Pannacrema Nuàvia Blu

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
lozioditalia
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 150 times
Been thanked: 1049 times

Οι σκέψεις και τα σχόλιά σας είναι σωστά, συμφωνώ μαζί σας.
Επιτρέψτε μου να γράψω κάτι πιο συγκεκριμένο για την εκτίμησή μου που είχα παραλείψει.
Τα τελευταία δύο χρόνια μόνο στην Ιταλία, έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον άλλα δύο χειροποίητα σαπούνια στο ίδιο εύρος τιμών με τη Nuavia, ας πούμε ότι βρισκόμαστε σε αυτό το εύρος τιμών ανεξάρτητα από τη φροντίδα της συσκευασίας.
Αυτό ισχύει για την Ιταλία αλλά και διεθνώς, ειδικά στην Αμερική και την Ευρώπη.
Γνωρίζω βεβαίως ότι τον τελευταίο χρόνο, ίσως τα τελευταία δύο χρόνια, οι πωλήσεις της Nuavia είχαν μειωθεί δραματικά, όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα που προέκυψαν μετά την πανδημία του Covid-19 και τον πόλεμο στην Ουκρανία με την επακόλουθη αύξηση του τιμές .
Κάποια στιγμή ο χρήστης κουράζεται να βλέπει τη φροντίδα και την ομορφιά ή την αισθητική του μπολ, της νότας με την παρουσίαση και κοιτάζει μόνο το σαπούνι, επομένως, στην ίδια τιμή, προσανατολίζεται στον ανταγωνισμό.Imho φυσικά.Ίσως το γεγονός ότι πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια η Nauvia είχε αλλάξει το δοχείο, την ποσότητα του σαπουνιού και μείωσε ελαφρώς την τιμή, να ήταν ένδειξη ότι κάτι άλλαζε στην αγορά του χειροποίητου σαπουνιού ξυρίσματος.
Κρυφό περιεχόμενο
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Άβαταρ μέλους
τασος9322
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
8
Has thanked: 7797 times
Been thanked: 7371 times

αλλαξε και την συσταση των σαπουνιων της. εμενα τουλαχιστον οι παλιες nuavia με εκαιγαν
κατα τον δαιμονα εαυτου
Άβαταρ μέλους
lozioditalia
Νήπιο
Νήπιο
4

Αν κατάλαβα καλά, δεν σου άρεσε η παλιά φόρμουλα της Nuavia;
Κρυφό περιεχόμενο
Άβαταρ μέλους
τασος9322
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
8
Has thanked: 7797 times
Been thanked: 7371 times

πολυ σωστα, στις παλιες nuavia τα αρωματα ηταν τοσο εντονα που με εκαιγαν. Τοσο εντονο αρωμα δεν εχω ξανασυναντησει

Added in 7 minutes 57 seconds:
Εικόνα
κατα τον δαιμονα εαυτου
Άβαταρ μέλους
Drioannis
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 41 times
Been thanked: 134 times

Το συγκεκριμένο σαπούνι είναι από τ' αγαπημένα μου. Έχει φοβερό άρωμα που κρατάει και εξαιρετικές ιδιότητες. Έχω και το πράσινο με αντίστοιχες ιδιότητες αλλά όχι αντίστοιχο άρωμα...ευχάριστο όμως.

Η τιμή όμως τσιμπάει...
fusarium
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
2
Has thanked: 8205 times
Been thanked: 7576 times

Φίλε μου το νουάβια μπλε είναι σαπούνι με απίθανο άρωμα, ίσως όχι για την εποχή που διανύουμε και τους θερινούς μήνες, αλλά απο το Φθινόπωρο και μετά είναι 'απο αλλού φερμένο'. Προσωπικά δεν δυσκολέυομαι στην δημιουργία αφρού (γιατί έχουν ειπωθεί διάφορα) και σημειώνω ότι έχει πολύ καλό ποστ.

Αγόρασα πριν λίγους μήνες ένα βάζο απο την τελευταία (μάλλον) παρτίδα και το καταναλώνω λίγο - λίγο.

Νομίζω υπάρχει ακόμα στην ελληνική αγορά, οπότε αν μπορέσεις να το μυρίσεις για να βεβαιωθείς, στο συστήνω ανεπιφύλακτα.

Πρόκειται για πολύ αξιόλογο σαπούνι.
Άβαταρ μέλους
lozioditalia
Νήπιο
Νήπιο
4

Ήλπιζα να αγοράσω τα τελευταία κομμάτια του Nuavia Nera, αλλά προς έκπληξή μου όταν έλειπαν μόνο δέκα κομμάτια, ο ιστότοπος με τις λέξεις θα επιστρέψουμε σύντομα εξαφανίστηκε, ενημερώνουμε τον ιστότοπό μας.

αυτό σημαίνει αντίο Nuavia pannacrena :confusion-waiting:
Κρυφό περιεχόμενο
Άβαταρ μέλους
andreop
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 14570 times
Been thanked: 15939 times

Κρίμα, ένα σημαντικό κεφάλαιο στο παραδοσιακό ξύρισμα έκλεισε οριστικά.
Παναγιώτης
Άβαταρ μέλους
lozioditalia
Νήπιο
Νήπιο
4

Είναι περίεργο γιατί ο ιστότοπος έχει μια δήλωση που λέει "Θα επιστρέψουμε σύντομα. Ενημερώνουμε το κατάστημα και θα επιστρέψουμε σύντομα". Πριν από αυτήν την ενημέρωση, ο ιστότοπος είχε ακόμα λιγότερο από δέκα σαπούνια nuavia nera και πολλά aftershave διαθέσιμα. Ωστόσο, επιβεβαιώνεται ότι μια εποχή παραδοσιακού ξυρίσματος με σαπούνια pannacrema που κράτησε μια δεκαετία φτάνει στο τέλος της.
Κρυφό περιεχόμενο
Άβαταρ μέλους
lozioditalia
Νήπιο
Νήπιο
4

Δεν είναι ξεκάθαρο τι θέλουν να κάνουν αν επιστρέψουν στην παραγωγή και την πώληση επειδή στην ιστοσελίδα λέει "Θα επιστρέψουμε σύντομα. Ενημερώνουμε το κατάστημα και θα επιστρέψουμε σύντομα. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας. "

Εικόνα

Ίσως ενημερώσουν τον ιστότοπο για να πουλήσουν τα πιο πρόσφατα σαπούνια και aftershave με περισσότερες προσφορές και χαμηλή τιμή. Δεν είναι γνωστό τι θα γίνει με την ιστοσελίδα Pannacrema.
Κρυφό περιεχόμενο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”