Η άθληση ημέρας!
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
5χλμ, τα μισά ανηφόρα, κατά τα γνωστά. Ενα κρύωμα που είχα τις τελευταίες ημέρες με έχει αφήσει πίσω.
Χάρης
- christostz03
- Λύκειο

- 12
- Has thanked: 6352 times
- Been thanked: 9776 times
Kαλημέρα σε όλους.
32 χλμ ποδήλατο πριν λίγο (Πευκάκια-Φιλοθέη-Νέο Ψυχικό *2).
Χαρά θεού σήμερα, σίγουρα μέρα για οποιαδήποτε άθληση ...
32 χλμ ποδήλατο πριν λίγο (Πευκάκια-Φιλοθέη-Νέο Ψυχικό *2).
Χαρά θεού σήμερα, σίγουρα μέρα για οποιαδήποτε άθληση ...
Wet Shaving Rules !!!
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
5χλμ τρεξιμο, τα μισά ανηφόρα.
Χάρης
- Harry
- Εξειδίκευση

- 13
Καταντάει βαρετό, αλλά η σημερινή γυμναστική περιλάμβανε 5χλμ τρέξιμο, τα μισά ανηφορικά.
Χάρης
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 17
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Επανήλθα πλέον κανονικά στις δίωρες προπονήσεις aikido. Σήμερα πήγε πολύ καλά και παρόλο που το πρόγραμμα ήταν βαρύ νιώθω ξεκούραστος. Την Δευτέρα το πρόγραμμα ήταν light αλλά το έβγαλα με δυσκολία. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως σημαντικό ρόλο για την έκβαση μιας προπόνησης είναι όχι μόνο η σωματική αλλά και η ψυχική κατάσταση με την οποία μπαίνει ς σε αυτή.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- christostz03
- Λύκειο

- 12
- Has thanked: 6352 times
- Been thanked: 9776 times
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Aπόστολε, χωρίς ψυχική διάθεση και όρεξη η προπόνηση (όποιου τύπου και αν είναι αυτή, από περπάτημα μέχρι πολεμικές τέχνες) δεν μπορεί ποτέ να έχει τα ίδια αποτέλεσμα με μία πρόπονηση όπου είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτή και το μυαλό δεν ταξιδεύει αλλού, για διάφορους λόγους.
Αντίθετα, όταν υπάρχει συγκέντρωση και δεν έχεις τίποτα άλλο στο μυαλό σου, τελειώνοντας νοιώθεις μια μεγάλη σωματική αλλά και ψυχική ικανοποίηση και ευεξία.
Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό, είτε στο ποδήλατο, στο μπάσκετ ακόμα και στο περπάτημα. 'Οταν με απασχολούν χίλια δυό άλλα πράγματα, δεν μου βγαίνει με τίποτα, σαν αγγαρεία γίνεται η άσκηση ...
Αντίθετα, όταν υπάρχει συγκέντρωση και δεν έχεις τίποτα άλλο στο μυαλό σου, τελειώνοντας νοιώθεις μια μεγάλη σωματική αλλά και ψυχική ικανοποίηση και ευεξία.
Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό, είτε στο ποδήλατο, στο μπάσκετ ακόμα και στο περπάτημα. 'Οταν με απασχολούν χίλια δυό άλλα πράγματα, δεν μου βγαίνει με τίποτα, σαν αγγαρεία γίνεται η άσκηση ...
Wet Shaving Rules !!!
-- Χρήστος --
-- Χρήστος --