Σε λίγη ώρα και μετά απο 6χλμ τρέξιμο:
MWF
Omega 48
EJ 89
ASP (2)
Old Spice original
Το Ξύρισμα της ημέρας: Δεκέμβριος 2012
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Χάρης
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 1365 times
- Been thanked: 4912 times
- Σαπούνι Ξυρίσματος Williams Shaving Mug
- Πινέλο Ξυρίσματος SOC Bristle
- Straight Razor “C.Myers & Sons”
- ASL Brut
- Πινέλο Ξυρίσματος SOC Bristle
- Straight Razor “C.Myers & Sons”
- ASL Brut
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
-
NavalArchitect
Τετάρτη 26/12
Muehle R101 (pre-2011) & Gillette Platinum
Omega silvertip, genuine horn handle
Old Spice soap (vintage)
Farmacia SS Annunziata dal 1561 after shave lotion
Miller et Bertaux bois de gaiac EdP

Δεύτερη συνεχής μέρα που άλλαξα και ξυρίζομαι πλέον στο μπάνιο (ντουζ), πολύ ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Η λοσιόν 1561 είναι η μόνη που αφήνει το πρόσωπό μου τόσο μεταξένιο και καθόλου λαδωμένο (38 Ευρώ). Το συγκεκριμένο άρωμα της Μίλερ είναι πραγματικά πανέμορφο...
Το πινέλο κόστισε 120 Ευρώ, είναι αρκετά floppy αλλά κάνει καταπληκτική δουλειά με το face lather που το δουλεύω. Το σαπούνι αφήνει το πρόσωπο αλλά και τα χέρια πάρα πολύ σκληρά και σχεδόν αφυδατωμένα, γι'αυτό όμως υπάρχουν τα καλά after shaves και after shave balms.
Muehle R101 (pre-2011) & Gillette Platinum
Omega silvertip, genuine horn handle
Old Spice soap (vintage)
Farmacia SS Annunziata dal 1561 after shave lotion
Miller et Bertaux bois de gaiac EdP

Δεύτερη συνεχής μέρα που άλλαξα και ξυρίζομαι πλέον στο μπάνιο (ντουζ), πολύ ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Η λοσιόν 1561 είναι η μόνη που αφήνει το πρόσωπό μου τόσο μεταξένιο και καθόλου λαδωμένο (38 Ευρώ). Το συγκεκριμένο άρωμα της Μίλερ είναι πραγματικά πανέμορφο...
Το πινέλο κόστισε 120 Ευρώ, είναι αρκετά floppy αλλά κάνει καταπληκτική δουλειά με το face lather που το δουλεύω. Το σαπούνι αφήνει το πρόσωπο αλλά και τα χέρια πάρα πολύ σκληρά και σχεδόν αφυδατωμένα, γι'αυτό όμως υπάρχουν τα καλά after shaves και after shave balms.
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Νίκο με ενδιαφέρει, φαντάζομαι και τους άλλους, μια αναλυτικότερη παρουσίαση των εντυπώσεων σου απο τα καινούργια σου μαχαίρια, και περισσότερες πληροφορίες για από που τα αγόρασες, την κατάστασή τους κλπ. Οπως καταλαβαίνεις...ψιλόψάχνω για κάτι καινούργιο!ch2700 έγραψε:Πριν λιγο
Proraso Pre
Tobs lemon&lime cream
Semogue 2020
W&B Special 6/8
Avene after shave fluid
444
Floid
Τρια καταπληκτηκα περασματα με εξαιρετικο αποτελεσμα. By far η ναυαρχιδα των μαχαιριων μου.
Χάρης
- ch2700
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Σου ειχα στειλει πμ δεν το λαβες? οσο γα την περιγραφη δεν ημουν ποτε καλος στην εκθεση. Εγραφα παντα λιγα και τα υπολοιπα ελεγα οτι ενοουνταν. Επισης θα ηθελα να κανω δυο τρεις δοκιμες καθως και με τα παλια μου διοτι εχω την εντυπωση οτι η διαφορα που αισθανομαι ειναι απο το λουρι. Το σημερινο παντως μαχαιρι ειναι παλιοτερο απο τον φιλο μας niel.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- Antonis
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 14
- Has thanked: 30359 times
- Been thanked: 30840 times
Καλημέρα.
-Musgo Real sc
-VP badger brush
-Merkur 33C
-Feather (1)
-Insignia (Instinct) asl
:dance
-Musgo Real sc
-VP badger brush
-Merkur 33C
-Feather (1)
-Insignia (Instinct) asl
:dance
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
custom made brush malachite
ολλανδικό stick , δε θυμάμαι πως το λένε :megagrin
futur gold 4-3-2
feather (2)
aqua velva ASL
ολλανδικό stick , δε θυμάμαι πως το λένε :megagrin
futur gold 4-3-2
feather (2)
aqua velva ASL
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Τελευταίο ξύρισμα στην Θεσσαλονίκη πριν την κάθοδο στην Αθήνα... :megagrin
Safety razor Merkur 34c hd
Razor blade Feather (2#)
Shaving soap Art of Shaving (ευγενική χορηγία του συνονόματου :thnx αν και κανονικά θα έπρεπε να :!@#! γιατί μου ανάβει φωτιές και δεν με αφήνει να "αγιάσω" :lachtot :megagrin
Shaving brush Omega boar
ASL Old spice
ASB Korres
Πολύ καλό ξύρισμα αν και βιαζόμουν. Είχαμε να πάμε επίσκεψη , η σύζυγος είχε ντυθεί και εγω ακόμη ξυριζόμουν :megagrin .Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε :scream
... Τέσπα.... Αν και χτύπησα αφρό δεν μου βγήκε καλός και στο πρώτο πέρασμα δεν είδα κάτι ιδιαίτερο απο το σαπούνι. Στο μεταξύ είχε τελειώσει και ο αφρός και στο 2ο και 3ο πέρασμα το γύρισα σε Face lathering. Ο αφρός έγινε ποιοτικός και το σαπούνι άρχισε να δείχνει τις ιδιότητες του. Αφού κάνω κανα δυο ξυρίσματα ακόμη θα βγούν πιο ασφαλή συμπεράσματα!! :megagrin
Safety razor Merkur 34c hd
Razor blade Feather (2#)
Shaving soap Art of Shaving (ευγενική χορηγία του συνονόματου :thnx αν και κανονικά θα έπρεπε να :!@#! γιατί μου ανάβει φωτιές και δεν με αφήνει να "αγιάσω" :lachtot :megagrin
Shaving brush Omega boar
ASL Old spice
ASB Korres
Πολύ καλό ξύρισμα αν και βιαζόμουν. Είχαμε να πάμε επίσκεψη , η σύζυγος είχε ντυθεί και εγω ακόμη ξυριζόμουν :megagrin .Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε :scream
... Τέσπα.... Αν και χτύπησα αφρό δεν μου βγήκε καλός και στο πρώτο πέρασμα δεν είδα κάτι ιδιαίτερο απο το σαπούνι. Στο μεταξύ είχε τελειώσει και ο αφρός και στο 2ο και 3ο πέρασμα το γύρισα σε Face lathering. Ο αφρός έγινε ποιοτικός και το σαπούνι άρχισε να δείχνει τις ιδιότητες του. Αφού κάνω κανα δυο ξυρίσματα ακόμη θα βγούν πιο ασφαλή συμπεράσματα!! :megagrinΆρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 25669 times
- Been thanked: 7897 times
- SB Corsair Super Badger
- SC Castle Forbes Lime
- SR R41 - Ikon
- RB Feather (4)
- Bloc Osma