Polsilver Super Iridium

Άβαταρ μέλους
mitsos
Λύκειο
Λύκειο
9
Has thanked: 4009 times
Been thanked: 6277 times

Άντε και διαολίζομαι....
"Aut viam inveniam aut faciam "
Άβαταρ μέλους
gstriftos
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 2144 times
Been thanked: 1616 times

Το Allegro στέλνει Ελλάδα;
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
filman
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
6
Has thanked: 13382 times
Been thanked: 5835 times

Δεν θυμάμαι πρέπει να τους έστειλα email και η τιμή των μεταφορικών ήταν εξωφρενική. Θα το ψάξω και θα σας πω.

Προστέθηκε μετά από 54 λεπτά 39 δευτερόλεπτα:
Μόλις ειδα ένα site από Πολωνία με τιμή για τις 100 λεπίδες στα 9,8€ Και μεταφορικά 7,8€. Του έστειλα μήνυμα για επιβεβαίωση και περιμένω.
Μήπως γνωρίζει κάποιος το συγκεκριμένο κατάστημα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 07 Δεκ 2020, 03:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλώ να ενσωματώνεις τα link σε κάποια λέξη. Το πως γίνεται αυτό μπορείς να το δεις στις συχνές ερωτήσεις στην υπογραφή μου. Φιλικά, Αντώνης.
Φίλιππος
Galiniotis
Νήπιο
Νήπιο
6
Has thanked: 253 times
Been thanked: 331 times

@filman και αυτά που είναι από το πολωνικό μαγαζί δεν γράφουν super iridium στη λεπίδα πάνω!

Added in 8 minutes 16 seconds:
Και αυτές ίδιες λεπίδες με polsilver είναι.😎
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre ... 3526135755
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30454 times
Been thanked: 41555 times

viewtopic.php?f=68&t=6157

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις.
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
filman
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
6
Has thanked: 13382 times
Been thanked: 5835 times

@Tony μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς την διαφορά από τις κανονικές;
Η διαφορά είναι στην αναγραφή πάνω στην λεπίδα super iridium;
Φίλιππος
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13866 times

Καλημέρα Φίλιππε,

Αν ήταν μόνο η έλλειψη της αναγραφής super iridium, δεν θα με πείραζε καθόλου, όμως μιλάω για διαφορές όπως,
η γενική αίσθηση που δίνει στο πρόσωπο, και τα πατήματα της, απουσιάζει η γλυκύτητα της αυθεντικής καθώς κόβει και λιγότερο.

Τις δοκίμασα μαζί στο ίδιο ξύρισμα, με δύο ίδιες DE, αν και ήμουν σίγουρος ήθελα να δω ποσό κοντά είναι.

Απέχουν αρκετά θα έλεγα, εφόσον οι Super Iridium είναι η καλύτερη λεπίδα μου, αν έπρεπε να έχω μόνο μία λεπίδα,
σίγουρα αυτή θα ήταν η Polsilver Super Iridium, θέλω να πω πως τις ξέρω και με ξέρουν καλά, οπότε δεν έκανα λάθος.

Δεν είναι ότι δεν ξυρίζουν, θα μπορούσα να ξυριστώ άνετα και μ' αυτές, αλλά σε κάποια σημεία, καταλαβαίνεις την διαφορά,
πχ: με πλάγια φορά που είναι κόντρα για εμένα, με τραβούσαν, και στα jhook που κάνω εκεί ποια 'φώναζαν' τρανταχτά.

Τώρα πως είμαι σίγουρος ότι οι δικές σου δεν είναι αυθεντικές; Δεν είμαι σίγουρος, αλλά δεν πιστεύω και στις συμπτώσεις.
Η απουσία super iridium, είναι μία πρώτη ένδειξη, η barbercompany είναι άλλη μία, και το μούτρο μου το τελειωτικό χτύπημα.

Όταν με το καλό τις δοκιμάσεις, κάνε έναν κόπο και πες μας τις δικές σου εντυπώσεις. :)
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Άβαταρ μέλους
DAK
Δημοτικό
Δημοτικό
8
Has thanked: 236 times
Been thanked: 567 times

Με τις polsilver γνωριστηκα το 2012,οταν ξεκινησα να ξυριζομαι με safety razor.απο τοτε εγιναν οι αγαπημενες μου.δεν στοκαρα ποτε μεγαλες ποσοτητες καθως μεχρι το 2017 δοκιμαζα οτι λεπιδα υπηρχε στην ελλαδα.πριν απο 1,5 χρονο και αφου εμαθα οτι σταματει η παραγωγη τους παραγγειλα απο ebay δυο κατοσταδες!Δυστυχως οπως διαπιστωσα χθες που τις ανοιξα για πρωτη φορα ειναι fake.δεν γραφουν super iridium πανω οπως οι γνησιες!εχω ξενερωσει.θα τις δοκιμασω βεβαια και αν δεν μου κανουν θα χαριστουν.σημερα θα κανω παραγγελια τις wizamet super iridium που λενε οτι ειναι ιδιες με τις polsilver!
YOU 'LL NEVER WALK ALONE!!
Άβαταρ μέλους
tasos72
Λύκειο
Λύκειο
8
Has thanked: 13923 times
Been thanked: 17009 times

Τα ιδια και γω, βεβαια οι λεπίδες ειναι παραδόξως(?) ΠΟΛΥ καλες ! :confusion-shrug:
Σήμερα μάλιστα που ξαναξυρίστηκα με αυτές , έδωσαν ενα απροβλημάτιστο, απαλο και όμορφο ξύρισμα.
Εχουν λιγο παραπανω τραχυτητα και τραβηγμα απο τις super iridium αλλα ειναι καλες overall...
Άβαταρ μέλους
DAK
Δημοτικό
Δημοτικό
8
Has thanked: 236 times
Been thanked: 567 times

Τριτο ξυρισμα σημερα με τις μαιμου polsilver!Δεν εχουν σε καμια περιπτωση την γλυκαδα των γνησιων.τραβανε καπως και ειναι λιγο τραχιες,ειδικα στο πρωτο ξυρισμα.Πρεπει παντως να ομολογησω οτι εκανα ενα ωραιο απαλο ξυρισματακι χωρις κοψιματα και ερεθισμους.μαλλον θα της κρατησω.εχω 300 απο αυτες παναθεμα με!η μηχανη που χρησιμοποιησα ηταν η parker variant!
YOU 'LL NEVER WALK ALONE!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “To ξυραφάκι”