Έχουμε αγώνα αύριο, φορτώθηκαν και άλλα project στην ομάδα, θα έχουμε ματσάκι με το boss και επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου μου, οπότε ετοιμάστηκα και εγώ.
Custom synthetic 24/52
ToOBS sandalwood cream
Colonial General SS
Schick proline
Sudsy soapery sandalwood and citrus
ToOBS sandalwood asl
Αυτός ο θύσανος παίζει πολύ ωραία στα 52mm τελικά.
ο καιρός μας τα έχει κάνει λίγο μουτι φέτος τον Απρίλιο.... παλευουμε να δουμε λιγο άνοιξη και να μυρίσουμε τις ανθισμένες νερατζιές
σημερα λοιπον που κάπως ηρεμησαν τα κρυα, ειπα να μπω σε mood πασχαλιάτικου season
σαπούνι Honeysuckle PAA
κεφαλή Muhle R89 + IKON LE handle
Lord Platinum λεπίδα
πινέλο δικό μου με θυσανο premium silvertip
asl Speick
Edt Acqua di Parma Essenza
αψογο ξύρισμα τριών περασμάτων - ευωδίες μεσογειακής άνοιξης και δόξα σοι ο Θεός
τα Lord (ευγενική χορηγία άγγλου πελάτη), είναι καταπληκτικά... πολύ ανώτερα των Astra ας πούμε που τα εχω σαν μια σταθερά στο ξυρισμά μου... αποτελεσματικά και γλυκά, μου δίνουν καλό ξύρισμα άνευ ερεθισμών... αγαπώ...
Σαπούνι: Synergy
Πινέλο : men's only
Ξυράφι: ERN 1166
Aftershave : Cuba
Ωραίο ξύρισμα αν και είχα καιρό να πιάσω μαχαίρι. Δύο περάσματα wtg και πεντακάθαρο πρόσωπο (όχι bbs αλλά είπα να μην πάω atg μετά από τόσο καιρό μακριά από μαχαίρια).
Paradigm SE Ti | Feather AC Pro (#3) Mühle XL Silvertip Fibre V2.0 Tabac
To Paradigm είναι αυτό που θα με κάνει να μείνω με 1-2 ατσάλινα το πολύ, συν 2-3 Edwin Jagger DE89 για εναλλαγή αλλά και (για ιστορικούς λόγους) λίγα Merkur. Είναι αυτό που πιθανότατα σηματοδοτεί το τέλος αυτής της όμορφης αλλά κουραστικής διαδρομής.
Καλησπερα σας! Merkur 33C/Perma Sharp
Τα ξυραφακια ισως τα καλυτερα που εχω δοκιμασει εως τωρα. Εχουμε ακομα δρομο φυσικα..
Δοκιμαστηκε στο 'ευκολο' μαγουλο ενα περασμα η Wilkinson Classic με τα ομονυμα ξυραφακια και χωρις υπερβολες ξυρισε ανετα και καλα! Δεν ξερω αλλα μου φανηκε μαλλον πιο ευκολη η γωνια της, ισως επειδη την δοκιμασα στο ευκολο σημειο μου. Στο επομενο θα δοκιμαστει ολικο ξυρισμα. Omega 49 Trufitt&Hill Cream Sandalwood
Δειγματακι, μου ζητησε περισσοτερο νερο απο την ToOBS αλλα μου εδωσε καλυτερο γλιστρημα και σταθερη πηκτικοτητα κατα την διαρκεια. Floid Black asl σταθερο, μου αρεσει πολυ! Truefitt&Hill Sandalwood asb δειγματακι, καλη απορροφητικοτητα και ωραιο για τα γουστα μου αρωμα!