Το ξύρισμα της Ημέρας: Ιούλιος 2018

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30321 times
Been thanked: 41496 times

Rex Ambassador @3,5 - 2
Gillette Sharpedge
Custom Wildwest με APShave knot
Barrister & Mann Reserve Spice soap, asl

Εικόνα

Με την κοφτερή κίτρινη Ζιλέτ η ρύθμιση κατέβηκε λίγο. Η μηχανή, όντως ασχημούλα* που λέει κι ο Tony, μου έχει ταιριάξει απόλυτα. Η κατασκευή είναι άριστη, λίγο πιο ογκώδης από την κλασσική Merkur 34, το αποτέλεσμα βαθύ και γλυκό και ακριβώς λόγω του ότι είναι ρυθμιζόμενη την προσαρμόζεις επιτόπου ανάλογα με την λεπίδα που έχεις, το σαπούνι, την σκληρότητα του νερού, την λιπαρότητα της επιδερμίδας (χειμώνα / καλοκαίρι). Δύσκολο να την βαρεθεί κανείς αφού προσφέρει τέτοια ποικιλία και ποιότητα. Μου φαίνεται θα την δώσω την Rockwell 6s, η Ρεξ την εκτόπισε σε όλους τους τομείς. Γιατρέ ακούς;

Το σαπούνι που πήρα σε δείγμα απο τον Shavedash είναι άριστο και κανείς δεν θα μετανιώσει την αγορά του. Η μυρωδιά είναι αυτή του παλιού Old Spice, δεν μένει για πολύ ώρα πάνω μας, προτιμώ το αντίστοιχο Stirling Spice για την μυρωδιά το οποίο όμως υπολείπεται σε φινέτσα του Μπάριστερ.

* οι ασχημούλες και οι στρουμπουλούλες δεν δίνουν όμως το καλύτερο; (ξύρισμα λέμε)
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6048 times

Καλημέρα,
κάπως έτσι κι εγώ όπως τα γράφει ο Ανδρέας ***, μετά από ξυρίσματα όπως (και) το σημερινό,
με την επιφύλαξιν πάντα δοκιμής κάποιας άλλης που θα πάρει ίσως τα σκήπτρα από την Futur,
η "Φιουσούρ" έχει από καιρό μερίδιο "ροτέϊσο" 98%. (Πώς λέμε "μεδίδιο αγοράς", να κάπως έτσι.)
Το σκέφτομαι κάποια στιγμή κι εγώ να τις δώσω όλες τις άλλες, ή έστω τις περισσότερες εξ αυτών.
(Γιατί να τις τρώει το σκοτάδι του συρταριού, ενώ μπορεί σε κάποιον άλλον να κάτσουν τέλεια...)

Futur @6
Perma-Sharp Super #6 :think: alea jacta est, 100στάδα σύντομα
PinoCellaProraso Mix ss
Omega 65
Korres
Proraso πρασινο :romance-hearteyes:

*** Έτσι, έτσι, να γράφουμε και τις ρυθμίσεις :D
GeorgeBest έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:06 QSHAVE[4-3] με Feather#2
Στη φωτό η Q είναι στο έξι ή έτσι με φαίνεται;; :think:
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30321 times
Been thanked: 41496 times

Καταλάβαμε κ. Νώντα μας. Ήταν φωτογραφική η διάταξη. :) :handgestures-salute:
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dr.Takero
Λύκειο
Λύκειο
8
Has thanked: 6908 times
Been thanked: 7555 times

Vavous έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 07:27 Με την κοφτερή κίτρινη Ζιλέτ η ρύθμιση κατέβηκε λίγο. Η μηχανή, όντως ασχημούλα που λέει κι ο Tony, μου έχει ταιριάξει απόλυτα. Η κατασκευή είναι άριστη, λίγο πιο ογκώδης από την κλασσική Merkur 34, το αποτέλεσμα βαθύ και γλυκό και ακριβώς λόγω του ότι είναι ρυθμιζόμενη την προσαρμόζεις επιτόπου ανάλογα με την λεπίδα που έχεις, το σαπούνι, την σκληρότητα του νερού, την λιπαρότητα της επιδερμίδας (χειμώνα / καλοκαίρι). Δύσκολο να την βαρεθεί κανείς αφού προσφέρει τέτοια ποικιλία και ποιότητα. Μου φαίνεται θα την δώσω την Rockwell 6s, η Ρεξ την εκτόπισε σε όλους τους τομείς. Γιατρέ ακούς;
Έχω γαϊδουρινή υπομονή... :sad-bored:

Καλημέρα Κύριοι!

Πριν λίγους μήνες πούλησα την R41 γιατί ήθελε γένια >3 ημερών και εγώ ξυριζόμουν συνέχεια με 2 ημερών οπότε η μηχανή καθόταν στα σκοτάδια. Ε, από τότε που την έδωσα ξυρίζομαι κάθε 4-5 ημέρες...

Χθες το βράδυ:
Πρη Merambelo oil (συνεχίζει δυνατά!)
S&M Aqua di Titania
Simpsons Duke 3
Φιουσούρ + Dorco (Salonika Steel) 8)
Osma alum
Old Spice Whitewater + 444 gel
1. Εκεί που λέω ότι όλα τα πινέλα μου τα ευχαριστιέμαι έρχεται ο ΔΟΥΚΑΣ και μου κόβει μια φάπα. Τι αίσθηση έχει ο άτιμος...
2. Δεν μου είχε γεμίσει το μάτι η Φιουσούρ. Χθες έκανε για πλάκα μπιμπιες και δίδαξε. Ρύθμιση 4,2,1 (του μπαρμπέρη).
3. Ωραία η DORCO!
Let the music play
Άβαταρ μέλους
captain_hx
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10
Has thanked: 16281 times
Been thanked: 16450 times
Επικοινωνία:

Καλημέρα αγαπητοί φίλοι
  • Yintal (Maggard V3A clone}
  • Schick DE blade
  • Ωmega 651 silvertip
  • Grooming Department *δείγμα
  • Σπιτίσια λοσιόν με αλόη βέρα
Εικόνα
ΗΛΙΑΣ

Instagram

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Ilias-G
Δημοτικό
Δημοτικό
7
Has thanked: 5684 times
Been thanked: 3923 times

Καλημέρα σε όλους.

