σαν καινούργιες.
Τις έδωσα στο σύλλογο, για τις εκλογές. Σήμερα γύρισαν πίσω οι κάλπες, τυλιγμένες με σελοτειπ!!!
Και μου λέει ο οδηγός που τις έφερε: Ρε φίλε, τα κουτιά τα πετάξανε!!! Δεν μπορείς να συνεννοηθείς.
Ευτυχώς ο άνθρωπος μάζεψε τις βίδες και τις έφερε όσο καλύτερα μπορούσε, αλλά το θέμα είναι αυτό: Δεν υπάρχουν άνθρωποι να συνεννοηθείς και να κάνουν το αυτονόητο. Η κοινή λογική είναι πολύ σπάνια στη μέρα μας (και δεν αναφέρομαι μόνο στο γεγονός με τις κάλπες).
Τις έδωσα στο σύλλογο, για τις εκλογές. Σήμερα γύρισαν πίσω οι κάλπες, τυλιγμένες με σελοτειπ!!!

Και μου λέει ο οδηγός που τις έφερε: Ρε φίλε, τα κουτιά τα πετάξανε!!! Δεν μπορείς να συνεννοηθείς.
Ευτυχώς ο άνθρωπος μάζεψε τις βίδες και τις έφερε όσο καλύτερα μπορούσε, αλλά το θέμα είναι αυτό: Δεν υπάρχουν άνθρωποι να συνεννοηθείς και να κάνουν το αυτονόητο. Η κοινή λογική είναι πολύ σπάνια στη μέρα μας (και δεν αναφέρομαι μόνο στο γεγονός με τις κάλπες).
- babkoug
- Εξειδίκευση
- 9
Ναι, άσε που κάποιους από αυτούς τους παντρευόμαστε κ δεν υπαναχωρούμε. Σουρεαλιστική Άβυσσος...
Μπάμπης
- Apostolos K
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 10452 times
- Been thanked: 8882 times
Λες και εισπνέω αμμοθύελλα είμαι σήμερα. Επίπεδα ξηρότητας ρινικής κοιλότητας σε βαθμό πόνου. Φοβάμαι να πάρω και αντιισταμινικό θα με ρίξει πάλι και θα σερνομαι. Δε σηκώνει το τηλ και ο ΩΡΛ....
- babkoug
- Εξειδίκευση
- 9
Τρίτη κ 13.
8:30 το πρωί φεύγει η Γυναίκα για δουλειά. 8:35 τηλέφωνο.
-Έλα Μωρό, σου έλειψα;
-Όχι τράκαρα, τι πρέπει να κάνω;
-Καλά έρχομαι.
(1-0 από τα αποδυτηρια, αλλά πηγαίνω)
Φτάνοντας βλέπω τον τρακαριστή.
-Γειά σας.
-Γεια σας. Ο πατέρας της είστε;
-Όχι ο Άντρας Της.
-Συγνώμη με μπέρδεψε η μάσκα.
(Εδώ αλλάξαμε άθλημα, νοκ άουτ στο πρώτο λεπτό αλά Τάισον ον χιζ πράιμ.)
Επίσης κολλάει κ το Οι λαμαρίνες φτιάχνονται, οι φάτσες δε φτιάχνονται.
Κ να εχω την Αναισθητη να γελάει.
Καλά έλεγε ο παππούς Πυρ, γυνή κ τσινιάρικο μουλάρι. Κ εγώ τα βρήκα όλα σε ένα..
-Έλα Μωρό, σου έλειψα;
-Καλά έρχομαι.
-Γειά σας.
-Όχι ο Άντρας Της.
Καλά έλεγε ο παππούς Πυρ, γυνή κ τσινιάρικο μουλάρι. Κ εγώ τα βρήκα όλα σε ένα..
Μπάμπης
- natnat
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 2676 times
- Been thanked: 4673 times
Όταν θα μπορούσε να πάρει κανείς για σημαντική δουλειά που έκανε για Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα 4 Blackland Blackbird, αλλά ο φορέας που εργάζεται δεν έχει το διοικητικό πλαίσιο/διαδικασία ώστε να πάρει νόμιμα και φορολογημένα αυτά τα χρήματα.
Οι υπόλοιποι εταίροι του προγράμματος τα μασουλάνε ήδη... Εγώ το έριξα ήδη στο γυαλό.

Οι υπόλοιποι εταίροι του προγράμματος τα μασουλάνε ήδη... Εγώ το έριξα ήδη στο γυαλό.

Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5633 times
Εγώ επειδή έχω πει : - Η μητέρα σας ; - Όχι η συζυγός μου. -babkoug έγραψε: ↑13 Σεπ 2022, 23:59 Τρίτη κ 13.
-Έλα Μωρό, σου έλειψα;
-Καλά έρχομαι.
-Γειά σας.
-Όχι ο Άντρας Της.

δεν ξαναμιλάω.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- qsplan
- Λύκειο
- 3
- Has thanked: 9873 times
- Been thanked: 7939 times
Είμαι στην ανταλλαγή, ευγενικών προς το παρόν, e-mails με τα παλληκάρια * στο makeup....
Λαμβάνω μήνυμα τους Κυριακάτικα βράδυ σχετικά με το παράπονο μου, τους ξαναστελνω διευκρινιστική απάντηση κι από τότε σιγή....
Κι ενώ περιμένω, μου έρχεται (πιθανώς αυτοματοποιημένο) e-mail, ώστε να αξιολογήσω την αγορά μου κλπ κλπ...
Oh really???????????????
Μάλλον από κάτι τέτοιες περιπτώσεις βγήκε το "τα ήθελε ο λωκος τους"...
* Βασικά, κοριτσάκια είναι, αλλά έχοντας τα αντερα να χειρίζονται παράπονα έχοντας μια προβληματική διαδικασία χειρισμού παραπόνων, τους μεταλασσει σε παλικάρια...
Λαμβάνω μήνυμα τους Κυριακάτικα βράδυ σχετικά με το παράπονο μου, τους ξαναστελνω διευκρινιστική απάντηση κι από τότε σιγή....
Κι ενώ περιμένω, μου έρχεται (πιθανώς αυτοματοποιημένο) e-mail, ώστε να αξιολογήσω την αγορά μου κλπ κλπ...
Oh really???????????????
Μάλλον από κάτι τέτοιες περιπτώσεις βγήκε το "τα ήθελε ο λωκος τους"...
* Βασικά, κοριτσάκια είναι, αλλά έχοντας τα αντερα να χειρίζονται παράπονα έχοντας μια προβληματική διαδικασία χειρισμού παραπόνων, τους μεταλασσει σε παλικάρια...

Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 14069 times
- Been thanked: 8958 times
Μπαμπη αλλο ενα θεϊκο ποστ σουbabkoug έγραψε: ↑13 Σεπ 2022, 23:59 Τρίτη κ 13.
-Έλα Μωρό, σου έλειψα;
-Καλά έρχομαι.
-Γειά σας.
-Όχι ο Άντρας Της.

Added in 6 minutes 8 seconds:
Μαλλον οταν ημουνα μικρος και μου ελεγε η μαμα μου οτι δεν αφηνουμε τσαντακια στο πισω καθισμα εγω μαλλον εβλεπα RTL μεσημεριατικα και αρμεγα τη σαυρα μου. Μου ανοιξανε σημερα το αμαξι στην παραλια (Λαγονησι) και πηραν κινητο (iPhone 11 Pro Max .... το Φεβρουαριο τελειωνα τις δοσεις .... αντε ξανα απο την αρχη

Ford Focus MkII f/l 2008