Καλησπέρα σε όλους!
Έφαγα πολλή βροχή σήμερα όλη μέρα, οπότε χωρίς σκέψη είπα να δοκιμάσω για πρώτη φορά το - άκρως "χειμερινό" - Angel...
- P/S: Τίποτα.
- SS:
Grooming Department - Angel.
- SB:
Kent BLK8 Silvertip.
- SR:
Maggard Slant -
MR8 λαβή -
Voshkod TC λεπίδα.
- A/S:
Thayers Witch Hazel Aloe Vera Formula Unscented.
Εξαιρετικό σαπούνι το Angel. Είναι η βάση με το λίπος αρνιού, (ανάμεσα σε πλείστα άλλα καλούδια...).
Το πιο "διψασμένο" σαπούνι που έχω χρησιμοποιήσει, περισσότερο κι από T&S, και αρκετά απαιτητικό όσον αφορά το χρόνο που χρειάζεται για να πετύχεις την τέλεια υφή αφρού.
Το άρωμά του είναι ίσως το πιο δύσκολο να περιγραφεί από όλα όσα έχω χρησιμοποιήσει: είναι μια μείξη "κολώνιας" και βρεγμένου χώματος, σε συνδυασμό με κάτι από δάσος... καλά, έτσι κι αλλιώς ο καθένας θα μυρίσει κάτι διαφορετικό σ' αυτό. Είναι
πολύ δυνατό όσο είναι στεγνό, γίνεται λίγο πιο δυνατό μόλις το βρέξεις, λιιιιγο πιο δυνατό όσο ξυρίζεσαι και άλλο τόσο πιο δυνατό στο πινέλο μετά το ξύρισμα... Προβλέπω ότι το πινέλο θα μυρίζει ακόμα και μετά από επαναλαμβανόμενα ξυρίσματα με άλλα σαπούνια.
Αυτό είναι και το μοναδικό του μειονέκτημα. Προστασία και γλίστρα λίγο κατώτερη των T+S, εκεί που λάμπει όμως είναι στο post shave.
Μετά από κόντρα επαναλαμβανόμενα περάσματα χωρίς αφρό, η αίσθηση που σου αφήνει όταν τελειώσεις είναι σαν να μην έχει περάσει λεπίδα από το πρόσωπό σου. Σ' αυτόν τον τομέα ξεπερνάει και το Νο1 μου, ωστόσο στο σύνολο μένει πίσω, αφενός λόγω δυσκολίας παραγωγής αφρού και αφετέρου λόγω υπερβολικά δυνατού αρώματος.
Εξυπακούεται βέβαια ότι είναι σαπούνι που έχει θέση στο rotation και θα τιμηθεί δεόντως από Νοέμβρη και μετά (αυστηρά με συνθετικό πινέλο όμως!).
Καλό μας ξημέρωμα!