Ετοιμαζόμουνα να προτείνω το ίδιο που είπε και ο Πέτρος.
Μπορείς να πας σε κανένα "Φτιάξτο μόνο σου" και να το κάνεις όπως θες. Σίγουρα θα το πληρώσεις λίγο παραπάνω αλλά θα είναι όπως το θες.
Μετά το βασικότερο κατάστημα που θα κοίταζα, είναι στο ΙΚΕΑ. Εκεί πραγματικά βρίσκεις τα πάντα..... Πήγαινε μια βόλτα άμα θέλεις(γιατί από το Site δεν ξέρω άμα θα το βρεις αυτό που θες).
Από εκεί και πέρα(αν και θα γελάσεις) σε αυτό που θέλεις, είναι οι μπιζουτιέρες(νομίζω έτσι λέγονται) που βάζουνε οι γυναίκες τα κοσμήματα. Ίσως κάτι τέτοιο απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεις σε νορμάλ χρώμα :beah2
Σούπα με είδη γραφείου
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σε IKEA ή αντίστοιχα καταστήματα δεν έχω βρει αυτό που ψάχνω.
Όπως καταλαβαίνετε κοιτάω για κάτι κλασσικό, όπως το γραφείο μου.

Η λύση του ξυλουργού είναι καλή, αλλά θέλει χρόνο και πολύ καλό για να πετύχει ποιοτικό αποτέλεσμα. Δηλαδή μεγάλο κόστος.
Όπως καταλαβαίνετε κοιτάω για κάτι κλασσικό, όπως το γραφείο μου.

Η λύση του ξυλουργού είναι καλή, αλλά θέλει χρόνο και πολύ καλό για να πετύχει ποιοτικό αποτέλεσμα. Δηλαδή μεγάλο κόστος.
Χάρης
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Θέλει χρόνο σίγουρα αλλά πιστεύεις ότι έτοιμο θα το βρεις πιο φτηνά ; Πάρε μια τιμή για μένα, το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι θα το φτιάξεις όπως θέλεις εσύ και σε βολεύει.
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Μονο σε παλαιοπωλεια Χαρη. Αυτο που ψαχνεις ειναι κλασικο και παλιο. Οχι παλιατζιδικα αντικερι.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
Κοίταξα και καταστήματα τύπου "House of Chesterfields" (παρά τις τρελές τιμές τους), αλλά δεν βρήκα κάτι.
Θα το ψάξω περισσότερο σε "αντικερί", αν και μου φαίνεται ότι αυτό το project είναι ιδανική εργασία για την πεθερά μου!
Θα το ψάξω περισσότερο σε "αντικερί", αν και μου φαίνεται ότι αυτό το project είναι ιδανική εργασία για την πεθερά μου!
Χάρης
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Χάρη κάνε μια βόλτα από το παζάρι της Κυριακής στον Ελαιώνα.
Έχω βρεί φοβερά έπιπλα τέτοιου στυλ που τα σκοτώνουν γιατί δεν θέλουν να τα κουβαλάν πέρα-δώθε!
Έχω βρεί φοβερά έπιπλα τέτοιου στυλ που τα σκοτώνουν γιατί δεν θέλουν να τα κουβαλάν πέρα-δώθε!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
Θα το δοκιμάσω και αυτό. Το θέμα είναι ότι θέλει χρόνο και το πρωινό της Κυριακής είναι αφιερωμένο στο τρέξιμο και τα παιδιά!
Χάρης
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Εγώ πάω στο παζάρι και συνήθως έχω γυρίσει πριν ξυπνήσουν τα παιδιά! Δηλαδή είμαι εκεί στις 7 για καμιά ώρα.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Χάρη αν σου πω που θα βρεις θα μου δώσεις το ξυλινο κουτί πάνω απο το laptop ? χαχαχα !!!
Λοιπόν για να σετάρω κάτι με το τόσο ωραίο γραφείο σου και εγω θα πηγαινα στην λύση του ξυλουργού. Αλλιως παλαιοπωλεία αλλά εκεί το ψαξιμο θα σου πάρει μάλλον περισσότερο χρόνο.
Στην Ν.Ερυθραία - Εκάλη αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ενα κατάστημα που ονομάζεται woodhouse που έχει πολύ ωραία επιπλα country style. Για ριξε μια ματιά.
ΥΓ ετοιμάζω ενα φωτο υλικό καταιγισμός με είδη γραφείου που αγορασα το τελευταιο 2μηνο.
Λοιπόν για να σετάρω κάτι με το τόσο ωραίο γραφείο σου και εγω θα πηγαινα στην λύση του ξυλουργού. Αλλιως παλαιοπωλεία αλλά εκεί το ψαξιμο θα σου πάρει μάλλον περισσότερο χρόνο.
Στην Ν.Ερυθραία - Εκάλη αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ενα κατάστημα που ονομάζεται woodhouse που έχει πολύ ωραία επιπλα country style. Για ριξε μια ματιά.
ΥΓ ετοιμάζω ενα φωτο υλικό καταιγισμός με είδη γραφείου που αγορασα το τελευταιο 2μηνο.
Άρης
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Προφανώς εννοείς το Κατάστημα που είναι πίσω απο τον Βασιλόπουλο & τον Κωτσόβολο στην Εθνική.
Όντως έχει πολύ ωραία πράγματα (οχι φθηνά) αλλά σίγουρα θα βρεί κάτι.
Όντως έχει πολύ ωραία πράγματα (οχι φθηνά) αλλά σίγουρα θα βρεί κάτι.
if you have a great shave you have a great day