Η άθληση ημέρας!
- christostz03
- Λύκειο

- 12
- Has thanked: 6352 times
- Been thanked: 9776 times
Συγχαρητήρια Απόστολε. Και εις ανώτερα. Μην το αφήσεις να ασχολείσαι όσο μπορείς αφού σου αρέσει τόσο πολύ.
Wet Shaving Rules !!!
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Ενά μετάλλιο σε έναν λαϊκό αγώνα δρόμου, ένα επίπεδο στο aikido, επιτεύγματα που για έναν τρίτο ακούγονται χωρίς ουσία για τον ερασιτέχνη αθλητή έχουν σημαντική ψυχολογική,αξία και του δίνουν κίνητρο να συνεχίσει την προσπάθεια.
Μπραβο Απόστολε!
ΥΓ παρόλο που έχω και τα τρία παιδια άρρωστα με γρίπη, έκλεψα 40' να τρέξω 6 χλμ.ψ
Μπραβο Απόστολε!
ΥΓ παρόλο που έχω και τα τρία παιδια άρρωστα με γρίπη, έκλεψα 40' να τρέξω 6 χλμ.ψ
Χάρης
- Lefty
- Δημοτικό

- 13
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 21 times
Απόστολε τα συγχαρητήρια μου.
Μπορεί να μην είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία άλλα και εγώ μετά από 14 χρονιά ξύπνησα και καταλαβαίνω ποσο δύσκολο είναι κάτι αν δεν το ξεκινήσεις από μικρή ηλικία.
Έτσι πήγα και εγώ για χαλαρά 6χλμ για να μην σκουριασουμε.
Μπορεί να μην είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία άλλα και εγώ μετά από 14 χρονιά ξύπνησα και καταλαβαίνω ποσο δύσκολο είναι κάτι αν δεν το ξεκινήσεις από μικρή ηλικία.
Έτσι πήγα και εγώ για χαλαρά 6χλμ για να μην σκουριασουμε.
- christostz03
- Λύκειο

- 12
- Has thanked: 6352 times
- Been thanked: 9776 times
Αέρας σήμερα και αρκετό κρύο, οπότε ποδηλασία ... yok !!!
Aντ'αυτού 5,5 χλμ έντονο περπάτημα ίσα ίσα να ζεσταθούμε λιγάκι !!!
Aντ'αυτού 5,5 χλμ έντονο περπάτημα ίσα ίσα να ζεσταθούμε λιγάκι !!!
Wet Shaving Rules !!!
-- Χρήστος --
-- Χρήστος --
- Lefty
- Δημοτικό

- 13
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 21 times
6χλμ γρηγορα για τα δικα μου δεδομένα με καινούριο προσωπικό ρεκόρ στα 5χλμ 29:44.
Μια παράκληση, μην με αφήνετε να γράφω μόνος μου σε αυτο το θέμα και νιώθω άσχημα. Δεν νομίζω να μην αθλείται κανένας άλλος.
Μια παράκληση, μην με αφήνετε να γράφω μόνος μου σε αυτο το θέμα και νιώθω άσχημα. Δεν νομίζω να μην αθλείται κανένας άλλος.
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Λευτέρη μπράβο για τις προσπάθειές σου. 29' 6χλμ ειναι παρα πολυ καλός χρόνος.
Δυστυχώς δεν είμαι ακόμα σε κατάσταση που να μπορώ να τρέξω και με αυτά που έχουμε τραβήξει με τις αρρώστιες φοβάμαι μην υποτροπιάσω. Θα περάσει καμία εβδομάδα ακόμα και βλέπουμε.
Δυστυχώς δεν είμαι ακόμα σε κατάσταση που να μπορώ να τρέξω και με αυτά που έχουμε τραβήξει με τις αρρώστιες φοβάμαι μην υποτροπιάσω. Θα περάσει καμία εβδομάδα ακόμα και βλέπουμε.
Χάρης