Αυτό ακριβώς! Γι αυτό είναι από τα αγαπημένα μου και τα 2!ΛΑΡΡΥ έγραψε:Στο ξέβγαλμα καταλάβαινα ότι κάτι υπήρχε στο πρόσωπο. Κάτι γλυστερό. Κάτι που μέχρι τώρα μόνο το la toja είχε.
Mitchell's Wool Fat soap ( και ΚΕΝΤ Soap )
- Δημήτρης
- Εξειδίκευση
- 15
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 181 times

- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Βαρατε οσο θελετε αλλα παρομοιο φιλμ αφηνει και το Williams (μπορει οχι τοσο γλιστερο οσο το MWF)
Εγω οσες φορες το εχω χρησιμοποιησει στο μπωλ δεν μου κανει καλο αφρο , ομως οταν κανω αφρο στο προσωπο κανει θαυματα.
Εγω οσες φορες το εχω χρησιμοποιησει στο μπωλ δεν μου κανει καλο αφρο , ομως οταν κανω αφρο στο προσωπο κανει θαυματα.
Το Ιασονας με Ο
-
- Νήπιο
- 13
- Been thanked: 35 times
Να σου πω την αμαρτία μου, προβατίλα μου θυμίζει και εμένα αλλά είπα να μη με παρεξηγήσετε :devilaris22 έγραψε:Επειδή πολλά εχουν ειπωθεί για το άρωμα του (στάνες , πρόβατα και άλλα χαριτωμένα) εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ το άρωμα του. Και οχι δεν μου βγάζει γαλατίλα. :megagrin
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Iasonas έγραψε:Εγω οσες φορες το εχω χρησιμοποιησει στο μπωλ δεν μου κανει καλο αφρο , ομως οταν κανω αφρο στο προσωπο κανει θαυματα.
Εγω αντιθέτως τον καλύτερο με διαφορά αφρό τον κάνω σε μπώλ. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτογραφίες να δείτε!
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Αρη οταν κανω αφρο στο μπωλ τρωω μεγαλο Χ , ο αφρος βγαινει πολυ foamy ειτε το κανω με την ιταλικη μεθοδο ειτε κανονικα (με πολυ προσοχη στο νερο) παλι τα ιδια αποτελεσματα εχω. Και να σκεφτεις οτι το εχω τριψει για να φορτωνει το πινελο και πιο γρηγορα.
Το Ιασονας με Ο
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Ιάσονα κάνω την Ιταλική μέθοδο και δεν μπορώ να πω οτι δίνω μεγάλη προσοχή στο νερό. Όπως βγάζω το πινέλο απο την κούπα που μουλιάζει, κατευθείαν αρχίζω το φόρτωμα. Όπως είπα θα ανεβάσω φωτογραφίες για να δείτε .
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Tsu
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 44 times
- Been thanked: 29 times
:hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1aris22 έγραψε:Επειδή πολλά εχουν ειπωθεί για το άρωμα του (στάνες , πρόβατα και άλλα χαριτωμένα) εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ το άρωμα του. Και οχι δεν μου βγάζει γαλατίλα. :megagrin
Κώστας
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Το σαπούνι το αγόρασα χθες με το μπωλ του και το βραδάκι έκανα την πρώτη δοκιμή. Νομίζω ότι όσα έχουν γραφτεί οι καλές κριτικές του, η δημιουργία αφρού ισχύουν και με το παραπάνω. Ο τρόπος που επέλεξα να κάνω τον αφρό μου, είναι στο πρόσωπο και όχι στο μπωλ μιας και ακολούθησα το βιντεο του Mantic ότι είναι πιο αποδοτικό και τελικά με δικαίωσε.
