Dimitri's City Spring
Razorock Plissoft
Claymore Single Edge
Feather Pro Guard (5)
Speick ASL
Razorock Plissoft
Claymore Single Edge
Feather Pro Guard (5)
Speick ASL

1) Να συνηθίσω το βάρος της
2) Να συνηθίσω τη σωστή γωνία
3) Η μη χρησιμοποίηση των Super Pro.
Οι Super Pro, δεν είναι οτι δε ξύριζαν καλά, απλά ήθελαν αρκετή προσοχή σε συνδυασμό με το βάρος της μηχανής. Έψαχνα αυτή τη παραπάνω γλυκύτητα και άνεση, και τις βρήκα στις Pro Guard. Κακώς, είχα επηραστεί από κριτικές στο Αγγλικό φόρουμ, που έλεγαν οτι είναι πολλή ήπια η Claymore με οτιδήποτε εκτός των Pro Super. Δε συμφωνώ καθόλου, αρκεί να βρει κάποιος τα κουμπιά της μηχανής, ώστε να πάρει τα μέγιστα απο εκείνη.
Τρία περάσματα+ ελάχιστα touch up (και αν χρειαστούν), για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.Αυτό που μου αρέσει σε αυτές τις λεπίδες, είναι οτι μπορώ και κάνω κόντρα σε σημεία που δε τολμάω καν, με οτιδήποτε άλλο έχω χρησιμοποιήσει.
Το μόνο που θα άλλαζα είναι, είναι οτι θα την ήθελα λίιιγο πιο επιθετική, ωστέ να πάρω το αποτέλεσμα που θέλω με λιγότερα περάσματα. Όχι για λόγους ερεθισμών, αφού εαν τη χρησιμοποιείς σωστά, δεν ερεθίζεσαι ούτε με άιτηση! Παίρνουν σειρά οι Feather Professional για δοκιμή και εκεί θα βγει η τελική ετυμηγορία. Ενώ στην αρχή ήμουν 50-50 αν θα την κρατήσω, τώρα οι πιθανότητες έχουν πάει 80-20 υπέρ στο να τη κρατήσω. Εξαρτάται, από το πως θα μου κάτσουν οι Professional. Tελικές δοκιμές λοιπόν, και θα ξαναγράψω για αυτή τη μηχανάρα στο δικό της νήμα.
City Spring! Aκόμα ένα εξαιρετικό σαπούνι του Δημήτρη. Οι ιδιότητες γνωστές και χιλιοειπωμένες, οπότε θα σταθώ σε ένα σημείο που δεν αναφέρεται πολύ. Αυτό που γουστάρω με τα χίλια σε ένα σαπούνι, είναι η "γλίτσα" που θέλω να αφήνει ανάμεσα στα περάσματα. Το θεωρώ εξαιρετικής σημασίας και δείχνει πολλά για ένα σαπούνι. Σαφώς και ισχύει το παραπάνω στα σαπούνια του Δημήτρη. Η λεβάντα που είχα, είναι το πρώτο σαπούνι που μου τελειώνει και όπως βλέπετε αντικαταστάθηκε αμέσως!
Τέλος, λίγα λόγια για το άρωμα. Όντως είναι αρκετά ήπιο και χάνονται οι νότες των εσπεριδοειδών που έχει χρησιμοποιήσει ο Δημήτρης. Σε μια φάση, την ώρα που ξέβγαζα τον αφρό, μου ήρθε στη μύτη μια νότα πορτοκαλιού. Θα τονίσω όμως, οτι συνολικά, το σαπούνι βγάζει μια εξαιρετική μυρωδιά καθαριότητας και φρεσκάδας.Είμαι λάτρης του αρώματος των εσπεριδοειδών, οπότε εύχομαι κάποια στιγμή, να πετύχεις καλύτερα το άρωμα που είχες στο μυαλό σου, Δημήτρη. Να σημειώσω και να ενημερώσω, οτι λίγο που έχω ασχοληθεί με το θέμα αρωμάτων, γνωρίζω πολύ καλά, οτι η αρωματοποιία, είναι μια τέχνη πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη, που απαιτεί χρόνο, κόπο και χρήμα.
Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλους!