Το Ξύρισμα της ημέρας: Φεβρουάριος 2013
Τρίτη 19/2
Dorco Pace XL (#2 και νομίζω είμαστε οκ)
Omega No. 98
Valobra Menthol σε μπωλ Fresh Line Zeus shaving soap
D.R. Harris Arlington after shave
Prada Infusion D'Homme after shave balsam

Χωρίς να είναι πάρα πολύ πηκτό το lather που έκανα, το Dorco κόλλαγε αρκετές φορές, και γενικά θέλει αργά και σταθερά (εγώ κάνω γρήγορες κινήσεις). Το απρόσμενο ήταν ότι 24 ώρες μετά το χθεσινό ξύρισμα, τα γένια είχαν μεγαλώσει περίπου στο 90% από όσο μεγαλώνουν κατόπιν ενός ξυρίσματος με DE, δηλαδή πάρα πολύ καλή διάρκεια.
Προσωπικά θεωρώ το Dorco cartridge razor πολύ καλό για αυτό που κάνει, το ξύρισμα είναι απροβλημάτιστο, εύκολο, αποτελεσματικό. Στα πλην, το ότι πρέπει να το πηγαίνεις πάνω στο πρόσωπό σου αργά, πιό αργά από DE, γιατί αλλιώς περνά και βλέπεις ότι παραμένει σαπούνι, το υψηλό κόστος και το ότι δεν μου αρέσει να κρατώ τη λεπίδα/ξυραφάκι/cartridge πάνω από 1-2 φορές (κάτι το οποίο ανεβάζει το κόστος χρήσης ακόμη περισσότερο).
Καλή μέρα σε όλους.
Dorco Pace XL (#2 και νομίζω είμαστε οκ)
Omega No. 98
Valobra Menthol σε μπωλ Fresh Line Zeus shaving soap
D.R. Harris Arlington after shave
Prada Infusion D'Homme after shave balsam

Χωρίς να είναι πάρα πολύ πηκτό το lather που έκανα, το Dorco κόλλαγε αρκετές φορές, και γενικά θέλει αργά και σταθερά (εγώ κάνω γρήγορες κινήσεις). Το απρόσμενο ήταν ότι 24 ώρες μετά το χθεσινό ξύρισμα, τα γένια είχαν μεγαλώσει περίπου στο 90% από όσο μεγαλώνουν κατόπιν ενός ξυρίσματος με DE, δηλαδή πάρα πολύ καλή διάρκεια.
Προσωπικά θεωρώ το Dorco cartridge razor πολύ καλό για αυτό που κάνει, το ξύρισμα είναι απροβλημάτιστο, εύκολο, αποτελεσματικό. Στα πλην, το ότι πρέπει να το πηγαίνεις πάνω στο πρόσωπό σου αργά, πιό αργά από DE, γιατί αλλιώς περνά και βλέπεις ότι παραμένει σαπούνι, το υψηλό κόστος και το ότι δεν μου αρέσει να κρατώ τη λεπίδα/ξυραφάκι/cartridge πάνω από 1-2 φορές (κάτι το οποίο ανεβάζει το κόστος χρήσης ακόμη περισσότερο).
Καλή μέρα σε όλους.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29313 times
- Been thanked: 29441 times
-KENT ss
-Omega 11137
-Merkur 34C
-Bic Chrome Platinum (1)
-4711 asl
-L'oreal Men Expert Hydra Sensitive
Άλλο ένα super ξύρισμα.
-Omega 11137
-Merkur 34C
-Bic Chrome Platinum (1)
-4711 asl
-L'oreal Men Expert Hydra Sensitive
Άλλο ένα super ξύρισμα.
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Καλημέρα,
Πινέλο Dovo Fine Badger
Μηχανή EJ89L
Σαπούνι Dovo eucalyptus
Λεπίδα Bolzano
ASL ZIRH
Πινέλο Dovo Fine Badger
Μηχανή EJ89L
Σαπούνι Dovo eucalyptus
Λεπίδα Bolzano
ASL ZIRH
if you have a great shave you have a great day
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Χθές βράδυ..
Merkur 34c HD
Feather (1#)
Tabac ss
Semogue 2000
ASL 4711
ASB Aqua di parma
Face lathering και πολύ καλό ξύρισμα. Το μόνο αρνητικό είχε να κάνει με αυτήν την βρ#@κολλα που που εχουν μέσα οι Feather και προσπαθώντας να βγάλω την λεπίδα απο το χαρτάκι της έκοψα το δάχτυλο μου :ranting2
Merkur 34c HD
Feather (1#)
Tabac ss
Semogue 2000
ASL 4711
ASB Aqua di parma
Face lathering και πολύ καλό ξύρισμα. Το μόνο αρνητικό είχε να κάνει με αυτήν την βρ#@κολλα που που εχουν μέσα οι Feather και προσπαθώντας να βγάλω την λεπίδα απο το χαρτάκι της έκοψα το δάχτυλο μου :ranting2
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
Έτσι μπράβο. Όπως πάντα απαρατήρητη ως προιόν αλλά κατ'ουσίαν καταπληκτική κρέμα/σαπούνι. Η ύπαρξή της με κάνει να μη νοιάζομαι καθόλου που σταμάτησαν την SMN με λανολίνη.Giannis έγραψε: ...
Σαπούνι Dovo eucalyptus
...
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Proraso pre
Simpsons Bekerley
Nanny's soft soap
Feather AC SS Blade pro
IK ASB

Ειχατε δικιο το ΙΚ ειναι καταπληκτικο. Η μυρωδια φευγει γρηγορα και απροφατε και γρηγορα. Δεν εβαλα AsL γιατι ηθελα να δω την συμπεριφορα του και η αληθεια ειναι οτι εχει την τελεια ισοροπια ενυδατωσης.
Simpsons Bekerley
Nanny's soft soap
Feather AC SS Blade pro
IK ASB

Ειχατε δικιο το ΙΚ ειναι καταπληκτικο. Η μυρωδια φευγει γρηγορα και απροφατε και γρηγορα. Δεν εβαλα AsL γιατι ηθελα να δω την συμπεριφορα του και η αληθεια ειναι οτι εχει την τελεια ισοροπια ενυδατωσης.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Κωνσταντίνε , είναι όντως εξαιρετική.NavalArchitect έγραψε:Έτσι μπράβο. Όπως πάντα απαρατήρητη ως προιόν αλλά κατ'ουσίαν καταπληκτική κρέμα/σαπούνι. Η ύπαρξή της με κάνει να μη νοιάζομαι καθόλου που σταμάτησαν την SMN με λανολίνη.Giannis έγραψε: ...
Σαπούνι Dovo eucalyptus
...
Τελευταία την χρησιμοποιώ με μεγαλύτερη συχνότητα γιατί έχει εξάμηνη διάρκεια μετά το άνοιγμα.
Παρόλο βέβαια που το εξάμηνο έχει παρέλθει, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
if you have a great shave you have a great day
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Και ούτε προκειται να εχει προβλημα Γιάννη. Το πολύ πολύ να ξεθυμανει λίγο το αρωμα
Άρης