Muhle R41 2013 **Current

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times

Εγώ Γιώργο μόνο όταν είμαι σέ άδεια πού έχω χρόνο καί γένια ημερών !!
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Kill Bill
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 51 times
Been thanked: 261 times

Να πω και εγώ την άποψη μου για την μηχανή.
Με μια λέξη αποτελεσματική!!! Επιθετική; Τόσο όσο πρέπει. Δεν είναι μια μηχανή που θα φοβίσει από την επιθετικότητα της ώστε να σε απωθήσει να την χρησιμοποιήσεις. Είναι εύκολη στον χειρισμό και με τον αναμενόμενο σεβασμό ξυρίζεσαι άνετα αποτελεσματικά και κόντρα εάν θέλεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εικόνα
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

Για ένα πέρασμα με την φορά που έχουν τα γένια (wtg) είναι τέλεια και για καθημερινό ξύρισμα.για κάθε μέρα και κόντρα (atg) το θεωρώ πολύ δύσκολο.σε μένα τουλάχιστον δεν ταιριάζει και ας λατρεύω την συγκεκριμένη μηχανή.
Άβαταρ μέλους
Kill Bill
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 51 times
Been thanked: 261 times

Για κάθε μέρα ούτε εγώ θα πάω κόντρα με αυτή την μηχανή. Για περισσότερων ημερών γένια δεν έχω θέμα εγώ τουλάχιστον την θεωρώ επιθετική τόσο όσο για τα γούστα μου. Για καθημερινό σπάνια πάω κόντρα και όταν το κάνω σε καθημερινό ξύρισμα με ρυθμιζόμενη τις περισσότερες φορές.
mangelasakis
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 152 times
Been thanked: 612 times

Την επόμενη φορά παιδιά θα ξυριστώ με την ίδια λεπίδα το μισό πρόσωπο με r41 και το άλλο μισό με rex ambassador σε ρύθμιση απο 4 και πάνω για να κάνω comparison γιατί όπως είπα και πιο πριν από το πρώτο ξύρισμα η αίσθηση της λεπίδας μου φάνηκε πιο έντονη στην ambassador παρά στην r41. Απλά δεν ξυρίστικα και με την ίδια λεπίδα οπότε ίσως να φταίει και αυτό.
Άβαταρ μέλους
SrTv
Συντονιστής
Συντονιστής
4
Has thanked: 4490 times
Been thanked: 5021 times

Την αγόρασα σήμερα, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Είχα ακούσει διάφορα, λέω σιγά θα της συμπεριφερθώ σαν μια lord l6 που έχω. Άλλωστε ξυριζόμουν από μικρός με σαβέτα. Δυο ημερών γένια, καινούρια Perma Sharp, πρώτη φορά το MWF (καλή πρώτη εντύπωση και κανένα θέμα αφρισμού) και αρχίζω. Τα θέρισε αλλά με δάγκωσε καλά :violence-chainsaw: :angry-extinguishflame: . Στα υπόλοιπα σημεία τη σεβάστηκα και έδωσε ένα ξύρισμα βαθύ σαν της σαβέτας και με λιγότερο κόπο. Το βαμπίρ μπαίνει σε δοκιμαστική περίοδο ώστε να γνωριστούμε καλύτερα γιατί περιμένω πολλά και καλά ξυρίσματα μαζί της.
Άβαταρ μέλους
Algebar
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 17365 times
Been thanked: 19141 times

Καλοξύριστη η R41 !!!
Είναι η πιο αποτελεσματική μηχανή που έχω και από τη μικρή εμπειρία μαζί της εάν δεν πιέσω καθόλου, πάω σχετικά αργά και βάλω κοφτερή λεπίδα θα μου δώσει ένα βαθύ και απολαυστικό ξύρισμα.
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
SrTv
Συντονιστής
Συντονιστής
4

@Algebar Ευχαριστώ! Είναι από τις λίγες φορές που παρά την «αιματηρή» εμπειρία της γνωριμίας μας θέλω να τη συνεχίσω.
Άβαταρ μέλους
SrTv
Συντονιστής
Συντονιστής
4

Δεύτερη προσπάθεια με feather #2 αυτή τη φορά και το υπόλοιπο σύνολο το ίδιο (Παπουτσάνης, MWF, Μενούνος 10). Δεύτερη φορά που χρησιμοποιώ τη feather γενικότερα. Γένια δυο ημερών γιατί ανυπομονούσα να την χρησιμοποιήσω ξανά, δεν κρατήθηκα. Κανένα κόψιμο, σχεδόν κανένας ερεθισμός. Και ένα σπυράκι που είχα έμεινε ανέγγιχτο. Δυο περάσματα και κάτι μερεμέτια μετά. Η δεύτερη που ήταν κάθετα στα γένια συναγωνίζεται επ άξια κόντρα με κοινά ξυραφάκια ή τη LORD που έχω. Βέβαια είχα κατεβάσει ταχύτητα και τη σεβόμουν, ίσως και παραπάνω από όσο έπρεπε αλλά κάπου εκεί που είπα ότι αργώ συνειδητοποίησα πως απολαμβάνω τη διαδικασία. Νομίζω πως με ηπιότερες λεπίδες δεν αποδίδει.
Άβαταρ μέλους
SrTv
Συντονιστής
Συντονιστής
4

Επανέρχομαι στο θέμα R41 μετά από ένα περίπου μήνα. Καλοκατασκευασμένη μηχανή, αν και δεν έχω εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Η εικόνα που μου δίνει όμως με κάνει να έχω αυτή την εκτίμηση. Για το σκοπό που την ήθελα και την επέλεξα (γένια πολλών ημερών χωρίς να ταλαιπωρούμε με απανωτά περάσματα) είναι ότι πρέπει. Το ελάττωμα που βλέπω εγώ είναι η μικρή λαβή της. Μπορεί να φταίει η αρχή που έκανα με τη Lord L6 ή τα Bic 1 που χρησιμοποιούσα εκτός της σαβέτας αλλά δεν πείθομαι με αυτό.

Λέω να συμφωνήσω με τη γνώμη πολλών εδώ και να αντικαταστήσω τη λαβή. Σκέπτομαι την αγορά μιας R89 Grande ώστε στην καλύτερη να ανταλλάξω χερούλια ή να χρησιμοποιώ μόνο της Grande και αν με βολέψει η κεφαλή της R89 να αφήσω τη Lord στο εξοχικό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”