Τα πάλμολιβ μου τα φέραν από Αγγλία αλλά και εδώ τα πήρα 1,5 ευρώ..όπως και να χει είναι καλή η τιμή του Cella.Και οι ιδιότητές του. Στο άρωμα στάθηκα πιο πολύ και είχα κάποιες ενστάσεις για το πόσο μου αρέσει ή και εν γένει.Πρέπει να σε ξετρελαίνει το πικραμύγδαλο για να το βρείς απίστευτο.
Επι τη ευκαιρία το καλύτερο σαπούνι σε ιδιότητες ως τώρα για μένα ήταν το dovo ,σαπούνι που όμως είναι πολύ πιο ακριβό απο το Cella και έχει και λανολίνη(με ότι σημαίνει αυτό για κάποιους).Πάντως το Cella το πλησιάζει αρκετά.
Cella
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- digibill
- Λύκειο

- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Δοκίμασα χτες cella με πινέλο χοίρου. Διαπίστωσα πως στον χοίρο αφρίζει ευκολότερα με face lathering (αντί για μπολ) και έπειτα το άρωμα που μένει στο πινέλο είναι όμορφο, σκέτο αμύγδαλο (στον ασβό μου μετά το ξύρισμα έμενε μια περιργη οργανική μυρωδιά, η οποία πιθανώς να οφείλεται στο ότι ο ασβός μου δεν έχει ξεμυρίσει ακόμη εντελώς, σε συνδυασμό με το tallow της cella).
Η ξυριστική εμπειρία.... απλά υπέροχη.
Η ξυριστική εμπειρία.... απλά υπέροχη.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Σε αυτό οφείλεται Βασίλη , στο οτι δεν ξεμύρισε τελείως ο ασβός. Μόλις ξεμυρίσει το ασβοπίνελο θα μυρίζει όπως το εκάστοτε σαπούνι ή κρέμα που θα χρησιμοποιείς. Βέβαια κάποια σαπούνια και κρέμες αφήνουν εντονότερη μυρωδιά στο πινέλο σε σχέση με άλλα.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- dimitris
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
To κύριο συστατικό του Cella έγινε veggie?
:bigeek :bigeek :bigeek :bigeek :bigeek
Αν είναι έτσι, καλύτερα να στοκάρουμε τούβλα.
Edit: Το δεύτερο συστατικό είναι όντως tallow.
:bigeek :bigeek :bigeek :bigeek :bigeek
Αν είναι έτσι, καλύτερα να στοκάρουμε τούβλα.
Edit: Το δεύτερο συστατικό είναι όντως tallow.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitris την 12 Ιουν 2014, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Δημητρη , το δευτερο συστατικο του δεν ειναι tallow;
Το Ιασονας με Ο
-
nikos.a
Επίσης προστέθηκε και το συντηρητικό Tetrasodium EDTA. Τώρα γιατί το κάνουν αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω... Τουλάχιστον μένει το tallow.
Δεν σκάω... Έχω στοκάρει
Δεν σκάω... Έχω στοκάρει
- Vulcan
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 143 times
- Been thanked: 184 times
Τα γνωστά κόλπα του marketing και της βιομηχανικής παραγωγής. Απορώ γιατί δεν καταλαβαίνουν το τόσο απλό... "Όταν έχεις μία καλή συνταγή που πουλάει ΔΕΝ την αλλάζεις για κανέναν λόγο".
Αλλαγή συνταγής = νέο προϊόν = συνήθως πάει άπατο και μετά ψάχνουν γιατί έπεσαν οι πωλήσεις....
Αλλαγή συνταγής = νέο προϊόν = συνήθως πάει άπατο και μετά ψάχνουν γιατί έπεσαν οι πωλήσεις....
-
Ηλίας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 5740 times
- Been thanked: 5633 times
H λογική σκέψη είναι κύριο γνώρισμα των vulcans όχι των γήινων. 
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- Petros.Mp
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Σύγκρινα τα παλια συστατικά με τα νέα και το μόνο που έχει προστεθεί είναι το EDTA συντηρητικό, ελπίζω να μην έχει αλλάξει προς το χειρότερο γιατί είναι αγαπημένο μου...
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
-
nikos.a
Kαλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα τελικά. Η μόνη διαφορά που μπορώ να διακρίνω, όπως προείπα, είναι το Tetrasodium EDTA, το οποίο το έχουν πάρα πολλά σαπούνια, ακόμη και κορυφαία. Δεν παύει βέβαια να είναι συντηρητικό. Όμως, δεν έβγαλαν το tallow, όπως κάποιοι άλλοι. Θεωρώ ότι το κάνουν αυτό λόγω του ότι άμα μείνει το Cella κιτρινίζει και ίσως χάνει λίγο από το άρωμα.