Το σαπούνι όταν το ανοίγεις έχει μια ιδιαίτερη μυρωδιά, δεν θα την χαρακτήριζα γαλατίλα ή κατί παρόμοιο προς το ουδέτερο θα έλεγα. Ο τρόπος του Mantic γνωστός, πινέλο και σαπουνι μουλιάζουν σε ζεστο νερό όχι καυτό και μετα τινάζοντας καλα το πινέλο να μην έχει πολύ νερό εκανα πολλές στροφές πάνω του με κλίση να έχει το μπωλ. Αμέσως βλέπω ότι παίρνει απο το σαπούνι και με ακόμα περισσότερες στροφές είναι ετοιμο για το πρόσωπο μου, στην αρχή ο αφρός είναι πηχτός μιας και δεν έχει πολύ νερό και βουτώντας το πινέλο (Omega 98) στο νερό και ξανά στροφές στο πρόσωπο μου. Ο αφρός που κάνει είναι απερίγραπτος, μαλακώνει τα γενια πάρα πολύ καλά, αλλα το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι μετά το ξύρισμα το πρόσωπο σου είναι πάρα πολύ μαλακό. Θα κάνω και άλλες δοκιμές και στο πρόσωπο για να το μάθω και πιο μετά στο μπωλ . Για μένα που είναι το πρώτο μου σαπούνι και δεν είχα κάνει ποτέ αφρό κατευθείαν στο πρόσωπο το βρήκα εύκολο στη δημιουργία του και τέλειο στην ενυδάτωση μετά το ξύρισμα. Οι δοκιμές συνεχίζονται...
Το σαπούνι όταν το ανοίγεις έχει μια ιδιαίτερη μυρωδιά, δεν θα την χαρακτήριζα γαλατίλα ή κατί παρόμοιο προς το ουδέτερο θα έλεγα. Ο τρόπος του Mantic γνωστός, πινέλο και σαπουνι μουλιάζουν σε ζεστο νερό όχι καυτό και μετα τινάζοντας καλα το πινέλο να μην έχει πολύ νερό εκανα πολλές στροφές πάνω του με κλίση να έχει το μπωλ. Αμέσως βλέπω ότι παίρνει απο το σαπούνι και με ακόμα περισσότερες στροφές είναι ετοιμο για το πρόσωπο μου, στην αρχή ο αφρός είναι πηχτός μιας και δεν έχει πολύ νερό και βουτώντας το πινέλο (Omega 98) στο νερό και ξανά στροφές στο πρόσωπο μου. Ο αφρός που κάνει είναι απερίγραπτος, μαλακώνει τα γενια πάρα πολύ καλά, αλλα το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι μετά το ξύρισμα το πρόσωπο σου είναι πάρα πολύ μαλακό. Θα κάνω και άλλες δοκιμές και στο πρόσωπο για να το μάθω και πιο μετά στο μπωλ . Για μένα που είναι το πρώτο μου σαπούνι και δεν είχα κάνει ποτέ αφρό κατευθείαν στο πρόσωπο το βρήκα εύκολο στη δημιουργία του και τέλειο στην ενυδάτωση μετά το ξύρισμα. Οι δοκιμές συνεχίζονται...
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 14057 times
- Been thanked: 8954 times
μετα απο καμποσες προσπαθειες για δημιουργια αφρου στο μπωλ και αφου δεν καταφερα τιποτα σκεφτομαι να δοκιμασω κατευθειαν στο προσωπο ..... θα ηθελα ομως ενα πινελο σχετικα μαλακο (ισως ασβου) γιατι με το γουρουνι που εχω τωρα οταν δοκιμασα face lathering ερεθιστηκα απο τις τριχες γιατι με τσιμπαγαν αρκετα .... το θεμα ομως με το ασβο ειναι οτι - ειδικα σε σκληρα σαπουνια οπως το Mitchell's - δεν φορτωνει ευκολα ... δεν ξερω τι να κανω και θελω τοσο πολυ να το δουλεψω το Mitchell's :cry :cry :cry
τι λετε λοιπον ???? ... με το ασβου θα καταφερω να κανω μαρεγκα ??? ... και αν ναι τι ασβου μου προτεινετε ??? .... Pure badger,Super badger/Best badger ή Silvertip badger
τι λετε λοιπον ???? ... με το ασβου θα καταφερω να κανω μαρεγκα ??? ... και αν ναι τι ασβου μου προτεινετε ??? .... Pure badger,Super badger/Best badger ή Silvertip badger
Ford Focus MkII f/l 2008
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Αλέκο με σωστή τεχνική μπορείς να κάνεις μαρέγκα με όλα τα πινέλα (με εξαίρεση κάποιο που να είναι πολύ floppy).
Το γουρούνι που χρησιμόποιησες πιο ήταν; το είχες μουλιάσει καλά; Είναι στρωμένο;
Το γουρούνι που χρησιμόποιησες πιο ήταν; το είχες μουλιάσει καλά; Είναι στρωμένο;
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