Kropp 11/16"
Semogue Owners Club Bristle
Cella
Taylor of Old Bond Street, Eton College ASL
Face Lather
Neil Miller-2.5"Latigo Leather
WTG, XTG & ATG (neck)
Omega 98
Dr Harris malborough
Friodur 5/8
Thayers
Aqua Velva
Myrsol Emulsion
Χαιρομαι που ενα μαγικο μαχαιρι οπως αυτο εχει δυδιμο αδελφο. Και χαιρομαι που ο ιδιοκτητης του αδελφου ειναι φιλος και ετσι μπορει και αυτος να νιωσει την απολαυση που προσφερουν τα αδελφια. Διοτι απολαυση που δεν μοιραζεται ειναι μιση.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
SB Semogue 2020
SS Stirling Barbershop
SR Schick N
RB Schick
ASL Φάων Μύρτιλο & Σανδαλόξυλο
Η Schick, το έχω ξαναπεί, είναι ιδανική για καθημερινό απροβλημάτιστο ξύρισμα και η vintage λεπίδα ακούραστη, αντέχει πολλά ξυρίσματα.
Πρώτες εντυπώσεις από το ASL θετικές, καλή συμπεριφορά, καλή ενυδάτωση, ωραίο γλυκό ανατολίτικο άρωμα το οποίο δεν έχει διάρκεια (για άλλους καλό, για άλλους κακό). Περισσότερα μετά από μερικές ακόμη δοκιμές.
Schick Injector N2
Schick blade
Simpson The Duke 2 best
La Toja stick
Pashana
Οσο παει και "στρωνει" το Duke στα γουστα μου. Τωρα για το La Toja - παροτι εξακολουθω να πιστευω οτι υπερτερει στα σημεια εναντι των αλλων 2 Δαυιδ - βλεπω το χερι μου που παει πολυ πιο ευκολα στο Arko ή στο Palmolive - και αυτο λογικα ειναι καταλυτικο στο ποιο απο τα 3 ειναι το καλυτερο. Anyway.