Tabac Original (ss & asl)
Muhle R41 Traditional
Gillette Silver Blue
Omega 10098
Με την R41 τα έχουμε βρει τέλεια, όπως και αυτή με την Silver blue στο δικό μου πρόσωπο και γένια. Το Tabac, το οποίο φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, είναι ένα από τα σαπούνια που έχω και το χέρι μου πάει αβίαστα κάθε φορά σε αυτό. Ξύρισμα με Tabac δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ, σε κανένα επίπεδο.
Καλή συνέχεια και καλά ξυρίσματα σε όλους!
Σημερινό σεταπ με
PreShave Proraso red
Stirling - Mountain man ss
Yaqi professional red 26mm synth
Parker R97
Gillette Rubie blade #1
Speick Sensitive asb
Pinaud Clubman Bay Rum asl
Τρία περάσματα και σήμερα (πιθανώς φορτώνω χωρίς αύριο), αλλά μάλλον σήμερα το παρακανα στα μερεμετια με αποτέλεσμα να προκύψουν ψιλοερεθισμοι κι αυτό το υπέροχα μαζοχιστικό τσούξιμο από το after shave...
Οι λεπίδες σιγά σιγά ξεκαθαρίζουν.... Ήδη οι Minora και σήμερα οι Rubie, έχουν περάσει στο 2ο γκρουπ...
Με βλέπω τελικά να μένω μόνο με τις Feather και τις μαύρες Gillette 7o'clock...
.'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος
Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
- Truefitt & Hill Preshave Oil
- Denim Original sc
- Yaqi Ocean
- Blackland Vector
- Schick Proline P-30 [5]
- 444
- Denim Original asl
Πρώτη για το πινέλο σήμερα, μπορώ να πω ότι με εξέπληξε πολύ θετικά. Το φοβήθηκα αρχικά λόγω μεγέθους και knot, αλλά αποδείχτηκε τρίχα πολύ απαλή (σαν χάδι) με ικανοποιητικό backbone. Παρότι 28-άρης ο θύσανος, δεν ανοίγει υπερβολικά στο πρόσωπο ενώ την τρίχα δεν την αισθάνεσαι καν. Είναι θα έλεγα ένας "αγαθός γίγαντας", για όσους θυμούνται τον Βλαντίμιρ Πετρόβιτς Τκατσένκο!
Πεθύμησα Denim και γύρισα πίσω στα τιμημένα 80's. Είχα να δουλέψω την Denim από το 2014-2015 που είχα πάρει αρκετές τότε και θυμήθηκα πόσο καλή είναι για την κατηγορία της (super market). Άρωμα χαρακτηριστικό άλλης εποχής, περιμένω να κάνουν την εμφάνισή τους ο Michael Knight και ο MacGyver και πάμε για κανένα Ballantine's!