- Williams sc
- Merkur 41c
- Mach3 #9 Eίμαι(?) καλά Γιατρέ μου!

- Πινέλο Muhle 81H3 Pure Badger
-ΑSL DR Harris Alrington+ Vifrex
Το Turtleship είναι από τα ελάχιστα σαπούνια που τελείωσα!Σήμερα έφτασε η σειρά του Turtle Ship "Te Java" για δοκιμή και με κερδίσε από την πρώτη στιγμή.
To fougere τους έχει μέσα μια γενναία δόση σανταλόξυλο και είναι άψογο.Μιλάω για το wholly kaw vegan.Vavous έγραψε: ↑11 Οκτ 2017, 19:31Το Turtleship είναι από τα ελάχιστα σαπούνια που τελείωσα!Σήμερα έφτασε η σειρά του Turtle Ship "Te Java" για δοκιμή και με κερδίσε από την πρώτη στιγμή.
Τα Tallow & Steel μου φαίνεται όμως πως είναι αυτόν τον καιρό τα καλύτερα αρτιζάναλ. Περιμένω απο μέρα σε μέρα και ένα Wholly Kaw που τα παινεύουν πολύ. Για να δούμε.
Σήμερα όμως το Tabac μου έφτιαξε την μέρα...
Τηλέμαχε το Fougere Bouquet με tallow περιμένω.rhtoras έγραψε: ↑11 Οκτ 2017, 20:48To fougere τους έχει μέσα μια γενναία δόση σανταλόξυλο και είναι άψογο.Μιλάω για το wholly kaw vegan.Vavous έγραψε: ↑11 Οκτ 2017, 19:31Το Turtleship είναι από τα ελάχιστα σαπούνια που τελείωσα!Σήμερα έφτασε η σειρά του Turtle Ship "Te Java" για δοκιμή και με κερδίσε από την πρώτη στιγμή.
Τα Tallow & Steel μου φαίνεται όμως πως είναι αυτόν τον καιρό τα καλύτερα αρτιζάναλ. Περιμένω απο μέρα σε μέρα και ένα Wholly Kaw που τα παινεύουν πολύ. Για να δούμε.
Σήμερα όμως το Tabac μου έφτιαξε την μέρα...