Yaqi tuxedo marble 24mm
Phoenix & Beau Imperial Rum
Rockwell 6s (R4)
Polsilver SI (3)
Epsilon Blue Mediterranean
Phoenix & Beau Imperial Rum
Rockwell 6s (R4)
Polsilver SI (3)
Epsilon Blue Mediterranean
Να σας πω και εγώ λίγα λόγια για το δικό μου ξύρισμα. Αρχικά είμαι εκνευρισμένος με το κινητό μου γιατί το έβγαλα βίντεο για το κανάλι και το χαζό κόλλησε και δεν το αποθήκευσε...
Σήμερα ήταν η τρίτη χρήση της polsilver και με την rockwell 6s (R4) ταίριαξαν υπέροχα. Πιο ταιριαστή η ρύθμιση 4 από την 3 για γένια περίπου 1,5 ημέρας. Το σαπούνι Imperial Rum ταιριάζει πολύ ωραία αρωματικά με αυτή την περίοδο, φορτώνει και γλιστρά απίστευτα εύκολα. Δύο περάσματα έκανα με μηδαμινά μερεμέτια, μέχρι και bull frog δοκίμασα σε δύο δύσκολα σημεία μου στο λαιμό σχετικά κόντρα στην φορά χωρίς να με ερεθίσει ή να αισθανθώ την λεπίδα περίεργα. Τώρα, μετά από ένα δίωρο νιώθω το δέρμα μου απίστευτα απαλό και καθαρό ακόμα και στα δύσκολα σημεία. Δεν θέλω να προτρέχω αλλά πιστεύω έχω βρει ένα πολύ καλό, ασφαλές και αποτελεσματικό συνδυασμό ξυραφιού και λεπίδας. Το epsilon όπως και προχθες δεν έκαψε πολύ, ούτε εμφάνισε κοκκινίλες όπως έκανε την προηγούμενη εβδομάδα.
Προσπάθησα τις φωτογραφίες να τις κάνω πιο καλλιτεχνικές γιατί μερικοί από εσάς εδώ πέρα ανεβάζετε λες και είστε τίποτα επαγγελματίες φωτογράφοι.