Προχτές
PS Papoutsanis aromatics Lavender
SS Nivea shaving stick
SB Omega S-10018
SR Lord L6 / SuperMax super platinum
ASL Nivea cool kick

Σήμερα.
PS Papoutsanis Glycerine yellow
SC Noxzema sensitive
SB Omega S-10018
SR Gillette Blue II
ASL Cien Ice (mentholated)

Καλή συνέχεια!
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6048 times

Ανδρέα [mention]Vavous[/mention] και για άλλους ξεχασιάρηδες το έγραψα :)
Υπάρχουν αρκετοί και με SLim, Fatboy, Variant, Rockewll, Μαύρες Καλλονές που το ξεχνούν ;)

Όσο για αυτή τη Ρο 41 που αποτελεί (και αυτή) αντικείμενο του πόθου όλο με αποθαρρύνετε οι
έχοντες την. Για καθημερινή ή 2 ημερών την ήθελα (Βλέπετε την ΦΙουσούρ στο 6 την αντέχω, έτσι;;;)
4 και 5 μέρες δεν αντέχω αξύριστος, Φαγουρίζουν και μοιάζω σαν ναυαγός, αλλά και 70 χρονώ plus++ :doh: :(

[mention]Dr.Takero[/mention] λίγο δίκιο το έχω, δέν το έχω; Ότι σαν τη ΦΙουσούρ ΔΕΝ έχει;; :D

Προστέθηκε μετά από 9 λεπτά 39 δευτερόλεπτα:
Ερώτηση: Οι μπιμπιές τί είναι;;
Άβαταρ μέλους
Andreas_M
Νήπιο
Νήπιο
11
Been thanked: 21 times

Περίμενα μερικές δοκιμές για να γράψω..
Μπάνιο και conditioner μαλλιών όπως λέει ο mantic59 αντί για άλλο προαριστο εφόσον δεν έχω, σαπούνι tabac απο Μπάμπη φόρτωμα Ω97 και face lathering.. Πρώτες εντυπώσεις πολύ ωραίος αφρός σε σχέση με άλλα εισαγωγικά σουπερ-μαρκετ που ειχα δοκιμάσει, άρωμα όμως απλό που θυμίζει σαπονομπαρα καραβάκι, όχι άσχημο απλά περίμενα κάτι άλλο.
Πιάσιμο για πρώτη φορά μηχανής de της ej89 με feather φρεσκο όπως έρχεται.

Και έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
Με ένα πέρασμα δίχως πίεση βαθύτερο ξύρισμα από biv metal και το αποκορύφωμα splash με floid vigoroso και σχεδόν δεν κατάλαβα ότι είχε οινόπνευμα (νόμιζα ήταν ξεθυμασμενο η δεν ξέρω τι) πολύ καλή εντύπωση. Ένα πέρασμα μεινανε ελαφριες ατελειες.

3-4 ξυρίσματα μετά έχω να πω πως το απολαμβάνω πλέον, ξεκίνησα και 2ο 3ο πέρασμα και κόντρα μερικές φορες (τώρα ετσουξε το vigoroso χαχα).
Νομίζω πως η λεπίδα κόβει καλύτερα την πρώτη φορά και οχι την δεύτερη που λένε κάποιοι.
Μαθαίνω γωνιές ακόμα, χτες πχ από μυτη προς αυτιά στο μουστάκια έκοψα το χείλος μου μόνο που ακούμπησα την κεφαλή στην περιοχή..

(Ίσως έγραψα πολλά με συγχωρείτε εάν ναι)
Άβαταρ μέλους
the_greek_shaver
Νήπιο
Νήπιο
7
Has thanked: 3378 times
Been thanked: 2640 times
Επικοινωνία:

[mention]Andreas_M[/mention] Edwin Jagger και feather λένε ότι είναι πολύ καλός συνδυασμός. Εμένα μην με ρωτάς γιατί δεν τα πάω καλά με τις feather... :confusion-shrug:

Με εξάσκηση θα μπορείς να κάνεις πολύ ωραία ξυρίσματα και χαίρομαι που από την αρχή επένδυσες σε ωραία δοκιμασμένα προϊόντα και δεν τα τσιγκουνεύτηκες σαν εμένα. Το floid, το tabac, το omega και η edwin όλα είναι πολύ ωραία εργαλεία και θα σε φτάσουν για πολλούς μήνες. Εκτός και αν διαφθαρείς και εσύ και αρχίζεις να "δοκιμάζεις" νέα σαπούνι, πινέλα και μηχανές! :confusion-helpsos:
Άβαταρ μέλους
captain_hx
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10
Has thanked: 16281 times
Been thanked: 16450 times
Επικοινωνία:

[mention]Νώντας[/mention] διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις σου συμπεραίνω πως σου αρέσουν τα επιθετικά/κοφτερά εργαλεία(;) και εφόσον ανέχεσε την Φιουσουρ στο 6 για καθημερινή χρήση, θα είσαι ΟΚ και με την Ρο41 για καθημερινή χρήση.
Νώντας έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 10:34Ερώτηση: Οι μπιμπιές τί είναι;;
Στο χωριό μου το λένε BBS :)
ΗΛΙΑΣ

Instagram

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”