Mitchell's Wool Fat soap ( και ΚΕΝΤ Soap )

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Και εγώ όπως ο Δημήτρης χρησιμοποιώ την Ιταλική μέθοδο για facelather, σκυμενος πανω στον νεροχυτη κ ας τρεχουν ζουμιά.
Θα πώ όμως και κάτι άλλο και ας με πάρετε με τις ντομάτες...
Το MWF ηταν απο τα πρωτα 2-3 σαπούνια που πήρα κ παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπιζα βλ. Στεγνωμα πανω στο πρόσωπο μου, μου άρεζε πολύ.
Πλέον δεν μου αρέσει.
Οταν εχω tabac- SMN -AdP - AoS- Old Spice (vintage)- Dr harris- boelis- cella- la toja κλπ που κάνουν το ιδιο καλό αφρό και το σημαντικότερο ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, (ασχετα απο την σκληροτητα του νερού) θα κάθομαι να ασχολούμαι με το MWF να μου βγάζει την ψυχή;
Άρης
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Doc είσαι τυχερός που δεν έχουμε ντομάτες :!@#! :beah2 :megagrin Συμφωνώ ως προς το ενα σκέλος εν μέρει οσον αφορά την δημιουργία αφρού ,χωρίς να λεω βέβαια οτι το MWF είναι το δύσκολο σαπούνι (ναι ισως να επηρεάζεται περισσότερο απο άλλα με την σκληρότητα του νερού), και ναι σίγουρα με άλλα σαπούνια μπορεί να έχουμε πιο εύκολη δημιουργία αφρού, αλλά δεν συμφωνώ ως προς τις περιποιητικές , μηχανικές , ενυδατικές , ιδιότητες του MWF. Εκεί κάνει παρέα με το Tabac στην κορυφή. Έτσι λοιπόν πιστεύω οτι αξίζει να ασχοληθούμε λίιιιγο παραπάνω μαζί του για να πάρουμε το μέγιστο απο αυτό.Βέβαια απο εκει και πέρα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα..... :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Και εγω ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το MWF κάνοντας φόρτωμα όπως λέει ο Δημήτρης.Να προσθέσω επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Mitchell's: το ουδέτερο άρωμά του το κάνει να συνδυάζεται με οποιοδήποτε ASL.
Χάρης
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 14057 times
Been thanked: 8954 times

η πρωτη μου γνωριμια με το MWF στεφθηκε με απολυτη αποτυχια ..... δεν μπορεσα να κανω αφρο πυκνο με τιποτα ... ισως να φταιει και το γεγονος οτι το πινελο μου δεν ειναι και τοσο πυκνο πλεον .... εχει χασει καποιες τριχες .....

θελω μονο να ρωτησω το εξης : οταν θα ειμαστε ετοιμοι να κανουμε face lathering το προσωπο μας θα πρεπει να ειναι τελειως στεγνο ???? .... αν εχει λιγο νερακι υπαρχει προβλημα ??? .... το ρωταω γιατι εχει ειπωθει σχεδον απο ολους οτι το MWF θελει πολυ λιγο νερο .....
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Εννοείται οτι το πρόσωπο πρέπει να είναι βρεγμένο. Αν θες να με ακούσεις,αφού μουλιάσεις καλά το πινέλο σου άφησε να τρέξει το περίσσευμα του νερού χωρίς να το τινάξεις ,φόρτωσε καλά το πινέλο σου και χτύπα αφρό στο μπόλ. Μετά να επανέλθεις για να μας πεις εντυπώσεις. Βέβαια αν θες ντε και καλά να κάνεις face lather τότε ισχύει η πρώτη πρόταση. :megagrin

Αλήθεια το πινέλο σου ποιο είναι??
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 42 times
Been thanked: 241 times

Θα συμφωνησω με τον Αρη, το προσωπο πρεπει να ειναι βρεγμενο και παντα με την καταλληλη προετοιμασια. Φυσικα πρεπει να εχεις μουλιαση και το σαπουνι
Ολα ειναι δρομος
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

OMEGA απο γουρουνι χρησιμοποιω .... με κρεμες και PRORASO σαπουνι κανω αφρο για να τον φας ... αλλα με το MWF απογοητευθηκα .... λες να χρησιμοποιησω μπολ ????? .... η αληθεια ειναι οτι το τιναξα το πινελο για τα καλα ....
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29297 times
Been thanked: 29412 times

Και εγώ με όλα τα σαπούνια (και τις κρέμες) πάντα έχω βρεγμένο πρόσωπο.
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Το σαπουνι το μουλιασες σε ζεστο νερο για 2-3 λεπτα;
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

και βεβαιως το μουλιασα .... ολα στην εντελεια ηταν .... θα προσπαθησω ξανα .... ή κατευθειαν στο προσωπο ή σε μπολ .... αλλα θα βγαλω απο το ντουλαπι το δευτερο πινελο (ιδιο με αυτο που εχω .... OMEGA γουρουνι ....) το οποιο το ειχα για καβατζα .... το πινελο που εχω τωρα εχει χασει καποιες τριχες .... το εφεδρικο ειναι καινουριο και σιγουρα θα φορτωσει καλυτερα .... για να δουμε ...
Ford Focus MkII f/l 2008
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”