Σαββατιατικο βραδινο ξυρισμα, και ηταν το πιο απολαυστικο της ζωης μου, γιατι η πρωτη δοκιμη στο Ethos - Sándalo Artistico F Base (δειγμα δωρακι του Ανδρεα
@Vavous ) εδειξε οτι ηταν απλα απο τις καλυτερες βασεις που εχω χρησιμοποιησει, αλλα βασικα λογω της λεπιδας που χρησιμοποιησα.
Νομιζω δεν εχω κανει πιο τελειο ξυρισμα και αυτο οχι γιατι δεν εμεινε τριχα ουτε για δειγμα με 3 περασματα (WTG, XTG, ATG) και buffing, αλλα γιατι αυτο συνδυαστηκε με μηδεν ερεθισμο, κατι που επαληθευσε το Alum που δεν ετσουξε ακομα και στα δυσκολα σημεια του λαιμου, που μαλιστα επεμεινα και εκει με buffing.
Αυτο οφειλεται στην Personna "Lab Blue" λεπιδα, που μου εδειξε τα δειγματα της και στο προηγουμενο ξυρισμα με αυτην.
Θα δοκιμασω παλι με την αγαπημενη μου μπλε astra τετοιο ξυρισμα υπο τις ιδιες συνθηκες, για να αποφασισω αν θα της παρει την πρωτη θεση η Personna "Lab Blue".
Το μονο κακο ειναι οτι τη βρισκω μονο στην Αμερικη.
Κατά τα άλλα, τέλειο άρωμα after shave tobs sandalwood και μετά Κερκίνη Witch Hazel κι έδεσε το γλυκό.

SOTN
► Εμφάνιση spoiler
Saturday 27/7/2024
- Time: Night
- Beard: 2,5 Days
- Razor: Blackland Blackbird Titanium Polished CC w/ 85mm handle w/ Titanium Polished Stand
- Blade: Personna "Lab Blue" (#2)
- Brush: Maseto Manchurian Silver Tip Badger 26mm w/ Oumo Metal New Chubby Defender Handle
- Accessories: Dscosmetic Deluxe Chrome Stand ds003 32mm, Skull Mug, Yaqi Shaving Bowl AB018
- Pre Shave: Shower, PAA CUBE 2.0 Slick Scentless
- Shaving Soap: Ethos - Sándalo Artistico F Base
- Alum: Osma Tradition Alum Stone
- After Shave Lotion: Taylor of Old Bond Street - Sandalwood
- After Shave Balm: KEPKINH Artisan Soapery - Witch hazel Facial Toner
- Passes: 3 (WTG, XTG, ATG) + buffing
- Duration: 30'
- Outcome: BBS
- Irritation: 10/10
- Post Shave: 10/10
- Overall Rating: 10/10
Σπύρος Δέλτα.